Bu adamcagizin sucu ne cebindenmi odesin milletin borcunu 150 bin tl maasi var zatenKonumuza bu olsun Ekli dosyayı görüntüle 54950
Bu adamcagizin sucu ne cebindenmi odesin milletin borcunu 150 bin tl maasi var zatenKonumuza bu olsun Ekli dosyayı görüntüle 54950
Bu adam bizim vekilkiğimizi yaptı bilecik akp millet vekiliydi secimden secime koye gelirdi sonrası bidaha gören eden olmazdıBu adamcagizin sucu ne cebindenmi odesin milletin borcunu 150 bin tl maasi var zaten
Para para bıraksınlarda millet ölürae ölsün kalan bizimdir düşüncesiAkşam haber izledinse
İstanbulda binlerce turist dısarda ne maske ne sosyal mesafe var virus boylemi kontrol altina alincak mademyasak var neden turislere yok boş işler yasaklar falan millet zaten zor durumda böyle yaparak dahada durumu zorlaştiŕıyorlar
Calisiyor adamlar yogundur yoksa ciftciyi unuturmu maasi hala muamma cik ekrana goster bodronu herhalde dedikleri kadar varki yoksa adam kendine sovdururmuBu adam bizim vekilkiğimizi yaptı bilecik akp millet vekiliydi secimden secime koye gelirdi sonrası bidaha gören eden olmazdı
Habere baktım tkk ler suçlu yalnız insanımız da suçlu olabilir bir kişi galıba gıtmiç hastayken kredi çekmiş tam öleceği gün mü ne icra gelmiş anlatıyordu bir çiftci bizim burada hasta akrabasına tkk den birşeyler aldırmıştı ölür diyeBu adamcagizin sucu ne cebindenmi odesin milletin borcunu 150 bin tl maasi var zaten
ufuk, 2 gün sabrettim,Bizler salon adamı olamıyoruz Yusuf abi perişanlık bizim için
Allahım sen akıl ver bu kuluna.
Eşyaları kırma
İşin gücün bu saatten sonra kar küremek soba yakmak oh be ne çok zahmet çekersen ben burda o kadar rahatlarım
iyi akşamlar erci,Herkese iyi akşamlar [emoji1327]
Çayı kim demliyor bugün.
Evde eşya kırandan haberi olan var mı ?
Sevmesekte soralım [emoji848]
sen kurabiye getir.çaylar hazır.Bugun çaylar benden yanında da kurabiye var [emoji477][emoji477][emoji508][emoji508][emoji508][emoji518][emoji518] yensin içilsin
Bence ulke olarak ahlak erozyonuna ugradik. Yapmayanda yapana goz yumuyor. Koyde hirsizlik yapan koy kahvesinde rahatca oturabiliyor. Dislamamiz lazim sikayet etmek lazim yoksa bunlar tepki almayinca iyi yaptigini saniyorHabere baktım tkk ler suçlu yalnız insanımız da suçlu olabilir bir kişi galıba gıtmiç hastayken kredi çekmiş tam öleceği gün mü ne icra gelmiş anlatıyordu bir çiftci bizim burada hasta akrabasına tkk den birşeyler aldırmıştı ölür diye
Bizim köydede ayni hirsizi arsizi el ustunde tutuyorlar ben selam dahi vermem devir yalakalik devri nekadar yalaka olursan okadar bal yalarsınBence ulke olarak ahlak erozyonuna ugradik. Yapmayanda yapana goz yumuyor. Koyde hirsizlik yapan koy kahvesinde rahatca oturabiliyor. Dislamamiz lazim sikayet etmek lazim yoksa bunlar tepki almayinca iyi yaptigini saniyor
Bizim köydede ayni hirsizi arsizi el ustunde tutuyorlar ben selam dahi vermem devir yalakalik devri nekadar yalaka olursan okadar
Eskiden dayak suc degildi okulda askerde simdide calmak suc degil bu gidisle 20 milyonluk alt kesim calarak karnini doyuracak belkide durum cok kotu bugun edirnede hamallik yapacam de is yok bi hizmet sektoru iyidi salgin onuda bitirdiBizim köydede ayni hirsizi arsizi el ustunde tutuyorlar ben selam dahi vermem devir yalakalik devri nekadar yalaka olursan okadar bal yalarsın
Akşam haber izledinse
İstanbulda binlerce turist dısarda ne maske ne sosyal mesafe var virus boylemi kontrol altina alincak mademyasak var neden turislere yok boş işler yasaklar falan millet zaten zor durumda böyle yaparak dahada durumu zorlaştiŕıyorlar
Emre kolay gelsin
Bu saatte yatılırmı la kolay gelsin dikkat et üşütme.
La get evıne yat gece saat 1 oldu dedirme pancarını bu canı aranda bulaman sonra
Yoktun abi farkındayım da doğum gununu kutladım yazınca demekki önemli birşey yok dıye sormadımHayırlı geçeler arkadaşlar inşallah hepinizde iyisinizdir .
bazı sebeplerden dolayı siteye girmeye zaman bulamadım özlemedim desem yalan olur .