En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Suriye de 100 ton tohum dağıtılmış [emoji57]
Mahmut gardaşım ne yazsam ne desem bilemedimki.
beleş tohum ver üretim yapsınlar , geri onu parayla satın al ülkeyin çiftcisinin rıskına mani ol .
bi Allah'ın kuluda demiyor orda savaş bitti üretim yapılcak ortam varsa neden ülkemizdeki onca mülteciye biz bakıyoruz .
yok abi vallahi bu memleketin sonu hayra alamet değil.

Yahu biz kerizmiyiz arabın zenginine toprak satıyoruz cıbırını doyuruyoruz, bizim külture bunlar ayak uyduramaz ,
Fuat kardeşim içerde beslediklerimiz az gelmiş , ülkelerinde kalanıda beslemeye başlamışız artık. aç kalırsa adamlar çocuk yapamaz diye galiba.

Fuat kardeşim içerde beslediklerimiz az gelmiş , ülkelerinde kalanıda beslemeye başlamışız artık. aç kalırsa adamlar çocuk yapamaz diye galiba.
abi 100 ton bugdaydan ne olur biz zor zamanda ameriksya tıbbi malzeme gonderdik, somalinin imf borcunu kapattik .buyuk devlet olmak böyle birsey vizyonu degistir biraz[emoji16]

Emre kardeşim keyifler gıcır adamların baksana .
Valla burda var benim elime geçeni tarlada daşdan daşa vuruyom soluh aldirmiyom çoluk çocuk neysede hakları bu.
Arada bir de iğneliyom
Gidin ölün savaşın kaçmadan ne istiyorsanız verek yardım edelim gene
Böyle birşey bize olsa ben bir yere gitmem kimse kabul de etmez zaten Türkü .
Ama o Suriye'de kalan lar bunlara göre üstün hak ediyor bir nebze

Kavga var
Screenshot_20201210-004758.jpg