En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Çok calışan çok yorulur , bende çok calısiyordum kislik yazlik sebzede yapıyordum artik yapmıyorum , senin gibi calisanlar koyden kacti , okulu bitir duzenli bi hayat kur beden isi yorucu zamana karsi yarismak zor bayram tatil yok,
Abi köyden 2012 sonumda kaçtım ama ne hikmetse her tatil her hafta sonu kendimi köyde buluyorum :) beden yoruluyor evet ama kafa rahatlıyor.

Samenin aldığımdan beridir hidrolik hassasiyet iğnesi bozuktu dün boş kaldım söktüm içindeki küçük yay kırılmış ve yayları tutan boru çürüyüp dökülmüş hareket sağlayacağı kısıma birikip taşlaşmıştı.

Tamir takımı almak için servise gittim tamir takımının olmadığını bu parçanın komple satıldığını söylediler fiyat olarakta 1.600 tl fiyat çıktı. Ordan çıktım elimde yayla sanayide ne kadar parçacı var dolaştım parçayı bulamadım en son bir umut bizim tümosancının yanına vardım kırık yayı gösterdim bunu hiçbir yerde bulamazsın bende bulursun dedi tezgahın arkasından aynı kalıpta olan yayı çıkardı verdi 12.5 tl'den bende 4 tane aldım öbürleri yedekte dursun.

Çıktım eve geldim bozulan parçayı tamir ettim çürüyen borunun yerine etli boru kesip kaynattım orjinalinden sağlam oldu üzerine yayları dizdim yağladım ağzını kapattım yerine taktım.

Sök at yenisini tak ustalarına kalsak bi dünya masraf çıkartıyorlar 1.600 tl nere 12.5 tl nere...
IMG-20201029-WA0014.jpeg
IMG-20201029-WA0021.jpeg
IMG-20201029-WA0023.jpeg
IMG-20201029-WA0026.jpeg
IMG-20201029-WA0028.jpeg
IMG-20201029-WA0034.jpeg
IMG-20201029-WA0036.jpeg
IMG-20201029-WA0038.jpeg
IMG-20201029-WA0040.jpeg
IMG-20201029-WA0046.jpeg

Samenin aldığımdan beridir hidrolik hassasiyet iğnesi bozuktu dün boş kaldım söktüm içindeki küçük yay kırılmış ve yayları tutan boru çürüyüp dökülmüş hareket sağlayacağı kısıma birikip taşlaşmıştı.

Tamir takımı almak için servise gittim tamir takımının olmadığını bu parçanın komple satıldığını söylediler fiyat olarakta 1.600 tl fiyat çıktı. Ordan çıktım elimde yayla sanayide ne kadar parçacı var dolaştım parçayı bulamadım en son bir umut bizim tümosancının yanına vardım kırık yayı gösterdim bunu hiçbir yerde bulamazsın bende bulursun dedi tezgahın arkasından aynı kalıpta olan yayı çıkardı verdi 12.5 tl'den bende 4 tane aldım öbürleri yedekte dursun.

Çıktım eve geldim bozulan parçayı tamir ettim çürüyen borunun yerine etli boru kesip kaynattım orjinalinden sağlam oldu üzerine yayları dizdim yağladım ağzını kapattım yerine taktım.

Sök at yenisini tak ustalarına kalsak bi dünya masraf çıkartıyorlar 1.600 tl nere 12.5 tl nere...Ekli dosyayı görüntüle 53620Ekli dosyayı görüntüle 53621Ekli dosyayı görüntüle 53622Ekli dosyayı görüntüle 53623Ekli dosyayı görüntüle 53624Ekli dosyayı görüntüle 53625Ekli dosyayı görüntüle 53626Ekli dosyayı görüntüle 53627Ekli dosyayı görüntüle 53628Ekli dosyayı görüntüle 53629
Abi Zetor'da parça sıkıntısı yaşayınca forumda yer yerinden oynuyordu.
Şimdi SDF grubunu kim linç edecek bakalım.

Bunda parça sıkıntısı yokda parçalar abuk sabuk fiyat çıkıyor, misal bu parça ederi 100 tl'yi geçmemeli alanada haram satanada haram
Artık o kadar da olmasın. Parçayı 913535636 ₺ ye satınca parça sıkıntısı da yaşatmayı versinler bir zahmet.
Bir parça bozulduğunda nasıl oluyor da tamir takimi olmuyor?🤮🤮🤮

Abi Zetor'da parça sıkıntısı yaşayınca forumda yer yerinden oynuyordu.
Şimdi SDF grubunu kim linç edecek bakalım.
Sıkıntı ya parçacıda yada Ülkemizde öyle canları istiyor.Bilgisayardan bakıyorsun yapan adam parçaları numaralandırmış.Diyoaunki 5 numaralı parça lzm parçacı öyle satılmıyo bütün gelecek.Diyorumki satılmasa adam bunu niye numara numara ayırmış.cvp saçma sapan şeyler

Sök at yenisini tak ustalarına kalsak bi dünya masraf çıkartıyorlar 1.600 tl nere 12.5 tl nere...Ekli dosyayı görüntüle 53620Ekli dosyayı görüntüle 53621Ekli dosyayı görüntüle 53622Ekli dosyayı görüntüle 53623Ekli dosyayı görüntüle 53624Ekli dosyayı görüntüle 53625Ekli dosyayı görüntüle 53626Ekli dosyayı görüntüle 53627Ekli dosyayı görüntüle 53628Ekli dosyayı görüntüle 53629
Maşallah Elinde Uz'muş ! Ben olsam o paraya bayılmıştım !