Hayırlı olsun yusuf abiSelam beyler,
Dün letgodan aldım,
Dünya varmış yaaa,
Kendimi evde Antalyada hissettim, şükür,
Hayırlı olsun yusuf abiSelam beyler,
Dün letgodan aldım,
Dünya varmış yaaa,
Aleyküm selam, hayırlı olsun. güzel sobaymış,seri üretime başla yok satar bu sobaSelam beyler,
Dün letgodan aldım,
Dünya varmış yaaa,
Abi bu nasıl bişeymil güzel birşeye benzıyorSelam beyler,
Dün letgodan aldım,
Dünya varmış yaaa,
Gel misafirim ol sanada yapayım,Abi patatesler insanin istahini aciyor valla
Sağolasın yusuf,pek hayırlı olsu valla.Hayırlı olsun yusuf abi
Adil sağolasın,letgoda buldum 720 tl'ye aldım,cok memnun kaldım.yapılırmı,tabiki yapılır aynısı,Aleyküm selam, hayırlı olsun. güzel sobaymış,seri üretime başla yok satar bu soba
Ufuk,hem görseli güzel,Abi bu nasıl bişeymil güzel birşeye benzıyor
Özellikle görseli çok güzel kaça aldın abi bahçeye ucuzsa Bı tanede ben alayıGel misafirim ol sanada yapayım,
Sağolasın yusuf,pek hayırlı olsu valla.
Adil sağolasın,letgoda buldum 720 tl'ye aldım,cok memnun kaldım.yapılırmı,tabiki yapılır aynısı,
Ufuk,hem görseli güzel,
Hemde yakacakları toz haline gelene kadar yakıp,ekonomi sağlıyor. Mükemmel.
Hacı abi masraf yaptırma şimdi bize biz tek tek yaparızüç iş aynı anda yap,
Hayırlı olsun abi, patateslerde hazır baharda gelmez şimdiSelam beyler,
Dün letgodan aldım,
Dünya varmış yaaa,
Hocam teşekkürler,Hayırlı olsun.
Isı kapasitesi nedir?
Ufuk,750 tl'ye maloldu, nette süsler şömineli soba olarak aratırsan 2.5-3 bin tl. Civari fiyatları var.Özellikle görseli çok güzel kaça aldın abi bahçeye ucuzsa Bı tanede ben alayı
Teşekkürler,geçen bir fotoda,bir metre yerde,kar kalkmış, yeşillenmeye başlamıştı,Hayırlı olsun abi, patateslerde hazır baharda gelmez şimdi
Ucuza buldun mu kaçırmadı yanı abi hayırlı olsunHocam teşekkürler,
120 m2'açık aynı alanı rahatlıkla ısıtıyormuş,kalori hesabı olarak bilemiyorun.ama çok tasarruflu olduğu kesin.
Ufuk,750 tl'ye maloldu, nette süsler şömineli soba olarak aratırsan 2.5-3 bin tl. Civari fiyatları var.
Teşekkürler,geçen bir fotoda,bir metre yerde,kar kalkmış, yeşillenmeye başlamıştı,
Fotodan sonraki gün,intikam aldı,yağdı,tipi etti. Bahar,bir başka bahara kaldı.
Sadece lastikleri sıfır ise 1500 TL jantlar da o kadar tutar dingil şase ok başı derken 8 bini geçer gibi malzeme.Adam 1. Resimin üstüne 3500 liralık tankeri koyuyor 10 bin tl diyor sizce bu alt tarafı kaynak yapmayı bilen birisi olsa kaç TL malıyet olur
Hepsi ikinci el abi dingil ve jant birde makas tutar parayı işin garibi çorumda 6 bine satıyor bir adam araştıracagım dingil felan bunu yapınca ilana koyacağım 10 bin tl yeSadece lastikleri sıfır ise 1500 TL jantlar da o kadar tutar dingil şase ok başı derken 8 bini geçer gibi malzeme.
Bide boyadım bugun şaseyiHepsi ikinci el abi dingil ve jant birde makas tutar parayı işin garibi çorumda 6 bine satıyor bir adam araştıracagım dingil felan bunu yapınca ilana koyacağım 10 bin tl ye
Doğru 8 TL eklenip bu yıl ödenecek mis.Bugun bunu gördüm sizce doğru mu
Çıkma ise çok o para... Üzerindeki galvanizli tank kaç mm oda önemli...Hepsi ikinci el abi dingil ve jant birde makas tutar parayı işin garibi çorumda 6 bine satıyor bir adam araştıracagım dingil felan bunu yapınca ilana koyacağım 10 bin tl ye