En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Sağolasın tamamen benim mühendislik ürünü tekerleri bile iç iskeletini kendim hesapladım , tekerleri kendim büyüttüm , bidondan kanatlara su hortumlarını uzattım , arka sağ kola lift koydum motor yanlandımı damper kolundan dengeliyorum, gübre atacağım zaman hortumları söküp fır fır takıyorum , çok işime yarıyor namussuz.
Güzel düşünmüşün akıl işte kullanmasını bileceksin.

Yarın buna bakacağım kafa kafaya erkuntla takas etsem zarar mı ederim yoksa kâr mı
Screenshot_2020-08-06-23-21-26.png

Yarın buna bakacağım kafa kafaya erkuntla takas etsem zarar mı ederim yoksa kâr mı Ekli dosyayı görüntüle 51406
Erkunt 3 silindir sen sevemedin galiba, çok sıkıştırmaya gelmez 60 ho motor, fiat alırsan parasal olarak zarar etmessin fakat galerici üste 10 bin ister benden sülemesi.demir tekeri tarlaya amcaoğlunun özel şasesi var onla taşıyorum , asfalltta şapalanıyo.

Yoncada küsküt otu ilacı arayan kimdi , şifası burda, ayrıca baytöre, intervix de olur, ben yoncaya atmıştım sadece kğsküt değil yonca hariç çoğu otu yakar ilk biçimden önce atılırsa sonuç mükemmel olur.Ekli dosyayı görüntüle 51459Ekli dosyayı görüntüle 51460
Bu aktifli herbisit ayçiçeğinde canavar otu mücadelesindede kullanılıyor abi. Ben BKÜ veritabanından ruhsatlı her tarım ilacını 1 dakika sürmeden bulabiliyorum. Bünyesinde ziraat mühendisi çalıştıramayan Zirai bayiye gitmeden hazırlığımı yapıyorum her zamanki yaptıkları gibi çiftçiyi kandırmasınlar diye.

Geçen bir bayiye gittim hazırlığımı yaparak. Bana böyle bir ilacın olmadığını söyledi. Kanıtımı gösterdim yalan tükenmez ya; "Otun 10/1 ini anca öldürür o" dedi. Güler misin , ağlar mısın?

Google Play'den "BKU" uygulamasını indirerek tüm ruhsatlı ilaçlara kolayca ulaşabiliriz.

Bu aktifli herbisit ayçiçeğinde canavar otu mücadelesindede kullanılıyor abi. Ben BKÜ veritabanından ruhsatlı her tarım ilacını 1 dakika sürmeden bulabiliyorum. Bünyesinde ziraat mühendisi çalıştıramayan Zirai bayiye gitmeden hazırlığımı yapıyorum her zamanki yaptıkları gibi çiftçiyi kandırmasınlar diye.

Geçen bir bayiye gittim hazırlığımı yaparak. Bana böyle bir ilacın olmadığını söyledi. Kanıtımı gösterdim yalan tükenmez ya; "Otun 10/1 ini anca öldürür o" dedi. Güler misin , ağlar mısın?

Google Play'den "BKU" uygulamasını indirerek tüm ruhsatlı ilaçlara kolayca ulaşabiliriz.
Bizde bunu imı li çeltikte yabancı(kızıl) çeltiği ve baraj otunu öldürmek için kullanıyorumiz çok da etkili .

Yoncada küsküt otu ilacı arayan kimdi , şifası burda, ayrıca baytöre, intervix de olur, ben yoncaya atmıştım sadece kğsküt değil yonca hariç çoğu otu yakar ilk biçimden önce atılırsa sonuç mükemmel olur.Ekli dosyayı görüntüle 51459Ekli dosyayı görüntüle 51460
Ben arıyordum abi ama kime danışsam yonca nisanda ekildiği için atma dediler yonca yada zarar verir dediler Yoncayı 4 gün önce biçtim bugun çevirdik Balya yapılınca atmayı düşünüyorum yada biraz büyüdükten sonra mı atayım
İntervix de sadece küsküt yazıyor
Baytore de küsküt ve 4-5 tane daha ot için oldugu yazıyor sence intervix mi atayım
Baya kararsızım [emoji4]

Son düzenleme:
Ben arıyordum abi ama kime danışsam yonca nisanda ekildiği için atma dediler yonca yada zarar verir dediler Yoncayı 4 gün önce biçtim bugun çevirdik Balya yapılınca atmayı düşünüyorum yada biraz büyüdükten sonra mı atayım
İntervix de sadece küsküt yazıyor
Baytore de küsküt ve 4-5 tane daha ot için oldugu yazıyor sence intervix mi atayım
Baya kararsızım [emoji4]
Hepsinin etken maddesi aynu , intervixi 7 dönüme at korkma ben ekim ayında ekip nisan gibi atmıştım, çoğu yabancı otu temizler