Cok gecmis olsun reis,tez xamanda iyi olur isallah yegenim.Selamun aleyküm hava yağmurlu,bı ara kar yağışı vardı.çok şükür bu akşam evdeyizEkli dosyayı görüntüle 57439
Cok gecmis olsun reis,tez xamanda iyi olur isallah yegenim.Selamun aleyküm hava yağmurlu,bı ara kar yağışı vardı.çok şükür bu akşam evdeyizEkli dosyayı görüntüle 57439
adil abi geçmiş olsun yeni gördüm
Kurbanlık hayvanı verdim adı konsun diye 250 tl para verdi alan tanıdık işler yoğun saman çekiyorum saman boşaltığım yerde ben bunu düşürmüşüm cebe eldiven koyup çıkarırken 3. Partiyi boşalttım iki soluklanalım diye 9 10 yaşlarında kız çocuğu baba baba şurada para buldum hemde büyük paralardan diye arkadaşda hangi enayi düşürdüki dedi ustaa kafada birden yıldırımlar çaktı iki yüzlük bir ellilik mi cıktı ağzımdan evet parayı düşürmüşüz aslında parayı iş kıyafetlerine koyduğumu unutmuştum bile 1 kg luk kapta dondurma sözü verdim alıverdim helal paraymış az emek harcamadık keratayaO
Dısı deri kaplı defteri Biçerci gömleğin cebinden düşürmüştü tablaya tarla bitince fark etti çocuktum... Saman yaparken buldum verdim. Gazoz ısmarlayacaktı halrn ismarlayacak )
@bilal_26 bi sıkıntınmı var her paylaşıma abuk subuk emoji koyuyorsunÇAYKUR zarar etmiş, çayı ucuz mu içtik?
BOTAŞ zarar etmiş, doğalgazı mı ucuz tükettik?
TEDAŞ zarar etmiş, elektriği mi bedava kulandık?
TCDD Trenler zarar etmiş, trenlere bedava mı bindik?
PTT zarar etmiş, pulsuz mektup mu gönderdik?
ET ve SÜT kurumu zarar etmiş, Sanki 20 TL ye her gün doya doya et yedik?
Ufuk hoş geldin,kim yorum yazmış.ben görmedim biraz sonra konsey toplanır, biletini keserlerarkadaşlar bide bazı kişieri engelledim arkamadan galıba yorum yazıyorlarmış ayrıca bu hafta iş yerindeyim herkes kendi işine ve yoluna bakarsa daha ıyı olur burası çiftci sayfası malesef her yöreden ve her bölgeden ve her görüşten insan var trakkulupte ki bir yorum için kimseyla kavga edecek veya daha sonrası farklı olaylara mahal verecek kadar cahil değilim Allaha şükür 12 yıldır memurum ve öyle bir tartışmanın sonrasının neler getireceğini iyi bir şekilde biliyorum
Geçmis olsun tez zamanda iyilesir inşallah kötü bir anı olarak hafızalarda kalırSelamun aleyküm hava yağmurlu,bı ara kar yağışı vardı.çok şükür bu akşam evdeyizEkli dosyayı görüntüle 57439
Bunlar nasıl zarar eder bu işe gülmemek elde değil şasırmayı geçtik artık bu tür haberlere birader sen gerginsin çatacak yer arıyorsun anlaşılan engellersin olur biter bu emojinin de pek abuk subuk bi yanı olduğunu sanmıyorum gülmek sana göre öyle bir durumsa o başka@bilal_26 bi sıkıntınmı var her paylaşıma abuk subuk emoji koyuyorsun
He dersinki beni her zaman görmezden gel canın sagolsun@bilal_26 bi sıkıntınmı var her paylaşıma abuk subuk emoji koyuyorsun
Peki burda komik olan neBunlar nasıl zarar eder bu işe gülmemek elde değil şasırmayı geçtik artık bu tür haberlere birader sen gerginsin çatacak yer arıyorsun anlaşılan engellersin olur biter bu emojinin de pek abuk subuk bi yanı olduğunu sanmıyorum gülmek sana göre öyle bir durumsa o başka
Güleriz ağlanacak halimize diye bir laf vardır ne yani oturup ağlayalımmı
Geçmiş olsun.Bilek üzeri iki kırık, dün tel taktılar, alçı
Sağolun hocamGeçmiş olsun.
Allah şifa versin.
Geçmiş olsun abiBilek üzeri iki kırık, dün tel taktılar, alçı
Sağol kardeşimGeçmiş olsun abi