TVye çok güvenemiyoruz biz arada demekki balıkesirin hava durumunu erzurumdan ölçüyorlar abiBeyler selamlar,
iki gündür -10 gece -25 gidiyor.
Tv hava raporu, bu konuda çok iyimser,
Erzurumun hava durumunu, balikesirdenmi ölçüyorlar neeee.
abi,Selamlar dostlar.
Hepinize iyi geceler,
Kış gitsede toprağa ayak basmak nasip olsa,
Eski kışlar yok ama,eski sabırda yok.
Hava soguk değil ama sıcak da değilKolay gelsin gardaş
Hava soğuk galiba bizde 3 gündür yaz havasi var millet tshortle geziyor
Buralarda mevsim cok entresan 1 gün once buz gibi olan hava bi gün sonra yaz gibi oluyor
Erzurumda ikamet eden bir meteoroloji uzmanı olduğunu sanmıyorum,.TVye çok güvenemiyoruz biz arada demekki balıkesirin hava durumunu erzurumdan ölçüyorlar abi
yerel uzamanlara danışmakta fayda var yoksa temelin hava durumu taşına bağlarız işi
balıkesirde takip ettiğimiz bir meteoroloji uzmanı var sadece balıkesiri yazıyor genelde doğru tahmin oluyor,
Orası benim eski evler,o gördüğün çatıları felan ben tasarlayıp yaptım. Bir günümü aldı,abi,
o arkada görünen küçün bina ne acaba?çatıları çok güzel görünüyor.evlere bile böyle çatı yapması zor gelir millete de
Abi annemlerin evin üst katını yaparken balkonlardan birini direk eve dahil ettik.adamlar nasıl becerdiyse gönyeye oturtamadılar evin arkada kalan bir odasının çatısını uydurmak için bombeli saçma bir şekle soktular.karşıya geçip bakınca bir odanın üztüne gelen çatının uyduruklandığı belli oluyor.adamlar çatıyı eve uyduramayınca evi çatıya uydurmaya kalktılar da sağlam kirişin üzerine 80 cm duvar örmeye kalktılar.hayır rüzgarın uçurmayacağını bilsek duvarı örelimde hani bilmeden okadar yaptıysan maşallah abiErzurumda ikamet eden bir meteoroloji uzmanı olduğunu sanmıyorum,.
Orası benim eski evler,o gördüğün çatıları felan ben tasarlayıp yaptım. Bir günümü aldı,
Kolay gelsinKöyde nohut yeri sürüyoz
Kolay gelsin gardoKöyde nohut yeri sürüyoz
Kolay gelsin UfukKöyde nohut yeri sürüyoz
Hayırlı olsunYeni aldığım Özdöken 9lu patlatmaEkli dosyayı görüntüle 57739Ekli dosyayı görüntüle 57740
İşçiler çalışıyor ben gezme işine bakıyorumKolay gelsin gardo
Binde sür fotoğraf çekme
Hayırlı olsunYeni aldığım Özdöken 9lu patlatmaEkli dosyayı görüntüle 57739Ekli dosyayı görüntüle 57740
kolay gelsinKöyde nohut yeri sürüyoz
Hayırlı olsun güle güle kullanınYeni aldığım Özdöken 9lu patlatmaEkli dosyayı görüntüle 57739Ekli dosyayı görüntüle 57740
Sağolasın Ahmetkolay gelsin
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Olmaz olur mu, emektar biçeri Yozgat'a gönderdik, denk gelirse sizin nohutları biçebilir.Arkadaşlar ne var yok köye geldim şehirde kızım telefonu istediği için elime alamıyorum laf var mı yeni havadis