Yusuf emmi doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı senelere inşallah abi [emoji41]
Bu arada selamün aleyküm TrakKulüp ailem nasılsınız iyisiniz inşallah [emoji2]
110 dan düşmüş[emoji23]Saman para ediyor
Süs için saman balyası 89 tl indirime girmiş almak lazım hemen [emoji23][emoji23]
Ekli dosyayı görüntüle 51518
Çiftçilikle alakası olmayıpta bu ilanı gören vatandaş kesin demiştir çiftçilikte ne para var diyeSaman para ediyor
Süs için saman balyası 89 tl indirime girmiş almak lazım hemen
Ekli dosyayı görüntüle 51518
Fuat bey kardeşim eski halim olaydı bu ilanı arar biraz kafa bulurdum abi üretimi vs cokmu zor ne diye acep ne diller dökcekti kakalamak için .110 dan düşmüş[emoji23]
Abi son 1 adet kalmış tükenmiştir[emoji2] bu internetten alışveriş olayı sıkıntılı , saman çürük filan çıkar muhatap bulamazssın[emoji23]Fuat bey kardeşim eski halim olaydı bu ilanı arar biraz kafa bulurdum abi üretimi vs cokmu zor ne diye acep ne diller dökcekti kakalamak için .
teşekkürler ercanım.Ekli dosyayı görüntüle 51515
Yusuf emmi doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı senelere inşallah abi [emoji41]
Bu arada selamün aleyküm TrakKulüp ailem nasılsınız iyisiniz inşallah [emoji2]
Fuat kardeşim buna benzer bi olay başımdan geçti hatırladıkça gülerim .Abi son 1 adet kalmış tükenmiştir[emoji2] bu internetten alışveriş olayı sıkıntılı , saman çürük filan çıkar muhatap bulamazssın[emoji23]
Bereketli olsun, şeker mısırı mı bunlar?Gece dururmuyum Mısırı suladım [emoji1][emoji1]Ekli dosyayı görüntüle 51520Ekli dosyayı görüntüle 51521
Vallaha bilmiyorum abi ama sana şöyle deyım bu bile yeterince hayretlik oluşturdu şimdi sonradan 3 sıra daha ekmiştim onlar nolacak bakalım çok yoğunum işler bir yetişirse gideceğim şu an program yarın sabah bulgur kaynayacak akşama kadar dükkan ertesi gün duşakabın öğlen sonu dükkan pazar günü köyden kurtlar dan bize kalmayan kavunu toplamaya gideceğiz hocamBereketli olsun, şeker mısırı mı bunlar?
Bizim silajlık May Hido 'da koçanlar 1,90 m hizasında boyları 3,3 metre gibi olur.