En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

oooo beyler selamlar,
iyi akşamlar herkese.
Bizler salon adamı olamıyoruz Yusuf abi perişanlık bizim için
ufuk, 2 gün sabrettim,
şimdi köydeyim. hahaaa.
Allahım sen akıl ver bu kuluna.
Eşyaları kırma
İşin gücün bu saatten sonra kar küremek soba yakmak oh be ne çok zahmet çekersen ben burda o kadar rahatlarım 🥶🥶
Herkese iyi akşamlar [emoji1327]‍♂️
Çayı kim demliyor bugün.
Evde eşya kırandan haberi olan var mı ?
Sevmesekte soralım [emoji848]
iyi akşamlar erci,
nassın canım benim.
kalk şu çayları doldur bakemmm.
Bugun çaylar benden yanında da kurabiye var [emoji477][emoji477][emoji508][emoji508][emoji508][emoji518][emoji518] yensin içilsin
sen kurabiye getir.çaylar hazır.

Habere baktım tkk ler suçlu yalnız insanımız da suçlu olabilir bir kişi galıba gıtmiç hastayken kredi çekmiş tam öleceği gün mü ne icra gelmiş anlatıyordu bir çiftci bizim burada hasta akrabasına tkk den birşeyler aldırmıştı ölür diye
Bence ulke olarak ahlak erozyonuna ugradik. Yapmayanda yapana goz yumuyor. Koyde hirsizlik yapan koy kahvesinde rahatca oturabiliyor. Dislamamiz lazim sikayet etmek lazim yoksa bunlar tepki almayinca iyi yaptigini saniyor

Bence ulke olarak ahlak erozyonuna ugradik. Yapmayanda yapana goz yumuyor. Koyde hirsizlik yapan koy kahvesinde rahatca oturabiliyor. Dislamamiz lazim sikayet etmek lazim yoksa bunlar tepki almayinca iyi yaptigini saniyor
Bizim köydede ayni hirsizi arsizi el ustunde tutuyorlar ben selam dahi vermem devir yalakalik devri nekadar yalaka olursan okadar bal yalarsın

Bizim köydede ayni hirsizi arsizi el ustunde tutuyorlar ben selam dahi vermem devir yalakalik devri nekadar yalaka olursan okadar bal yalarsın
Eskiden dayak suc degildi okulda askerde simdide calmak suc degil bu gidisle 20 milyonluk alt kesim calarak karnini doyuracak belkide durum cok kotu bugun edirnede hamallik yapacam de is yok bi hizmet sektoru iyidi salgin onuda bitirdi

Akşam haber izledinse
İstanbulda binlerce turist dısarda ne maske ne sosyal mesafe var virus boylemi kontrol altina alincak mademyasak var neden turislere yok boş işler yasaklar falan millet zaten zor durumda böyle yaparak dahada durumu zorlaştiŕıyorlar

Turistlere bende ayar oluyorum.
Bu işlere kapanana kadar gelmesin almayacan içeri.
Daha polise dikleşiyor
Medyayı saf dışı bırakarak güzel bi ıslatacan başka anlamaz gavur.

Yatın bakalım çiftçiler
IMG_20201206_232456.jpg
IMG_20201206_225231.jpg
IMG_20201206_232537.jpg