Olay tarla meselesi gardoYa tarlayı paylaşamadılar köyden bir kişide arayıp şöyle demedi
10 dönüm tarla düşüyor adam basi ama tüm ülkeye rezil oluyorlar, iyiki 500 dönüm falan miras kalmamış neler olurmuşNiğdemin güzel insanları
10 gündür arada bakarım böyleyken bile beynim yandı . Müge hanımda error vermiş yüz ifadesinden belli olay kapansada köyüne gitse diye bakıp duruyor[emoji2][emoji2]Ekli dosyayı görüntüle 54994
Ula mahmut dıyom zenginin 500 dönümünden fayda var mı adamın 10 dönüm var ama tüm rızkı orda zenginin 250 dönüm gitse yıne etkilenmez10 dönüm tarla düşüyor adam basi ama tüm ülkeye rezil oluyorlar, iyiki 500 dönüm falan miras kalmamış neler olurmuş
Allah razi olsun Güzel geçmiş olsun dilekleri için
Cok şükür zor kısmı bitti baya iyiyim
Vücudum yıprandı biraz başka sıkıntı kalmadı
Kasaba zaten karantinada
Zaten sabah akşam hayvanimiza baktık kimse ile temas olmadan
80 dönüm bayağı büyük bir tarla bizim burası için. Kendi kasabalarına göre söyledilerse dönümü miktarını 80x2500m2 yapmak lazım, buda büyük arazi bizim burası için.10 dönüm tarla düşüyor adam basi ama tüm ülkeye rezil oluyorlar, iyiki 500 dönüm falan miras kalmamış neler olurmuş
Geçmiş olsunGeçmiş olsun abi sizede az önce abim yine acilleşti ambulansla hastaneye gitti
Ne israf lar var be bizim buraya atüt müdür nedir yapıldı daha bşr tane bile görmedim üretilen yalanı batsınSelam beyler varmı elektrikli traktör isteyen[emoji609]. geçerken fotoğraf çektimEkli dosyayı görüntüle 55001Ekli dosyayı görüntüle 55002
Cocuklara oyuncaktir oSelam beyler varmı elektrikli traktör isteyen[emoji609]. geçerken fotoğraf çektimEkli dosyayı görüntüle 55001Ekli dosyayı görüntüle 55002
[emoji106]Cocuklara oyuncaktir o
iyi akşamlar ercan abiHerkese iyi akşamlar [emoji1327]
Hayırlısı olsun abim demekki rızkını biliyon [emoji6]selamlar beyler,
bugün ilçeye,
bana vermeyeceklerini bildiğim,
koyun desteği için gittim,
başvuru yaptım,
red sonucunu bekliyorum,
selamlar beyler,
bugün ilçeye,
bana vermeyeceklerini bildiğim,
koyun desteği için gittim,