Iyi geceler ahmet,İyi geceler Yusuf abi
Günaydın Yusuf abiIyi geceler ahmet,
Nerelerdesin,hepten bırakıp gittiniz,
Sizlere ihtiyaç var yani.
Arasıra şöyle selam vermeniz bile güzel.
Evet ahmet,Günaydın Yusuf abi
Abi bırakıp gitmedik.Hep forumun düzeni bizim yüzümüzden bozulmasın diyip sessiz çoğunluğa uyup sessiz kaldık.Hep burdayız.
Bu tartışmaların sonu yok yıllardır birileri bilerek ve isteyerek bi ateş yakıyor sonrasında birbirini seven insanlar foruma değer katan insanlar alınıp güceniyor.Sonrasında da gurur yapıp ayrılıyor.
Bitane örnek vermek gerekirse Hacı Mehmet abi yıllardır en babacan abilerimizden biri bu konulara hiç bulaşmazdı bikere katıldığını gördüm ondada üzüldü.( Böyle bi sürü kişi ayrıldı)
Ha ayrıca şunu demezsem de olmaz.Diğer arkadaşların,abilerin kurduğu foruma akşam bi göz atayım dedim burda millete olmadık hakaret eden tartışmayı bile usulen yapmayan arkadaşlar orda ne kadar sessiz ve ılımlı hiç böyle ayrımcı konu,hakaret falan yok.Orda ayrıştırmaya sen şu ben bu demeye gerek yok demek ki.
Hepimiz çiftçiyiz hepimiz hükümeti eleştiriyoruz.Hepimizin alım gücü çok düştü.Kendimden gidip söylersem yıllarca oy verdim şimdi vermiyorum ama oy vermiyorum diyede kalkıp karşımda halen seven sayan,oy veren insanlara hakaret edecek değilim.Saygı duyuyorum.
Burda çiftçilik öğrenmek bildiğimi daha iyi nasıl uygulayabilirim peşinde olan bi insanım ve çoğunlukta böyledir.Burası dev bi tarım bilgi sözlüğü.Mısır ekicem diyosun nasıl ekileceğini ne yapacağını bilmezken açıyosun trakkulubu okuyosun yazılanları herşeyi öğreniyosun.
Daha aktif olacağım.
Abi senin beni eleştirmen bana yüklenmen düşüncelerimi değiştirmez.Evet ahmet,
Benimde yıllardır anlatmak istediğim bu,
Şimdi sen dedinki, oy vermiyorum,
Şimdi sana bir soru,,,,,
Ben seni burada eleştirsem,
Hakaret etsem,
Türlü yakıştırmalar yapsam,
Hergün üzerine yüklensem,
Seni daraltsam,
Soru 1. Oy verirmisin
Soru 2. Forumda dururmusun.
Bunların cevabını özellikle istiyorum.
Sen benim şahsen iyi tanıdığım canımsın,
Siyasi iraden,hayata bakışınla,benim başımın üstünde yerin var.
Ölene kadar bana kardeş olacaksın bitti.
Benimde tamburlu sulama için kredim hazırdı ama trakkulupten tanıştığim bikaç abime sordum tambur alma dediler o yüzden damlama ve yağmurlamayla degistiriyoruz.Sulu tarıma yeni geçiyoruz projem çiziliyor.130 dönümlük damlama ve yağmurlama borusu alıcam.Devletin tanıdıği büyük bi yardım oldu.Panko birlik ziraatle birlikte 7 yıl vadeli faizsiz sulama kredisi kullandırıyormuş
İlgilenenlerin bilgisine
Çekirdek ve mısır ekimi yapmiyorsan yağmurlama sistemi tavsiye ederimBenimde tamburlu sulama için kredim hazırdı ama trakkulupten tanıştığim bikaç abime sordum tambur alma dediler o yüzden damlama ve yağmurlamayla degistiriyoruz.Sulu tarıma yeni geçiyoruz projem çiziliyor.130 dönümlük damlama ve yağmurlama borusu alıcam.Devletin tanıdıği büyük bi yardım oldu.
Bölgemizde ilk sulu tarım bizim tarlalar olacak.
Danelik mısir ekimi yapıcam bu sene.Çekirdek ve mısır ekimi yapmiyorsan yağmurlama sistemi tavsiye ederim
Sulu tarım güzeldir tatlıdır . Kıraç araziye iştahsız gidersin
Boru olarak panplast akona vs orta düzey veya kaliteli marka sec ucuz boru patlıyor en ufak darbede falan
Kaç TL fiyatı kaç metrelik birde o markayı hiç kullanmadım da görmedim deDanelik mısir ekimi yapıcam bu sene.
Kıractan alınan verimler çok yüksek değil suda çıkınca suluya dönüyoruz.
Boru asb alıyoruz damlama netafim.
Asb boru kötümü ?
Hayırlı olsun inşallah güzel verimler alırsınız netafim damlama için fiyat aldınızmıDanelik mısir ekimi yapıcam bu sene.
Kıractan alınan verimler çok yüksek değil suda çıkınca suluya dönüyoruz.
Boru asb alıyoruz damlama netafim.
Asb boru kötümü ?
Aleyküm selam,S. Aleyküm arkadaşlar cümleten hayırlı akşamlar nasılsınız?
Aleyküm selam yaşar abi iyi akşamlarS. Aleyküm arkadaşlar cümleten hayırlı akşamlar nasılsınız?
125lik 5 metre boru 115 tlKaç TL fiyatı kaç metrelik birde o markayı hiç kullanmadım da görmedim de
Tesekkur ederim sagolun.36 krs fiyat verdilerHayırlı olsun inşallah güzel verimler alırsınız netafim damlama için fiyat aldınızmı
Kolay gelsin hocam, yağmur buralarada geldi suanlik yok ama tarlalar suya doyduAleyküm selam,
İyi akşamlar, hava yağmurlu.
Tarla kenarlarında diken temizliği yaptık.
Birazda odun kırdık, günü bitirdik.
Biz 5 metrelik 110 Luk akona boruyu 80 TL ye aldık bu sene orta kalite bu markada çapına göre fiyat farkı yüksek illaki . Demekki işe yariyacak bir marka125lik 5 metre boru 115 tl
Tesekkur ederim sagolun.36 krs fiyat verdiler