Ediyorum ama gittikçe hasta halim moralimi bozuyor abi şu pislık hastalık bir bitseydiSaygımızı yitirmeyelim [emoji4]
Tevekkül et [emoji2]
Ediyorum ama gittikçe hasta halim moralimi bozuyor abi şu pislık hastalık bir bitseydiSaygımızı yitirmeyelim [emoji4]
Tevekkül et [emoji2]
İyi akşamlar ahali herkes iyidir inşallah
Ben demliyorum yanında eti puf varİyi akşamlar abi çayı kim demliyor bugün
Ben demliyorum yanında eti puf var [emoji846]
Benim agzım çok bozuk abi haklısın ama hakedene yakışır küfür [emoji85]arkadaşlar sitede ve ziyaret eden bayan kardeşlerimiz var. Yazarken biraz daha dikkatli olmalıyız. hepimiz
Mükemmel [emoji1325][emoji1325]
Onu çağırma ama [emoji274][emoji274]
Sen onsuz çay içemezsin ki [emoji4]
Bizler salon adamı olamıyoruz Yusuf abi perişanlık bizim içinselamlar,
evde aklımı yitirdim,
eşyalarla dövüşüyorum,
kimse geldimi susuyorum.
ben,bu adam olamam,
toprağı,kokusunu ve zahmetini özledim. Ekli dosyayı görüntüle 54936
selamlar,
evde aklımı yitirdim,
eşyalarla dövüşüyorum,
kimse geldimi susuyorum.
ben,bu adam olamam,
toprağı,kokusunu ve zahmetini özledim. Ekli dosyayı görüntüle 54936
Bugun çaylar benden yanında da kurabiye var [emoji477][emoji477][emoji508][emoji508][emoji508][emoji518][emoji518] yensin içilsin
Akşam haber izledinseŞükretmeyen biz
Nefsi doymayan biz
Aza kanaat etmeyen biz
Aç tok gözetmeyen biz
Paylaşmayı bilmeyen biz.
Herşeye rağmen nankörlük etmeye devam ettiğimiz halde rızkını bizden esirgemeyen Rabbim sen hayırlısını ver.
Ecel varsa korona bahane zaten, sen tedbiri al takdir Yüce Allah’ın [emoji4]
Kimseye kabahat aramayalım bence [emoji1360]
Yanlisin var edirne valiligide acikladi bulgarlara serbestmis turistten bulas olmuyormus bunlar kutsanmisya vatanimizda multeci yaptilar biziAkşam haber izledinse
İstanbulda binlerce turist dısarda ne maske ne sosyal mesafe var virus boylemi kontrol altina alincak mademyasak var neden turislere yok boş işler yasaklar falan millet zaten zor durumda böyle yaparak dahada durumu zorlaştiŕıyorlar
Resmen ceza yazmak için fırsat kolluyolar başka bi alternatifi yokkYanlisin var edirne valiligide acikladi bulgarlara serbestmis turistten bulas olmuyormus bunlar kutsanmisya vatanimizda multeci yaptilar bizi