Ufuk dikkatedin kendinize, virüs bulaştı galiba foruma [emoji848]Foruma gece bişey oldu şimdi girildi sevindim [emoji849][emoji12]
Ufuk dikkatedin kendinize, virüs bulaştı galiba foruma [emoji848]Foruma gece bişey oldu şimdi girildi sevindim [emoji849][emoji12]
Geçmiş olsun kardeşim İnşallah hayırlısıyla atlatırsınızTestte pozitif çıktı arkadaşlar ve tüm ailem de korona dikkat edin
Testte pozitif çıktı arkadaşlar ve tüm ailem de korona dikkat edin
Geçmiş olsun ufuk dikkat et kendineTestte pozitif çıktı arkadaşlar ve tüm ailem de korona dikkat edin
Bilmiyorum abi ankara şekerde amcam çalışıyor o getirmiş olabilir orasında çokmuş ondan geldı ve tüm aileye dağıldıufuk geçmiş olsun , nerden aldin böyle virüsü, facede siragecesi yapiyodun , arkadaslarindanmi kaptin
Isı cam kullan 3lü cam olsun sesinin orya 2li olmaz özel istekle çift sıra 3lü koydur biraz cık suğuk memleketinhocam çift cam, ama esinti için perde gibi, la susss,git işini yap, eticin.
Geçmiş oşsun allah şifalar versinTestte pozitif çıktı arkadaşlar ve tüm ailem de korona dikkat edin
Ufuk çok geçmiş olsun kardeşim inşallah tez zamanda sağlınıza kavuşursunuz.Testte pozitif çıktı arkadaşlar ve tüm ailem de korona dikkat edin
Pozitif olunca hap getiriyorlar sakin ihmal etme hapı kullanınBilmiyorum abi ankara şekerde amcam çalışıyor o getirmiş olabilir orasında çokmuş ondan geldı ve tüm aileye dağıldı
geçmiş olsun İsmail bey,Pozitif olunca hap getiriyorlar sakin ihmal etme hapı kullanın
Annem kullandı 1. Gun 8 sabah 8 akşam
2. Ve 3 . 4. 5. Günler 3 sabah 3 aksam
70 yaşında annem faydalandi haptan
Geçmiş olsun
Geçmis olsun abi, bu illet hepimizi bulcak herhalde, e nabizdan babama kovid aşısı çıktımı diye baktım, akciger kanseri gecirmiş, günlük oksijen alan babama kronik rahatsızligi yok çıkmış , hayirlisi Allahtan parayla gelsede alsak oda zor gibi.Pozitif olunca hap getiriyorlar sakin ihmal etme hapı kullanın
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun abimPozitif olunca hap getiriyorlar sakin ihmal etme hapı kullanın
Geçmiş olsun
geçmiş olsun İsmail bey,
tüm hastalarımıza Allah sağlık sıhhat versin.
Geçmiş olsun Ufuk kardeşim
Geçmis olsun abi, bu illet hepimizi bulcak herhalde, e nabizdan babama kovid aşısı çıktımı diye baktım, akciger kanseri gecirmiş, günlük oksijen alan babama kronik rahatsızligi yok çıkmış , hayirlisi Allahtan parayla gelsede alsak oda zor gibi.
Allah razi olsun hepinizden annem baya kurtardı pacayiGeçmiş olsun abim
Gecmiş olsun abi Allah şifa versinPozitif olunca hap getiriyorlar sakin ihmal etme hapı kullanın
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun abi Rabbım şifalar versinPozitif olunca hap getiriyorlar sakin ihmal etme hapı kullanın
Geçmiş olsun