Cümleten s.a süt yemi fiyatı zirveye gidiyor 120 lira olmuş haftaya 5 lira daha gelecek demiş adam, bu gidisle kimsede hayvan kalmayacak satılan süt fiyati ayni kalıyor maalesef
Aleyküm selam ,Cümleten s.a süt yemi fiyatı zirveye gidiyor 120 lira olmuş haftaya 5 lira daha gelecek demiş adam, bu gidişle kimsede hayvan kalmayacak satılan süt fiyati ayni kalıyor maalesef
Açıkçası bizde neden sayacağımız kesin bilmiyoruz. Bir çok nedenden azar azar var. En büyük neden 8 seneden sonra yorulduk. Ama balyacılık bırakılmaz ara verilir, baharın çok istediğim ortadan giden KE 520'de gelebilir. Veya hiç makina alınmadan tarımda sermayede yapılabilir.Hayır olsun, neden satıyorsunuz makineyi?
Kardeşim bana kalırsa 65 e vadeli satana kadar 55 e peşin sat paranı al seneye kadar ne olacağı belli değil.Açıkçası bizde neden sayacağımız kesin bilmiyoruz. Bir çok nedenden azar azar var. En büyük neden 8 seneden sonra yorulduk. Ama balyacılık bırakılmaz ara verilir, baharın çok istediğim ortadan giden KE 520'de gelebilir. Veya hiç makina alınmadan tarımda sermayede yapılabilir.
Dosta gidecek makina, 2 müşteri çıktı. Birisiyle bugün konuştuk, adam ölücü çıktı 53 peşin verdi dalga geçer gibi. Üste az daha verseydi peşin olduğundan babam gönüllü gibiydi, pazarlığı bozdurdum. Birisi daha var, önceki makinayıda senetle ona satmıştık. Yarısı peşin yarısı harman vadeli 65 istedik. Sonuçta Türk lirasına güvenmiyoruz değil mi? Ne olacağı belli değil. Benim gönlümden peşin 60 geçiyor.
Maaşallah45 yıllık traktörde halabu performans
arkadaşlar özellikle bana diyor.Kış geldi artık
Soğuk bölgede yaşayanlar su ile ağırlaştırılan goble ,silindir ilaç makinaları neleri varsa boşaltsın.
Araç ve traktörlerin antifiriz lerini kontrol etsin.
Geçen sene birisi blok patlamıştı Ekli dosyayı görüntüle 53819Ekli dosyayı görüntüle 53820
Öyle de oldu Deniz abi, 55 bine peşin verdik. Ayrıntıları Günün Fotoğrafı konusunda paylaştım.Kardeşim bana kalırsa 65 e vadeli satana kadar 55 e peşin sat paranı al seneye kadar ne olacağı belli değil.
Bizim köy de birisi geçen sene peşin 40 bin lira yapan traktörünü 8 ay vadeli 47 bin liraya sattı parasını alana kadar traktörün piyasası 75 bin lira oldu
Senin sabah kahvaltıda hergün ekmeğe banıp yemen lazım [emoji1]arkadaşlar özellikle bana diyor.
O patron çıktıKonya'da süt toplama merkezinde işçi, süt kazanında banyo yaptı
Konya'da süt toplama merkezinde çalışan bir işçinin, kazanda banyo yaparken çekildiği görüntülerin ardından açıklama yapan firma sahibi işçinin yıkandığı maddenin süt olmadığını öne sürdü. Başlatılan soruşturma kapsamında, banyo yapan Emre S. ile görüntüleri çekip paylaşan Uğur T. polis...www.ntv.com.tr
Celal komutan nasıl gidiyor, başladımı askerlikBu da bana hayırlı olsun [emoji4]
Ekli dosyayı görüntüle 53406