En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ben sesinden şikayetciyim binada 2 kışi daha var onlarda rahatsiz defalarca uyardık tatlı dille olsun dedik ama her uyarı dahada şiddedli olarak bize geri döndü valla şikayet edicem en sonunda kendime yakiştıramıyorum
Cemal sen uyarınca bizim millet efeleniyor...

Yapacağını anlatıyım. 155 i ara gündüz vakti ses yapanın adresini daire numarasını ver polis kapıya dayansın adamın uyarır gider... Aradığın saati numarayı not al kaybetme sakın.Akıllanmaz yine komşun... Ses yapınca yine ara 155 i deki defalarca şikayet ettim gelip ceza yazmadan gidiyorsunuz. Arama tarihlerini not ettim gelen ekipler hakkında şikayette bulunacağım il emniyete ve çimlere sikayetlerimin tarih ve saatini söyleyim dilerseniz diye sert yap biraz. Polis gelsin kabahatler kanunundan 350 TL bı ceza yazsın sonra aklı başına gelir...Bizim insanımız cebinden para çıkınca anlıyor... Sert yap ve gelen ekipleri uygun işlem yapmamaktan şikayet edeceğini üstüne basarak söyle...

hayırlı olsun yunus sence müstakil bir eve 150 harcasam bayagı lüks olur demi ya
Abi ev ne durumda onu bilmek lazım. Kaç yıllık yapı kolonlar yeterlimi revizyon istiyormu yada güçlendirme.
Monteleme dış cephe 15 bin civarı gider, içeriyi komple boyaların yada duvar kağıdı felan yaparsın. Pencereler ahşap mı pvc mi iç kapı ve mobilya durumu nedir. Zemin düzgün mü. Komple hesaplamak lazım abi. Ama aşağı yukarı kurtarırsın 150 bin TL ye

BİZİM komşu bizim sesden rahatsız abi küçük kızımın gürültüsünü kafaya taktı
Anladığım kadarı ile en ufak seste kapıya geliyor...

Adımları izleyelim...
300 TL verip araç içi kamera al ve kendi dairenin kapısını görecek şekilde monte et Bina giriş kapısınada bu durumu en az 7 gün duyuru olarak as ve samimi olduğun 2 komşun ile tutanak altına alıp imzalayıp sakla.

7 gün Sonra sürekli kapına gelen komşuna kendi dairenin kapısının kamera ile izlendiğini ve bu durumun 7 gün süre ile bina kapısında duyuru olarak aştığını her ne sebeb ile olursa olsun dairenin kapısına gelmen halinde kamera görüntüleri ile birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunacağını iadeli taahhütlü olarak bildir...
Seni zabıta veya polise şikayet ederse kapına gelen memura şikayetin asılsız olduğunu evinde tadilat v.s gibi bir çalışmanın olmadığını şikayetçi olan daireden ses desibel ölçümü yapılmasını rica et.... Bir daha kimse gelemez kapına.

S. A.
Hayırlı akşamlar
Hayırlı cumalar
Kasabamız karantinada yine çok şükür bu sefer bizde birşey yok
Aleyküm selam ismail abi geçmiş olsun bizim köyde de vardı mahallenin birisini karantinaya aldılar bir kişi geçen gün koronadan vefat ettti, suanlik bizim mahallede yok Allahtan, dikkatli olmak lazim maske ve sosyal mesafe 2 metre uymaliyiz ve ellerimizi sürekli yikayalim gerisi Allah'a kalmış