ahmet çobanlar kendi de yemiş olabılır ben söyleyım sanaOlabilir yalan haber olsa bile afganlar inanmış ve korkmuş
Iyi aksamlar hocam bugun traktörü şehre getirdim kısmi zature olarak kismetse haftasonu gübre goturecemSelamlar arkadaşlar.
Hayırlı akşamlar, ne işler yapıyorsunuz.
Boşuna ev alma komşu al dememişlerbende şu anda nöbetteyım komşuyla uğrastık yıne ev başıma bela oldu 2 gün önce telefon da kavga yaptık çaresiz kaldım dürzü başiıma bela oldu dün bizimkiler gıtmiş akşam evden vurmuşlar felan çıkmamış kayınbabasına gıtmışler durumu anlatmış inş durum düzelir arkadaşlara önerimdir daire almayın aldırtmayın bela kol geziyor binalarda
Geçmiş olsun ufuk bi belada benim başimda var yakında birbirimize girecez b8zdebende şu anda nöbetteyım komşuyla uğrastık yıne ev başıma bela oldu 2 gün önce telefon da kavga yaptık çaresiz kaldım dürzü başiıma bela oldu dün bizimkiler gıtmiş akşam evden vurmuşlar felan çıkmamış kayınbabasına gıtmışler durumu anlatmış inş durum düzelir arkadaşlara önerimdir daire almayın aldırtmayın bela kol geziyor binalarda
Çok lezzetli olurahmet çobanlar kendi de yemiş olabılır ben söyleyım sana
gülme kendi etini yiyen adam bilirim benÇok lezzetli olur
Abim sabır sabır diye diye 5 sene oldu halen akıllanmıyorlar geçenlerde kombisi bozulmuş pancar motor gibi ses yapıyor herkezi rahatsız ediyor uyarmamıza rahmen umursamıyorlar bukadar terbiyesiz bi insan olamaz dış kapıyı dam kapısı gibi acip örtüyorlar gercekten sabır yaBaşı insanlarla dertte olanlara geçmiş olsun
Yakışmaz size akıllı olun takılıp kalmayin
Takıntı şeytandan gelir zorlar durur insani neyapcan o adami diye takmayın ölümlü dünyada
Abi dikkat et hasta olmayasın. Bugün Antep den dönerken bi darendeye Emre'nin yanına uğradım kulağını çınlattık. Pulluk aldımIyi aksamlar hocam bugun traktörü şehre getirdim kısmi zature olarak kismetse haftasonu gübre goturecem
Aleyküm selam hocam bugünlerde ineklerin serbest gezdiği alana pur dediğimiz toprak getirdik döktük, biraz çatı işi hallettik, sizlerde ne işler varSelamlar arkadaşlar.
Hayırlı akşamlar, ne işler yapıyorsunuz.
Hayırlı olsun darendeden mi aldınAbi dikkat et hasta olmayasın. Bugün Antep den dönerken bi darendeye Emre'nin yanına uğradım kulağını çınlattık. Pulluk aldım
Evet abi cuma gönderecekler bi aksilik olmazsa bakalımHayırlı olsun darendeden mi aldın
Ben sesinden şikayetciyim binada 2 kışi daha var onlarda rahatsiz defalarca uyardık tatlı dille olsun dedik ama her uyarı dahada şiddedli olarak bize geri döndü valla şikayet edicem en sonunda kendime yakiştıramıyorumKomşularınızın sesindenmi şikayetcisiniz ? @cemal ÖZTÜRK , @çiftcigardo eğer doğru anladı isem size yol gösterebilirim...
Bi fotoğraf niye çekinmedik ki ?Evet abi cuma gönderecekler bi aksilik olmazsa bakalım
Kırma yem yaptırdık 2 ton , kar kalkmaya başladı , çatılarda hafiften var.Aleyküm selam hocam bugünlerde ineklerin serbest gezdiği alana pur dediğimiz toprak getirdik döktük, biraz çatı işi hallettik, sizlerde ne işler var
Hayırlı olsun iyi yapmışsın darende esnafı ticaretcidir gittinmi almadan donme şansın yok zaten @darende44Evet abi cuma gönderecekler bi aksilik olmazsa bakalım