En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Bilmiyorum abi ankara şekerde amcam çalışıyor o getirmiş olabilir orasında çokmuş ondan geldı ve tüm aileye dağıldı
Pozitif olunca hap getiriyorlar sakin ihmal etme hapı kullanın
Annem kullandı 1. Gun 8 sabah 8 akşam
2. Ve 3 . 4. 5. Günler 3 sabah 3 aksam
70 yaşında annem faydalandi haptan
Geçmiş olsun

Pozitif olunca hap getiriyorlar sakin ihmal etme hapı kullanın
Annem kullandı 1. Gun 8 sabah 8 akşam
2. Ve 3 . 4. 5. Günler 3 sabah 3 aksam
70 yaşında annem faydalandi haptan
Geçmiş olsun
Geçmis olsun abi, bu illet hepimizi bulcak herhalde, e nabizdan babama kovid aşısı çıktımı diye baktım, akciger kanseri gecirmiş, günlük oksijen alan babama kronik rahatsızligi yok çıkmış , hayirlisi Allahtan parayla gelsede alsak oda zor gibi.

geçmiş olsun İsmail bey,
tüm hastalarımıza Allah sağlık sıhhat versin.
Geçmiş olsun Ufuk kardeşim
Geçmis olsun abi, bu illet hepimizi bulcak herhalde, e nabizdan babama kovid aşısı çıktımı diye baktım, akciger kanseri gecirmiş, günlük oksijen alan babama kronik rahatsızligi yok çıkmış , hayirlisi Allahtan parayla gelsede alsak oda zor gibi.
Geçmiş olsun abim
Allah razi olsun hepinizden annem baya kurtardı pacayi
Bizdende bu aksam numune aldılar bakalim ne çıkacak
Hayvanlarda isci yok kendimiz gidiyoruz mecbur
Kas ağrısı ateş halsizlik iştahsızlık çok kötü
Bizde baya kurtardık pacayi ama yinede bir tahlil tedavi olabilir bizede

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim şu an da çok ıyıyım ailemden de test aldılar ve evde karantinamız başladı ilaçlar geldi bugun hastalanalı 6 gün oldu galıba o yüzden ilaçlara karşı biraz temkinliyim sabah duruma göre bakacağım grip gıbı başlayanlar kolay nefes darlığı ile başlayanlar zor atlatıyormuş filyasyın ekibi öyle söyledi