En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Aleyküm selam ,
Gözlerin alt kısmına soba karasını sürmelisiniz, ışık gözünüzü almaz.
Gözlükte yakışırdı hani.
Hocam gözlük dayanmiyor,
Çok kırıyorum. E adisinide aldım,gözlerimi çok bozdu. :)
Bugün yarım saat kaynak yaptım,dumanı yine beni kapkara etti.

Resimler ve ekler

• 16120950325596255461157278484527.jpg
    16120950325596255461157278484527.jpg
    158.1 KB · Görüntüleme: 7
Amerika'nın NewYork şehrinde bir soygun sırasında hırsız banka içindeki çalışanlara bağırdı:
Kıpırdamayın! para devletin, hayatınız da sizindir.
Yani herkes sessizce uzansın..
"Buna anlık akılla ikna denir "
Hırsızlar çalmayı bitirince üniversite mezunu olan en genç hırsız, ilkokul mezunu en yaşlı olan hırsıza dedi ki: Reis kaç para aldık sayalım.
Liderleri olan yaşlı hırsız bozuldu ve ona dedi ki: Aptal mısın? Bu çok para ve saymamız uzun sürer, bu gece ne kadar para çaldığımızı haberlerden
öğreneceğiz!
"Bunun adı tecrübe"
Hırsızlar bankadan çıktıktan sonra banka müdürü şube müdürüne dedi: polisi çabuk ara.
ama şube müdürü ona dedi ki: Bekle 10 milyon dolar alıp kendimize saklayalım daha önce zimmetimize geçirdiğimiz 70 milyon doları da ekleyelim.
"Buna akışına yüzmek ve durumu lehine çevirmek denir"
Banka müdürü dedi ki: yani her ay soygun olsa çok iyi olur...
"ve buna çok ileri gitmek denir"
Ertesi gün haber ajansları bankadan 100 milyon dolar çalındığını bildirdi!

Hırsızlar parayı tekrar tekrar saydılar. Her seferinde miktar 20 milyon dolardı. Hırsızlar çok sinirlendi. 20 milyon dolar için hayatlarını riske attılar.
Banka müdürü suya sabuna dokunmadan 80 milyon dolar aldı.
Maskeli hırsız ile kıravatli hırsız arasındaki farklı bilgiydi.
"Bunun da adı bilgi altına eşittir"
Banka müdürü milyoner olduğu için
gülümsüyordu. borsadaki tüm kayıplarını bu soygunla telafi etmişti."
"Bunun adı da risk almaktır
Gerçek hırsızlar çoğunlukla yüksek rütbeli olanlardır. Ama "hırsız" olarak tanınanlar hep ev ve cüzdan hırsızları olacaktır."
Alıntı...

Selam beyler,
Ne olmuş forumda,dün demiştim, yeter duralım diye. Yazık oldu.
Ne gerek vardı ta bu seviyeye gelecek kadar önemli,
Kim ne kazandı.
La hepsinin içine lanet,e oldumu şimdi.
Ersen,fuat,sinan yokmuş, yemin ederim gardaş etmiştim kendime,
Öff ne bileyim, şuan yazacak bişey bulamadım.
Turgay, ozkan, hacı mehmet abi daha niceler onlari unuttun

Beyler,
Burası bizim birliktelik mekanımız,
Okuduklarımızı,öğrendiklerimizi,
Tecrübelerimizi,derdimizi,sevincimizi,
Paylaştığımız yer,
Buraya illaki aksi fikirde olan insanlar üye oldu ve olacak,
Ve bu aykırılık; daha öncede dedim gibi,
Aşağılayarak,hakaret ve küfür ile yada son örneği,bırakıp gitmekle bir adım bile yol alınamayacak bir gerçektir.
11 yıldır buradayım, çok hakaret,küfür ve aşağılanma gördüm.
Hep sabrettim,sabah kalkıp yineeeee,
Selam beyler diye başladım söze,
Ercanın laflarıyla güldüm,
Bi başkasının hastasına üzüldüm.
Nail yetek hepten bırakıp gitti. :(
Biz ise,
Aynı yerde başka bir konuda,
Arkadaşımız,dostumuza,
Mal dedik davar,koyun,beyinsiz dedik.
Utandım.
Her yerde,kendimizi belli ettik,
Biz toprağın çocukları,
Birlik için bir türlü beraber olamadık.
Artık ,siyaset kokan en küçük konuya bile girmek istemiyorum.
Ögrenip,ögretmek için varım. O kadar.
Selamlar.

Fuat abi Sinan abi Jitem Turgay emmi
Ersen semsamer Özkan Şevket kaya
Hacı Mehmet abim gitmişler
Hiçbirini yüzyüze tanımasamda mutluluğuma üzüntüme eşlik eden insanlardı abilerim kardeşlerimdi
Çocukluk arkadasım gibilerdi
Hepsinden Allah razı olsun
Arkadaşlar Kamuran kardeşinizde gider
Hepiniz hakkınızı helal edin varsa hakkım helali hoş olsun
Tek tek isim saymama gerek yok affedin dostlar kendinize iyi bakın
Bahtınız açık olsun
Unutmayın
İtlerin hükmü varsa kurtların töresi var
Bugünlerde geçer
Yolu bizim taraflara düşen olursa arasın arkadaşlar
Kamuran Uztürk
05424413136
Eskişehir Alpu
Hadi Allaha Emanet
@TrakKulüp yönetim benimde hesabımı silin artık
Herkes gidiyor nolmus abi yapmayın etmeyin. Konu neydi bilmiyorum ama sizlerde giderseniz burada sınırlı sayıda kişi doğruları söylüyorduk, forumun tadı kalmaz artık

Arkadaşların gitmelerine üzüldüm.Demekki Trakkulup virüsü ile yeteri kadar enfekte olamamışlar.Dönmelerini dilerim.
Siyaset budur.Fazla ciddiye almak babayı oğuldan, komşuyu komşudan,arkadaşı arkadaştan ayırır.
Daha öncede sebazios, Yakup Dinçbayram,Vatansever gitmişti.Gidenler burukluk yaratıyor.
Köyde bizim köylüler çok ağzımı aradılar, siyasetten konu açıp tepkimi merak ettikleri için.Onlara ''benim yanımda bir daha hangisi olursa olsun her hangi bir parti veya particiden konu açarsanız sizinle konuşmam selamlaşmam,biz burada 10-15 hane komşuyuz,burada hep yüzyüzeyiz yüzlerce km uzaktaki bir partici şöyle söylemiş diye ben komşumla kötü olmam''dedim.Bir daha benim yanımda politik konu açmadılar.Şimdi davamız su sırası,tarlama su kaçırdın inek yaydın davası,ineklerin yayıldığı tarla sınırlarının randoplanması, köyün girişlerine kamera takılması vb işler.
Ayrılan arkadaşların özgür kararlarıdır, tarımsal hayatlarında başarılar,bol ve verimli hasatlar dilerim.

Son düzenleme:
Arkadaşların gitmelerine üzüldüm.Demekki Trakkulup virüsü ile yeteri kadar enfekte olamamışlar.Dönmelerini dilerim.
Siyaset budur.Fazla ciddiye almak babayı oğuldan, komşuyu komşudan,arkadaşı arkadaştan ayırır.
Daha öncede sebazios, Yakup Dinçbayram,Vatansever gitmişti.Gidenler burukluk yaratıyor.
Köyde bizim köylüler çok ağzımı aradılar, siyasetten konu açıp tepkimi merak ettikleri için.Onlara ''benim yanımda bir daha hangisi olursa olsun her hangi bir parti veya particiden konu açarsanız sizinle konuşmam selamlaşmam,biz burada 10-15 hane komşuyuz,burada hep yüzyüzeyiz yüzlerce km uzaktaki bir partici şöyle söylemiş diye ben komşumla kötü olmam''dedim.Bir daha benim yanımda politik konu açmadılar.Şimdi davamız su sırası,tarlama su kaçırdın davası,ineklerin yayıldığı tarla sınırlarının randoplanması, köyün girişlerine kamera takılması vb işler.
Ayrılan arkadaşların özgür kararlarıdır, tarımsal hayatlarında başarılar,bol ve verimli hasatlar dilerim.
Abi zaten burda kimse kimseye şu partiyi tutuyor diye bişey demiyor. Giden abilerimiz her zaman çiftçilerin sorunlarını dile getirdiler yanlış bişey dediklerini görmedim.
Hiçkimse eleştiri yapmayacaksa bu forumun amacı ne o zaman.
Örneğin Patates soğan zamlanmis herkes fiyat etiketine bakıyor hükümet yetkilendirip ceza yazdırıyor marketlere. Peki patates soğan ciftciden kaç liraya çıkıyor bunu sorgulayan var mi hayır.
Herkes bu düzene susarsa kusura bakmayin bizim insanimiz hak ediyor 10 lirada olsa hak ediyor.
Herkes saygı çercevesinde eleştiri yapmakta özgürdür bence.
En azından doğruları söyleyip gittiler, o ortamı özleyecegiz

Abi zaten burda kimse kimseye şu partiyi tutuyor diye bişey demiyor. Giden abilerimiz her zaman çiftçilerin sorunlarını dile getirdiler yanlış bişey dediklerini görmedim.
Hiçkimse eleştiri yapmayacaksa bu forumun amacı ne o zaman.
Örneğin Patates soğan zamlanmis herkes fiyat etiketine bakıyor hükümet yetkilendirip ceza yazdırıyor marketlere. Peki patates soğan ciftciden kaç liraya çıkıyor bunu sorgulayan var mi hayır.
Herkes bu düzene susarsa kusura bakmayin bizim insanimiz hak ediyor 10 lirada olsa hak ediyor.
Herkes saygı çercevesinde eleştiri yapmakta özgürdür bence.
En azından doğruları söyleyip gittiler, o ortamı özleyecegiz
sizden alıntı yaptım kusuruma bakmayın. normalde yazmıyacaktım ama yazdıklarını görünce dayanamadım. alıntınızı isterseniz silerim. fikrinizede saygı duyuyorum.
ama gidenlerin bazıları haric cogu eleştiri yapmadı. ancak vatan haini, aktroll, koyun, akmogol, yarısı aptal gibi hep hakaret ettiler, siyaset yaptılar. bunu da eleştiri adıyla yaptılar hep. gözümüle gördük. herkesle alay ettiler, hepsi duruyor isterseniz bakın veya ben buraya atiyim hiç üşenmem. hatta iclerinden biri bana trol diyordu, kendileri asil diğerleri ya trol ya fake ya koyun. bu hakaret değilde ne?

Beyler,
Burası bizim birliktelik mekanımız,
Okuduklarımızı,öğrendiklerimizi,
Tecrübelerimizi,derdimizi,sevincimizi,
Paylaştığımız yer,
Buraya illaki aksi fikirde olan insanlar üye oldu ve olacak,
Ve bu aykırılık; daha öncede dedim gibi,
Aşağılayarak,hakaret ve küfür ile yada son örneği,bırakıp gitmekle bir adım bile yol alınamayacak bir gerçektir.
11 yıldır buradayım, çok hakaret,küfür ve aşağılanma gördüm.
Hep sabrettim,sabah kalkıp yineeeee,
Selam beyler diye başladım söze,
Ercanın laflarıyla güldüm,
Bi başkasının hastasına üzüldüm.
Nail yetek hepten bırakıp gitti. :(
Biz ise,
Aynı yerde başka bir konuda,
Arkadaşımız,dostumuza,
Mal dedik davar,koyun,beyinsiz dedik.
Utandım.
Her yerde,kendimizi belli ettik,
Biz toprağın çocukları,
Birlik için bir türlü beraber olamadık.
Artık ,siyaset kokan en küçük konuya bile girmek istemiyorum.
Ögrenip,ögretmek için varım. O kadar.
Selamlar.
Yazilarin herzaman severek okurum yine öyle cok abimiz kardesimizin gittiğine sahit oldum iyi yada kotu siyasi dusunceleri yazilari bana uysun yada uymasin her gidis üzdü beni dediğin gibi hicbir zaman siyasi ve kutuplastirici olmadim hayatim boyunca sonuc olarak pire icin yorgan yakmamak lazım zaten hep gündeme geldiği gibi şunun surasinda aktif yazı yazan kac kisi kalmis grupta yazik. Ha suda var gerek trakklup yoneticileri gerek üyeler anlayışlı olmalı kimse cahil degil kanaatimce eger gruba girip yorum yaza biliyosa herseyi biliyodur lutfen anlayış hem üyeler hem yonetim