Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle,sevenlerinle güzel bir ömür geçir.Akıllı kafada Deli saç durmazmış[emoji3]15 yıl önce ben saçımda var mış beya bugun doğum günüm kızım doğum günü süprizi hazırlamış [emoji4]Ekli dosyayı görüntüle 51551
Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle,sevenlerinle güzel bir ömür geçir.Akıllı kafada Deli saç durmazmış[emoji3]15 yıl önce ben saçımda var mış beya bugun doğum günüm kızım doğum günü süprizi hazırlamış [emoji4]Ekli dosyayı görüntüle 51551
Sağol dostum hep beraber nice senelere insallah.Doğum günün kutlu olsun dostum nice mutlu yıllara
Yok beya ölemi daha neler duycaz vardinmı Cemalin yaninaDoğum günün kutlu olsun sevdiklerinle,sevenlerinle güzel bir ömür geçir.Akıllı kafada Deli saç durmazmış[emoji3]
Cemal ben geldim , futbol sahasının ordayım lokantadaGel abi bekliyorum [emoji846]
Cemal ustam, 05364267790 benim numaram,sarzda az kaldıGel abi bekliyorum [emoji846]
Sağol dostum hep beraber nice senelere insallah.
Bende carsinin ordaym abiCemal ben geldim , futbol sahasının ordayım lokantada
Sağolasin arkadaşım iyi dileklerin icin bil mukabil , temennimiz budur gerisi fasa fiso.Doğum günün kutlu olsun arkadaşım. Sevdiklerinle sağlıklı, mutlu yıllar olsun inşallah.
Sağlıklı, Huzurlu nice senelere.15 yıl önce ben saçımda var mış beya bugun doğum günüm kızım doğum günü süprizi hazırlamış [emoji4]Ekli dosyayı görüntüle 51551
Eyvallah sağolasin, pek yorumlara katilmiyorsunuz, biraz kendinizden bahsederseniz memnun olurum , ne iş yaparsiniz, isminiz nedir sakıncası yoksa.Sağlıklı, Huzurlu nice senelere.
Hoş sohbetler dostlar.@adil daab abimle mini buluşma [emoji846]Ekli dosyayı görüntüle 51554
Buluştuk abiYok beya ölemi daha neler duycaz vardinmı Cemalin yanina
Sağolasin abi tesekkürlerHoş sohbetler dostlar.
Mutlu yıllar abi15 yıl önce ben saçımda var mış beya bugun doğum günüm kızım doğum günü süprizi hazırlamış [emoji4]Ekli dosyayı görüntüle 51551
Sagol kardesim.Mutlu yıllar abi [emoji512]
Kaderde yüz yüze görüşmek de varmış.masöre diye çıktım yola Osmaneli de gördüm Cemali [emoji120]Hoş sohbetler dostlar.
Hoşgeldin sefalar getirdin abim taniştiğımıza cok memmun oldum busefer ayak üstü oldu ama bidahakine daha iyi olur inşallahKaderde yüz yüze görüşmek de varmış.masöre diye çıktım yola Osmaneli de gördüm Cemali [emoji120]
Bende çok memnun oldum, gönüller bir olsun, güler yüzün sağolsunHoşgeldin sefalar getirdin abim taniştiğımıza cok memmun oldum busefer ayak üstü oldu ama bidahakine daha iyi olur inşallah