En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

1612205158398.png

Iyi geceler ahmet,
Nerelerdesin,hepten bırakıp gittiniz,
Sizlere ihtiyaç var yani.
Arasıra şöyle selam vermeniz bile güzel.
Günaydın Yusuf abi 🤚

Abi bırakıp gitmedik.Hep forumun düzeni bizim yüzümüzden bozulmasın diyip sessiz çoğunluğa uyup sessiz kaldık.Hep burdayız.

Bu tartışmaların sonu yok yıllardır birileri bilerek ve isteyerek bi ateş yakıyor sonrasında birbirini seven insanlar foruma değer katan insanlar alınıp güceniyor.Sonrasında da gurur yapıp ayrılıyor.
Bitane örnek vermek gerekirse Hacı Mehmet abi yıllardır en babacan abilerimizden biri bu konulara hiç bulaşmazdı bikere katıldığını gördüm ondada üzüldü.( Böyle bi sürü kişi ayrıldı)

Ha ayrıca şunu demezsem de olmaz.Diğer arkadaşların,abilerin kurduğu foruma akşam bi göz atayım dedim burda millete olmadık hakaret eden tartışmayı bile usulen yapmayan arkadaşlar orda ne kadar sessiz ve ılımlı hiç böyle ayrımcı konu,hakaret falan yok.Orda ayrıştırmaya sen şu ben bu demeye gerek yok demek ki.

Hepimiz çiftçiyiz hepimiz hükümeti eleştiriyoruz.Hepimizin alım gücü çok düştü.Kendimden gidip söylersem yıllarca oy verdim şimdi vermiyorum ama oy vermiyorum diyede kalkıp karşımda halen seven sayan,oy veren insanlara hakaret edecek değilim.Saygı duyuyorum.

Burda çiftçilik öğrenmek bildiğimi daha iyi nasıl uygulayabilirim peşinde olan bi insanım ve çoğunlukta böyledir.Burası dev bi tarım bilgi sözlüğü.Mısır ekicem diyosun nasıl ekileceğini ne yapacağını bilmezken açıyosun trakkulubu okuyosun yazılanları herşeyi öğreniyosun.

Daha aktif olacağım.

Son düzenleme:
Günaydın Yusuf abi 🤚

Abi bırakıp gitmedik.Hep forumun düzeni bizim yüzümüzden bozulmasın diyip sessiz çoğunluğa uyup sessiz kaldık.Hep burdayız.

Bu tartışmaların sonu yok yıllardır birileri bilerek ve isteyerek bi ateş yakıyor sonrasında birbirini seven insanlar foruma değer katan insanlar alınıp güceniyor.Sonrasında da gurur yapıp ayrılıyor.
Bitane örnek vermek gerekirse Hacı Mehmet abi yıllardır en babacan abilerimizden biri bu konulara hiç bulaşmazdı bikere katıldığını gördüm ondada üzüldü.( Böyle bi sürü kişi ayrıldı)

Ha ayrıca şunu demezsem de olmaz.Diğer arkadaşların,abilerin kurduğu foruma akşam bi göz atayım dedim burda millete olmadık hakaret eden tartışmayı bile usulen yapmayan arkadaşlar orda ne kadar sessiz ve ılımlı hiç böyle ayrımcı konu,hakaret falan yok.Orda ayrıştırmaya sen şu ben bu demeye gerek yok demek ki.

Hepimiz çiftçiyiz hepimiz hükümeti eleştiriyoruz.Hepimizin alım gücü çok düştü.Kendimden gidip söylersem yıllarca oy verdim şimdi vermiyorum ama oy vermiyorum diyede kalkıp karşımda halen seven sayan,oy veren insanlara hakaret edecek değilim.Saygı duyuyorum.

Burda çiftçilik öğrenmek bildiğimi daha iyi nasıl uygulayabilirim peşinde olan bi insanım ve çoğunlukta böyledir.Burası dev bi tarım bilgi sözlüğü.Mısır ekicem diyosun nasıl ekileceğini ne yapacağını bilmezken açıyosun trakkulubu okuyosun yazılanları herşeyi öğreniyosun.

Daha aktif olacağım.
Evet ahmet,
Benimde yıllardır anlatmak istediğim bu,
Şimdi sen dedinki, oy vermiyorum,
Şimdi sana bir soru,,,,,

Ben seni burada eleştirsem,
Hakaret etsem,
Türlü yakıştırmalar yapsam,
Hergün üzerine yüklensem,
Seni daraltsam,
Soru 1. Oy verirmisin
Soru 2. Forumda dururmusun.
Bunların cevabını özellikle istiyorum.

Sen benim şahsen iyi tanıdığım canımsın,
Siyasi iraden,hayata bakışınla,benim başımın üstünde yerin var.
Ölene kadar bana kardeş olacaksın bitti.

Evet ahmet,
Benimde yıllardır anlatmak istediğim bu,
Şimdi sen dedinki, oy vermiyorum,
Şimdi sana bir soru,,,,,

Ben seni burada eleştirsem,
Hakaret etsem,
Türlü yakıştırmalar yapsam,
Hergün üzerine yüklensem,
Seni daraltsam,
Soru 1. Oy verirmisin
Soru 2. Forumda dururmusun.
Bunların cevabını özellikle istiyorum.

Sen benim şahsen iyi tanıdığım canımsın,
Siyasi iraden,hayata bakışınla,benim başımın üstünde yerin var.
Ölene kadar bana kardeş olacaksın bitti.
Abi senin beni eleştirmen bana yüklenmen düşüncelerimi değiştirmez.
Aynı şekilde benim sana yüklenmem de senin düşüncelerini değiştirmez.Herkes herşeyi zaten araştırıyor öğreniyor senin fikirlerine uygun olan benim fikirlerime uygun olmuyor ama senin fikirlerin bana uygun değil diye sana neden hakaret edeyim yada sana neden benim fikirlerimi kabul etmiyorsun diye küseyim.

1) Kesinlikle sen istiyorsun diye kalkıp isteğimin dışındaki birine oy vermem.
2) Forumda huzur yoksa herkes rahatsız oluyor abi.Önceki huzuru bilen üyeler bu sefer hem o uslupsuz konuşmaya katılmamak hem de huzuru bozmamak için sessiz kalıyor.Bu yüzden de forumda durmuyomuşlar gibi görünüyor.Soruna cevap olarak forumda durmuyormuş gibi yaparım.

2 3 yıl öncesinde forumdaki üyeler kendisiyle yaşıt insana dahi saygısından uslup güzelliğinden abi diyordu.(Yusuf abi gibi sayisız 40 yaşında insan kendisinden 1 yaş büyüğüne abi demekten çekinmiyordu) 2 3 tane aykırı insan çıkınca sayısız tepki alıyordu.
Ne zaman ki bi kaç üye forumda kendi fikirlerini zorla benimsetmeye kalktı insanları şucu bucu diye ayrıştırıp ötekileştirdi huzursuzluk başladı.
Trakkulupten tanıştığım ve hergün her saat konuştuğum abilerim kardeşlerim var onlarda aynı durumdan çok şikayetci herkes siyasetten bu forumda bıktı.

Çokca hürmet çokca saygılar Yusuf abim.Erzurumun soğuğunda bu forumda bu kadar sıcaklık beraberlik yaratmaya çalışan Kral bi adamsın 🤚 Hepimizin davası ekmek davası sende benim ölene kadar abimsin bitti.

Panko birlik ziraatle birlikte 7 yıl vadeli faizsiz sulama kredisi kullandırıyormuş
İlgilenenlerin bilgisine
Benimde tamburlu sulama için kredim hazırdı ama trakkulupten tanıştığim bikaç abime sordum tambur alma dediler o yüzden damlama ve yağmurlamayla degistiriyoruz.Sulu tarıma yeni geçiyoruz projem çiziliyor.130 dönümlük damlama ve yağmurlama borusu alıcam.Devletin tanıdıği büyük bi yardım oldu.
Bölgemizde ilk sulu tarım bizim tarlalar olacak.

Benimde tamburlu sulama için kredim hazırdı ama trakkulupten tanıştığim bikaç abime sordum tambur alma dediler o yüzden damlama ve yağmurlamayla degistiriyoruz.Sulu tarıma yeni geçiyoruz projem çiziliyor.130 dönümlük damlama ve yağmurlama borusu alıcam.Devletin tanıdıği büyük bi yardım oldu.
Bölgemizde ilk sulu tarım bizim tarlalar olacak.
Çekirdek ve mısır ekimi yapmiyorsan yağmurlama sistemi tavsiye ederim
Sulu tarım güzeldir tatlıdır . Kıraç araziye iştahsız gidersin
Boru olarak panplast akona vs orta düzey veya kaliteli marka sec ucuz boru patlıyor en ufak darbede falan

Çekirdek ve mısır ekimi yapmiyorsan yağmurlama sistemi tavsiye ederim
Sulu tarım güzeldir tatlıdır . Kıraç araziye iştahsız gidersin
Boru olarak panplast akona vs orta düzey veya kaliteli marka sec ucuz boru patlıyor en ufak darbede falan
Danelik mısir ekimi yapıcam bu sene.
Kıractan alınan verimler çok yüksek değil suda çıkınca suluya dönüyoruz.
Boru asb alıyoruz damlama netafim.
Asb boru kötümü ?