Paylasim için çok teşekkür ederim, celtikler sararmaya başlamış bile, eylül ayının ilk haftası biçmeye başlarlar.Bu gün ilçeye gittiğimiz yolda calisma vardi bende ovanın içindeki yoldan gittim
Bizim ova hep çeltik
Bir kac foto çektim
Ekli dosyayı görüntüle 51565Ekli dosyayı görüntüle 51566Ekli dosyayı görüntüle 51567Ekli dosyayı görüntüle 51568Ekli dosyayı görüntüle 51569
Ben teşekkür ederimPaylasim için çok teşekkür ederim, celtikler sararmaya başlamış bile, eylül ayının ilk haftası biçmeye başlarlar.
Kolay gelsin balya bindir indir adamı yoruyorVe sezon biter rekor 217 balya Ekli dosyayı görüntüle 51570
Dost edinmek güzeldir formun güzelliklerinden sadece Bi tanesi formu çok sevıyorum@adil daab abimle mini buluşma [emoji846]Ekli dosyayı görüntüle 51554
Abi nice senelere inşallah mutlu huzurlu yıllar dilerimSağolasin arkadaşım iyi dileklerin icin bil mukabil , temennimiz budur gerisi fasa fiso.
İsmail abi resimler ii oluyor bu arada bılıyon muBu gün ilçeye gittiğimiz yolda calisma vardi bende ovanın içindeki yoldan gittim
Bizim ova hep çeltik
Bir kac foto çektim
Ekli dosyayı görüntüle 51565Ekli dosyayı görüntüle 51566Ekli dosyayı görüntüle 51567Ekli dosyayı görüntüle 51568Ekli dosyayı görüntüle 51569
Adım Hamit Şanlıurfa Harranlıyım çiftçilikle uğraşıyorum daha çok forumdaki siz değerli abi ve arkadaşların bilgi ve tecrübelerinden faydalanmaya çalışıyorum.Eyvallah sağolasin, pek yorumlara katilmiyorsunuz, biraz kendinizden bahsederseniz memnun olurum , ne iş yaparsiniz, isminiz nedir sakıncası yoksa.
Çok güzel Hamit Bey kardesim, bilgi paylaştikça güzel.Adım Hamit Şanlıurfa Harranlıyım çiftçilikle uğraşıyorum daha çok forumdaki siz değerli abi ve arkadaşların bilgi ve tecrübelerinden faydalanmaya çalışıyorum.
İyi paraya satmıştır sahibi reşat altını sonuçta...
Bende TD65D yi verip TT4.75 almayı düsünüyorum 2018 model 900 saat k.k. p.s full fiyat 185 bin pazarliksiz
0 traktorun yanina yaklaşılmıyor ve 0 traktorda yok en az 6 7 ay beklemek gerekiyor 0 fiyatı 230 bin şuanda traktora okadar para baglamak istemiyorum ama balya işinde konforda önemli oyüzden acelemizde yok yaniFiyatlar baya yukselmis abi
Td100 250 bine veriyorlar cemal abi 75 lik olani sıfırlar nerdeyse 100 luklerle basabas gidiyor0 traktorun yanina yaklaşılmıyor ve 0 traktorda yok en az 6 7 ay beklemek gerekiyor 0 fiyatı 230 bin şuanda traktora okadar para baglamak istemiyorum ama balya işinde konforda önemli oyüzden acelemizde yok yani