Çiftçiliği açıköğretimden okumuşlar anlaşılan
Çiftçiliği açıköğretimden okumuşlar anlaşılan
Kazadır olur.orda 4 motor var , 5-6 kişi vardır, her kafadan ses çıkar sonuç hüsran.Çiftçiliği açıköğretimden okumuşlar anlaşılan
...ve ailenin sağlığı...En büyük zenginlik, vücut sağlığı,
Müthiş haber dışa bağımlılik istikrarlı şekilde devam ediyor..Venezuela nire Türkiye nire , Ekli dosyayı görüntüle 51933Ekli dosyayı görüntüle 51934
Bunlarda petrol ganiVenezuela nire Türkiye nire , Ekli dosyayı görüntüle 51933Ekli dosyayı görüntüle 51934
Venezuela bizden bişey alacak mı acaba o kafama takıldı, çok da uzak 1 ayda peynir küflenir gemilerde.Bunlarda petrol gani
Ucuz mazot varsa onu alaydık bari peynir zaten bol bizde
Bana kalırsa reis bey ayağımız alışsın diye peynir aldıVenezuela bizden bişey alacak mı acaba o kafama takıldı, çok da uzak 1 ayda peynir küflenir gemilerde.
Sen çok konuşma kış geliyo silivri soğuk olurÜlkeler arası bu gibi alışverisler normal fakat , gümrük vergisi 0 oldumu , bende senin gibi istikrar dan yana olduğumuzu düşünüyorum, bu ürünler yetersizsse , alım garantisi versinler bizde yapalım )neyse ben konuşmayın.
[emoji850][emoji850][emoji850] 58 adet yeni ceza evi yapılıyormuş.inşaat halinde silivri bana kalırsa kapanacak , yassı ada gibi özgürlük adası yaparlar ellamSen çok konuşma kış geliyo silivri soğuk olur
Yakın komşularla papaz olduk, uzaktakilerle daha iyi anlaşıyoruz.Venezuela batmamişmiydi.Bana kalırsa reis bey ayağımız alışsın diye peynir aldı [emoji16]
Vardır bunun altında bir şeyler burnuma petrol kokusu geliyor ya bakalım [emoji23]
yakında venezuella ürünlerini A101 de, BİM de ve ŞOK da görürüz.hayırlı olsun. yerli ve milliyiz ya. ver mehteri yüksek dozdan olsunVenezuela bizden bişey alacak mı acaba o kafama takıldı, çok da uzak 1 ayda peynir küflenir gemilerde.
Amerika'da yeni cezaevleri ülkenin kitap okuma oranındaki değişime göre yapılıyormuş. Kitap okuma oranının arttığı seneler cezaevi sayısı sabit kalıyormuş.[emoji850][emoji850][emoji850] 58 adet yeni ceza evi yapılıyormuş.inşaat halinde silivri bana kalırsa kapanacak , yassı ada gibi özgürlük adası yaparlar ellam
Sanal haber degil, Ufuktan başka tanıdıklarım var[emoji57]Amerika'da yeni cezaevleri ülkenin kitap okuma oranındaki değişime göre yapılıyormuş. Kitap okuma oranının arttığı seneler cezaevi sayısı sabit kalıyormuş.
Söylediğin yapılacaksa vay halimize abi.
Türkiyede Son 5 yılda 95 cezaevi açılmış,Amerika'da yeni cezaevleri ülkenin kitap okuma oranındaki değişime göre yapılıyormuş. Kitap okuma oranının arttığı seneler cezaevi sayısı sabit kalıyormuş.
Söylediğin yapılacaksa vay halimize abi.