En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Screenshot_20210128-162923.png
Screenshot_20210128-162923.png

arkadaşlar bide bazı kişieri engelledim arkamadan galıba yorum yazıyorlarmış ayrıca bu hafta iş yerindeyim herkes kendi işine ve yoluna bakarsa daha ıyı olur burası çiftci sayfası malesef her yöreden ve her bölgeden ve her görüşten insan var trakkulupte ki bir yorum için kimseyla kavga edecek veya daha sonrası farklı olaylara mahal verecek kadar cahil değilim Allaha şükür 12 yıldır memurum ve öyle bir tartışmanın sonrasının neler getireceğini iyi bir şekilde biliyorum

O

Dısı deri kaplı defteri Biçerci gömleğin cebinden düşürmüştü tablaya tarla bitince fark etti çocuktum... Saman yaparken buldum verdim. Gazoz ısmarlayacaktı halrn ismarlayacak :))
Kurbanlık hayvanı verdim adı konsun diye 250 tl para verdi alan tanıdık işler yoğun saman çekiyorum saman boşaltığım yerde ben bunu düşürmüşüm cebe eldiven koyup çıkarırken 3. Partiyi boşalttım iki soluklanalım diye 9 10 yaşlarında kız çocuğu baba baba şurada para buldum hemde büyük paralardan diye arkadaşda hangi enayi düşürdüki dedi ustaa kafada birden yıldırımlar çaktı iki yüzlük bir ellilik mi cıktı ağzımdan evet parayı düşürmüşüz aslında parayı iş kıyafetlerine koyduğumu unutmuştum bile 1 kg luk kapta dondurma sözü verdim alıverdim helal paraymış az emek harcamadık kerataya

ÇAYKUR zarar etmiş, çayı ucuz mu içtik?
BOTAŞ zarar etmiş, doğalgazı mı ucuz tükettik?
TEDAŞ zarar etmiş, elektriği mi bedava kulandık?
TCDD Trenler zarar etmiş, trenlere bedava mı bindik?
PTT zarar etmiş, pulsuz mektup mu gönderdik?
ET ve SÜT kurumu zarar etmiş, Sanki 20 TL ye her gün doya doya et yedik?
@bilal_26 bi sıkıntınmı var her paylaşıma abuk subuk emoji koyuyorsun

arkadaşlar bide bazı kişieri engelledim arkamadan galıba yorum yazıyorlarmış ayrıca bu hafta iş yerindeyim herkes kendi işine ve yoluna bakarsa daha ıyı olur burası çiftci sayfası malesef her yöreden ve her bölgeden ve her görüşten insan var trakkulupte ki bir yorum için kimseyla kavga edecek veya daha sonrası farklı olaylara mahal verecek kadar cahil değilim Allaha şükür 12 yıldır memurum ve öyle bir tartışmanın sonrasının neler getireceğini iyi bir şekilde biliyorum
Ufuk hoş geldin,kim yorum yazmış.ben görmedim biraz sonra konsey toplanır, biletini keserler 😊

@bilal_26 bi sıkıntınmı var her paylaşıma abuk subuk emoji koyuyorsun
Bunlar nasıl zarar eder bu işe gülmemek elde değil şasırmayı geçtik artık bu tür haberlere birader sen gerginsin çatacak yer arıyorsun anlaşılan engellersin olur biter bu emojinin de pek abuk subuk bi yanı olduğunu sanmıyorum gülmek sana göre öyle bir durumsa o başka
Güleriz ağlanacak halimize diye bir laf vardır ne yani oturup ağlayalımmı

Bunlar nasıl zarar eder bu işe gülmemek elde değil şasırmayı geçtik artık bu tür haberlere birader sen gerginsin çatacak yer arıyorsun anlaşılan engellersin olur biter bu emojinin de pek abuk subuk bi yanı olduğunu sanmıyorum gülmek sana göre öyle bir durumsa o başka
Güleriz ağlanacak halimize diye bir laf vardır ne yani oturup ağlayalımmı
Peki burda komik olan ne
Screenshot_20210128-192939_Chrome.jpg

Muhteşem olan ne nepi sen onu söyle bana
kaç çocuk çamurun içine belenip bu kadar sevimli olur
Bi arkadaşa muhteşem gelen bana komik gelebilir birileri like verir diğeri yorum yazar
Paylaşımyaparken altına dipnot düş gülmek veya şu emojiyi kullanmak yasaktır diye