Bence böyle bir girişimde bulunup doğal gazın yerinin tespit edilmesi bile baya iş. İnşAllah kazasız belasız çıkarırlar da 5 yıl olsun.
Ekmeğin hakkı 3 lira herkes para kazansınHayırlı cumalar, ekmek 2, 5 tl olmalı, 2 ekmek 5 lira, cebimizde bozuk paralar dolaşmasın çocuğa versen almıyor.
Ufuk benim kiracılı ekmek fırını var, hükümet müdahale etmese 5 tl bile yaparlar .yine de bu fiyatlara rağmen merkezi bir fırında 6 aile ekmek yiyor, fırıncının sabrı kalmadı zam mecbur gelecek.Ekmeğin hakkı 3 lira herkes para kazansın
Dostum ekmek ne kadar şimdi bizde 650 Gr 4.5 lira civarında şuanUfuk benim kiracılı ekmek fırını var, hükümet müdahale etmese 5 tl bile yaparlar .yine de bu fiyatlara rağmen merkezi bir fırında 6 aile ekmek yiyor, fırıncının sabrı kalmadı zam mecbur gelecek.
200 230 grm ekmek tam bilemiyorum ama küçücük bafrada 1.5 tl belki istanbulda fiyatlı olabilir.fiyatı artırmamak için boyuna gr azalttılar, artık bu gömlek bedene dar gelmeye başladıDostum ekmek ne kadar şimdi bizde 650 Gr 4.5 lira civarında şuan
Vallaha bizim burda da ıyıce küçülttüler 1 TL bide 1.25 TL ama bizim burda rekabet çok fazla zannımca dayanamazlar mecbur artıracaklar geçen un aldım 120 TL dedı biraz daha arttuysa tamam değirmencıler yıne ıyı verıyor kepekten kazanıyorlar galıba 6 kg bugday dan 50 kg un çıksa şapa oturur masrafı deği 120 TLUfuk benim kiracılı ekmek fırını var, hükümet müdahale etmese 5 tl bile yaparlar .yine de bu fiyatlara rağmen merkezi bir fırında 6 aile ekmek yiyor, fırıncının sabrı kalmadı zam mecbur gelecek.
Abi insallah doğalgaz gaz olmazda ülke olarak biraz rahatlarız.valla ben sutupnik in yalancısıyım.
Zaten hepimizin temennisi o fakat ben gaz haberi paylaşmadım, toog un motorunu bosh yapacakmış onu paylaştım.Abi insallah doğalgaz gaz olmazda ülke olarak biraz rahatlarız.
Köy düğünleri efsanedir bugun de böyle olsun dedik hem enerjimizi hem mermizi attık Ekli dosyayı görüntüle 51759Ekli dosyayı görüntüle 51760
2023 diye duydum benİnşallah en kısa zamanda gazı kullanırız. 5 sene gözümde çok fazla geliyor, şöyle 1 sene olsa şahane olurdu.
Senin traktöre benzetmiş abi. MaşAllahselamlar yorum yok yani.
bizden sonraki nesilden beklentim çok, Ekli dosyayı görüntüle 51766
Atılmayan köy var mı aceba bende çok fazla atmadım zaten ama maganda demen gerekmezdı!!!Maganda kurşunu hala atılıyor mu?
Atılmayan köy var mı aceba bende çok fazla atmadım zaten ama maganda demen gerekmezdı!!!
Atılmayan köy var mı aceba bende çok fazla atmadım zaten ama maganda demen gerekmezdı!!!
yani öyle tabir ediliyor.İsmi ne peki ? Ne demem gerekirdi ?