Abi senin beni eleştirmen bana yüklenmen düşüncelerimi değiştirmez.
Aynı şekilde benim sana yüklenmem de senin düşüncelerini değiştirmez.Herkes herşeyi zaten araştırıyor öğreniyor senin fikirlerine uygun olan benim fikirlerime uygun olmuyor ama senin fikirlerin bana uygun değil diye sana neden hakaret edeyim yada sana neden benim fikirlerimi kabul etmiyorsun diye küseyim.
1) Kesinlikle sen istiyorsun diye kalkıp isteğimin dışındaki birine oy vermem.
2) Forumda huzur yoksa herkes rahatsız oluyor abi.Önceki huzuru bilen üyeler bu sefer hem o uslupsuz konuşmaya katılmamak hem de huzuru bozmamak için sessiz kalıyor.Bu yüzden de forumda durmuyomuşlar gibi görünüyor.Soruna cevap olarak forumda durmuyormuş gibi yaparım.
2 3 yıl öncesinde forumdaki üyeler kendisiyle yaşıt insana dahi saygısından uslup güzelliğinden abi diyordu.(Yusuf abi gibi sayisız 40 yaşında insan kendisinden 1 yaş büyüğüne abi demekten çekinmiyordu) 2 3 tane aykırı insan çıkınca sayısız tepki alıyordu.
Ne zaman ki bi kaç üye forumda kendi fikirlerini zorla benimsetmeye kalktı insanları şucu bucu diye ayrıştırıp ötekileştirdi huzursuzluk başladı.
Trakkulupten tanıştığım ve hergün her saat konuştuğum abilerim kardeşlerim var onlarda aynı durumdan çok şikayetci herkes siyasetten bu forumda bıktı.
Çokca hürmet çokca saygılar Yusuf abim.Erzurumun soğuğunda bu forumda bu kadar sıcaklık beraberlik yaratmaya çalışan Kral bi adamsın
Hepimizin davası ekmek davası sende benim ölene kadar abimsin bitti.