Abi bizim burda soğutanlar seviliyor tabı burası Anadolunun içi yanan insanları var ya ondan mı acebaAslında suyu soğutması var ama istenmeyen bi durum soğuttuğu zaman kalitesiz olduğundan dolayı terleme mantığı
Abi bizim burda soğutanlar seviliyor tabı burası Anadolunun içi yanan insanları var ya ondan mı acebaAslında suyu soğutması var ama istenmeyen bi durum soğuttuğu zaman kalitesiz olduğundan dolayı terleme mantığı
Vardı,Sizlerinde bu su testisi den varmıydı arkadaşlar
Aynen abi az aşım ağrısiz başımFakirin çerezi ve çay amcamla köyde tek başımızayız ortam ıyı kazanç olmasada köyde huzur var
Hayırlı olsun.Ailemizde tarihi bir gun yaşandı babam kardeşleri toplayıp tarlalarini paylaştırdı hakkimizda hayırlısı dedi Allah herkese agiz tadıyla kavgasız davasız hatır gönül kırılmadan boyle işler nasip etsin dostlarımla paylaşayım dedim
Allah razı olsun emreHayırlı olsun
He he orda kavurma ile Balı ye sonra bunu çekFakirin çerezi ve çay amcamla köyde tek başımızayız ortam ıyı kazanç olmasada köyde huzur var
Hayirlı olsun rabbim utandirmasinAilemizde tarihi bir gun yaşandı babam kardeşleri toplayıp tarlalarini paylaştırdı hakkimizda hayırlısı dedi Allah herkese agiz tadıyla kavgasız davasız hatır gönül kırılmadan boyle işler nasip etsin dostlarımla paylaşayım dedim
Saol tşkHayirlı olsun rabbim utandirmasin
Afiyet olsun,sofranın gerisinide çek,Fakirin çerezi ve çay amcamla köyde tek başımızayız ortam ıyı kazanç olmasada köyde huzur var
Yusuf hayırlı olsun.Ailemizde tarihi bir gun yaşandı babam kardeşleri toplayıp tarlalarini paylaştırdı hakkimizda hayırlısı dedi Allah herkese agiz tadıyla kavgasız davasız hatır gönül kırılmadan boyle işler nasip etsin dostlarımla paylaşayım dedim
Haklısın gerisi yok ortada,He he orda kavurma ile Balı ye sonra bunu çek
Saol abiYusuf hayırlı olsun.
Güzel bir uygulama olmuş abi hayırlı olsun baban güzel bir iş yapmış dedemde halama verdi geri kalanı da siz halledin demişti sonra nolur bilmiyorum şimdilik çok ıyıyız.Ailemizde tarihi bir gun yaşandı babam kardeşleri toplayıp tarlalarini paylaştırdı hakkimizda hayırlısı dedi Allah herkese agiz tadıyla kavgasız davasız hatır gönül kırılmadan boyle işler nasip etsin dostlarımla paylaşayım dedim
insallah hep iyi olursunuzGüzel bir uygulama olmuş abi hayırlı olsun baban güzel bir iş yapmış dedemde halama verdi geri kalanı da siz halledin demişti sonra nolur bilmiyorum şimdilik çok ıyıyız.
Bereketli olsun.Fakirin çerezi ve çay amcamla köyde tek başımızayız ortam ıyı kazanç olmasada köyde huzur var
Hayırlısı olsun.Ailemizde tarihi bir gun yaşandı babam kardeşleri toplayıp tarlalarini paylaştırdı hakkimizda hayırlısı dedi Allah herkese agiz tadıyla kavgasız davasız hatır gönül kırılmadan boyle işler nasip etsin dostlarımla paylaşayım dedim
Su-i zan hoş bir şey değildir, hiç yakıştıramadım.He he orda kavurma ile Balı ye sonra bunu çek
Saolun hocamHayırlısı olsun.
Kavurma yoktu Ama bugunu müze şükür bir gün gel misafirim olun size kavurma yapayım az daha ekonomik olarak kuvvetlenıyım herkesi misafir edecem ama şu anda zaten korona varHe he orda kavurma ile Balı ye sonra bunu çek
Sizin adınıza çok sevindik, böyle işler genelde zor oluyor.Saolun hocam
Çevremizde hic tarlasini gormeyip is bölünmeye mirasa gelince problem yaşayan cok insan var babam ben başınızdayım sağlığımda bolecem razi olmayan bana diyecek dedi kura çektirdiSizin adınıza çok sevindik, böyle işler genelde zor oluyor.
Bizim de başımızdan geçmişti.