selamlar beyler,
izmir'deki deprem benide derinden üzdü,
inşallah, kimseye bir zarar gelmez,.
Allah hepsinin yardımcısı olsun.
Çok calışan çok yorulur , bende çok calısiyordum kislik yazlik sebzede yapıyordum artik yapmıyorum , senin gibi calisanlar koyden kacti , okulu bitir duzenli bi hayat kur beden isi yorucu zamana karsi yarismak zor bayram tatil yok,
Resmi 6 bina yıkıldı diyor 8katlı bina yıkılıyor 4 kayıp 120 yaralı tusunami videolarıda çıktı kimbilir kaç kişi vefat etmiştir allah yardımcıları olsun edirneden bizde hissettikselamlar beyler,
Abey benimde bacım Aydında eniştede egeli ben ömrümde hiç bukadar sallanmadim dedi evde 3 katli oldugu halde yıkık yokmuş fakat iyi korku atlatmişlar , 2020 bize yaramadı.Geçmiş olsun
Bizde hissettik , kız kardeşim izmirde oturuyor aradım iyiyiz yıkılan dökülen yok dedi
Eniştem işyerini kapadım eve gidiyorum trafik felç oldu yayan gidiyorum dedi
Rabbim korusun cümlemizi
Enkaz altındakileride bir an önce kurtulmak nasip etsin
Geçmiş olsun inşallah fazla hasar Can kaybı yokturAbey benimde bacım Aydında eniştede egeli ben ömrümde hiç bukadar sallanmadim dedi evde 3 katli oldugu halde yıkık yokmuş fakat iyi korku atlatmişlar , 2020 bize yaramadı.
Geçmiş olsun herkeseAbey benimde bacım Aydında eniştede egeli ben ömrümde hiç bukadar sallanmadim dedi evde 3 katli oldugu halde yıkık yokmuş fakat iyi korku atlatmişlar , 2020 bize yaramadı.
Maşallah Elinde Uz'muş ! Ben olsam o paraya bayılmıştım !
As ismail abi kolay gelsin maşallahS.A . herkese kolay gelsin , bereketli olsun
Yazin çizel çektiğim yerlere diskaro çekiyorumEkli dosyayı görüntüle 53716
Hayır olsun, neden satıyorsunuz makineyi?1200 dekarla tırmık sezonu kapandı.
Kısmetse bu gece son balyayı bağlayıp balya makinasını satacağız. Ekli dosyayı görüntüle 53740
Gecmis olsun kardesim1200 dekarla tırmık sezonu kapandı.
Kısmetse bu gece son balyayı bağlayıp balya makinasını satacağız. Ekli dosyayı görüntüle 53740