İnaşAllah birgün olur .Kavurma yoktu Ama bugunu müze şükür bir gün gel misafirim olun size kavurma yapayım az daha ekonomik olarak kuvvetlenıyım herkesi misafir edecem ama şu anda zaten korona var
Ne demişler ver kavurmayı gör savurmayı
İnaşAllah birgün olur .Kavurma yoktu Ama bugunu müze şükür bir gün gel misafirim olun size kavurma yapayım az daha ekonomik olarak kuvvetlenıyım herkesi misafir edecem ama şu anda zaten korona var
Topik irfan emmi ne yapak.Bereketli olsun.
Hayırlısı olsun.
Su-i zan hoş bir şey değildir, hiç yakıştıramadım.
Miras konusun da sorun yaşamak zor bişey etrafındakiler kardeşin kalp kırılıyor Yusuf abi bizim buralarda kura atılırken herkesin ki eşitlenir amca güzel yapmış sorun oldugunu düşünen ona gidecek ve o düzeltecekÇevremizde hic tarlasini gormeyip is bölünmeye mirasa gelince problem yaşayan cok insan var babam ben başınızdayım sağlığımda bolecem razi olmayan bana diyecek dedi kura çektirdi
Sen de laf var emre ha kavurma olmasa da bir orman kebabı yaparım sizeİnaşAllah birgün olur .
Ne demişler ver kavurmayı gör savurmayı
3 kardeşiz zaten razimisiniz dedi razıyız dedik benim dışımda ilgilenen yok zaten belki simdi gelir bakarlarMiras konusun da sorun yaşamak zor bişey etrafındakiler kardeşin kalp kırılıyor Yusuf abi bizim buralarda kura atılırken herkesin ki eşitlenir amca güzel yapmış sorun oldugunu düşünen ona gidecek ve o düzeltecek
Su yok diyip duruyon oraman nasıl olsun ben gelmiyom . Mera kebabı yapSen de laf var emre ha kavurma olmasa da bir orman kebabı yaparım size
Sen gel o iş kolay ne istersen ondan yersinSu yok diyip duruyon oraman nasıl olsun ben gelmiyom . Mera kebabı yap
Hayırlı olsun abi. Adınıza çok sevindimAilemizde tarihi bir gun yaşandı babam kardeşleri toplayıp tarlalarini paylaştırdı hakkimizda hayırlısı dedi Allah herkese agiz tadıyla kavgasız davasız hatır gönül kırılmadan boyle işler nasip etsin dostlarımla paylaşayım dedim
Saol yunusumHayırlı olsun abi. Adınıza çok sevindim
Hayırlı olsun abiAilemizde tarihi bir gun yaşandı babam kardeşleri toplayıp tarlalarini paylaştırdı hakkimizda hayırlısı dedi Allah herkese agiz tadıyla kavgasız davasız hatır gönül kırılmadan boyle işler nasip etsin dostlarımla paylaşayım dedim
Sabah köyü dolaştım.Evde golf oynuyoruz ufaklık laZaman geçmiyor anlatın iki köyde kaldık in cin top oynuyor
Bende öğlen geldim abi tarladan amcam gıttı soğuktu ben gitmedim usandım soba ya odun atıyom bolcaSabah köyü dolaştım.Evde golf oynuyoruz ufaklık la
Bugün kalan yulafı ektim dondum ya kış bi geliyor bi gidiyorBende öğlen geldim abi tarladan amcam gıttı soğuktu ben gitmedim usandım soba ya odun atıyom bolca
Amcam da donmuş vallaha sobaya atıyom ki odunu ateşe veriyom oda dönüyor ama sönünce işler karışıyorBugün kalan yulafı ektim dondum ya kış bi geliyor bi gidiyor
Bu akşam sezonun ilk sivri sineği ısırdı akşam bakımındaAmcam da donmuş vallaha sobaya atıyom ki odunu ateşe veriyom oda dönüyor ama sönünce işler karışıyor
Amcam da donmuş vallaha sobaya atıyom ki odunu ateşe veriyom oda dönüyor ama sönünce işler karışıyor
Şimdi misafirliğe geldik abi de gıdınce bende düşünüyorumYokmu bazlamayla tulum peyniri ? Ekmeğin arasına koyup Atacan sobanın üzerinde on numara olur az da tere yağ @çiftcigardo