En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Abi patatesler insanin istahini aciyor valla
Gel misafirim ol sanada yapayım, :)
Hayırlı olsun yusuf abi
Sağolasın yusuf,pek hayırlı olsu valla.
Aleyküm selam, hayırlı olsun. güzel sobaymış,seri üretime başla yok satar bu soba
Adil sağolasın,letgoda buldum 720 tl'ye aldım,cok memnun kaldım.yapılırmı,tabiki yapılır aynısı,
Abi bu nasıl bişeymil güzel birşeye benzıyor
Ufuk,hem görseli güzel,
Hemde yakacakları toz haline gelene kadar yakıp,ekonomi sağlıyor. Mükemmel.

Öncelikle Herkese Merhaba. Sizlere bir sorum olacak. Benim 290 metre uzunluk 76 metre genişliği olan düz bir arazim var buraya sulama döşeyeceğim fakat burayı tek seferde komple sulamak için ne yapmalıyım. Sprink dediler ama ne kadar lazım hesap yapamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlarım 90lık boru ve sprink döşememi söylediler. Sizlerin tavsiyesini istiyorum şimdiden teşekkür ederim.

Traktör:60-56
Santrafüj 6(140) su girişi var 5(125) su çıkışı var.

Adsız.png

Gel misafirim ol sanada yapayım, :)

Sağolasın yusuf,pek hayırlı olsu valla.

Adil sağolasın,letgoda buldum 720 tl'ye aldım,cok memnun kaldım.yapılırmı,tabiki yapılır aynısı,

Ufuk,hem görseli güzel,
Hemde yakacakları toz haline gelene kadar yakıp,ekonomi sağlıyor. Mükemmel.
Özellikle görseli çok güzel kaça aldın abi bahçeye ucuzsa Bı tanede ben alayı

Adam 1. Resimin üstüne 3500 liralık tankeri koyuyor 10 bin tl diyor sizce bu alt tarafı kaynak yapmayı bilen birisi olsa kaç TL malıyet olur

Resimler ve ekler

• IMG_20210303_134053.jpg
    IMG_20210303_134053.jpg
    300.1 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_20210303_134356_com.sahibinden.jpg
    Screenshot_20210303_134356_com.sahibinden.jpg
    91.1 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_20210303_135043_com.sahibinden.jpg
    Screenshot_20210303_135043_com.sahibinden.jpg
    97.4 KB · Görüntüleme: 17

Ziraat Bankası'ndan takibe giren borçlulara ödeme kolaylığı​

Ziraat bankasına borcunu ödeyemeyip takibe düşenler varsa ödeme kolaylığı getirilmiş.

Hayırlı olsun.
Isı kapasitesi nedir?
Hocam teşekkürler,
120 m2'açık aynı alanı rahatlıkla ısıtıyormuş,kalori hesabı olarak bilemiyorun.ama çok tasarruflu olduğu kesin.
Özellikle görseli çok güzel kaça aldın abi bahçeye ucuzsa Bı tanede ben alayı
Ufuk,750 tl'ye maloldu, nette süsler şömineli soba olarak aratırsan 2.5-3 bin tl. Civari fiyatları var.
Hayırlı olsun abi, patateslerde hazır baharda gelmez şimdi 🙂
Teşekkürler,geçen bir fotoda,bir metre yerde,kar kalkmış, yeşillenmeye başlamıştı,
Fotodan sonraki gün,intikam aldı,yağdı,tipi etti. Bahar,bir başka bahara kaldı. :(

Hocam teşekkürler,
120 m2'açık aynı alanı rahatlıkla ısıtıyormuş,kalori hesabı olarak bilemiyorun.ama çok tasarruflu olduğu kesin.

Ufuk,750 tl'ye maloldu, nette süsler şömineli soba olarak aratırsan 2.5-3 bin tl. Civari fiyatları var.

Teşekkürler,geçen bir fotoda,bir metre yerde,kar kalkmış, yeşillenmeye başlamıştı,
Fotodan sonraki gün,intikam aldı,yağdı,tipi etti. Bahar,bir başka bahara kaldı. :(
Ucuza buldun mu kaçırmadı yanı abi hayırlı olsun

Bugun bunu gördüm sizce doğru mu
Doğru 8 TL eklenip bu yıl ödenecek mis.
Hepsi ikinci el abi dingil ve jant birde makas tutar parayı işin garibi çorumda 6 bine satıyor bir adam araştıracagım dingil felan bunu yapınca ilana koyacağım 10 bin tl ye
Çıkma ise çok o para... Üzerindeki galvanizli tank kaç mm oda önemli...