En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu Trakklup İle Kıralım

sıkı dur eren şimdi aldığım son dakka haberi ile direksiyonu traktörden çıkartıp boş araziye koyduğunda otomatikman açılıp 4+1 dublex ev önünde bahçesi bahçesinde çiçekleri ve çimenleri hatta evcil hayvanları bile var....Dehşet...

gerçekten haa....i olur ama koltuğun içine ypcan wc yi .....sadece donu sıyır ohhh... ;D

marksman link=topic=7169.msg84903#msg84903 date=1223997731' Alıntı:
Ohooo ben genel müdürlüklükle uğraşmam bile.Okay abiye verdiğin sipariş de güzelmiş.Aynısından ben de alıım bi tane.Ama bütün kontrol fonksyonları direksyonun üzerinde olursa daha rahat kullanırım.Sıkıntı çekmem.
yok banenek send kendi siparişini kendin wer.....haa okay abi içinede bi ew yap sana zahmet 11 katlı olsun asansörlü falan drublexx....olsun:D(galiba biraz saçmalıyoruz arkadaşlar)

okkangal link=topic=7169.msg84960#msg84960 date=1224005755' Alıntı:
bir eve bir motor... :) benim iş kebap ...
banada bi düble rakı bide....karafırında bişmiş yarım tavuk.....üstü kaşarlı....meze olarak mantrlı yoğrt....şak şuka arnavt ciğeri....ciğer diyince aklıma geldi sabah saat 5.00da gidimde bi ciğer yiyim ciğerci ahmette..

KoCa YöRüK link=topic=7169.msg85008#msg85008 date=1224012861' Alıntı:
banada bi düble rakı bide....karafırında bişmiş yarım tavuk.....üstü kaşarlı....meze olarak mantrlı yoğrt....şak şuka arnavt ciğeri....ciğer diyince aklıma geldi sabah saat 5.00da gidimde bi ciğer yiyim ciğerci ahmette..

sen biliyorsun bu işi :)

ben konuyu biraz geriden takip ediyom :D
traktörleri nerde topluyorsunuz ÇİN demi ? bende projeler var ben sana gönderim 20.000 Euroda para versek 4-5 tane toplatırsın heralde çinde... Okay Abi...

traktörleri çaynada topluyoz türkiyede dağıtıp birdaha topluyoz nasıl topladıklarını öğrenmek için mesela bikaç parça bizim özel parçamız olduğundan onları türkiyede monte diyoruz mesela UNDERPTO fullll+fulll+fullll 4+1 dublex direksiyon bunları biz topluyoruz

POYRAZLI SALİH link=topic=7169.msg85055#msg85055 date=1224022399' Alıntı:
ben konuyu biraz geriden takip ediyom :D
traktörleri nerde topluyorsunuz ÇİN demi ? bende projeler var ben sana gönderim 20.000 Euroda para versek 4-5 tane toplatırsın heralde çinde... Okay Abi...
yoq saih okdar olmaz...1.00ytl falan anca

KoCa YöRüK link=topic=7169.msg85098#msg85098 date=1224068600' Alıntı:
yoq saih okdar olmaz...1.00ytl falan anca

ben 20.000 YTL verim siz bana 4-5 tane toplayın kalan para sizin olsun :D
daha sonra ise tasarımı bitince yeni Quadtracıda toplattırırsınız :D

[size=16pt]muhabbet kaynak valla kahve gibi olmuş bi göremediğimiz okey şıkırtısı sigara dumanı çay kaşığı süpersiniz beyler dewam[/size] ;D

POYRAZLI SALİH link=topic=7169.msg85126#msg85126 date=1224075743' Alıntı:
ben 20.000 YTL verim siz bana 4-5 tane toplayın kalan para sizin olsun :D
daha sonra ise tasarımı bitince yeni Quadtracıda toplattırırsınız :D
tamam la...sen parayı wer

Arkadaslar site en cok online 106 kisi 04 subatta olmus gelin onu degistirelim mesela bi saat secelim ve o saatte herkez girsin....

Arkadaşlar bunlarda 3 gündür çizmeye çalıştığım resim...
eskiden çatır çatır çizerdim artıkın yaşlanmışız 3 gündür kaportayı nasıl çizsem diye düşünüyom ama halen bulamadım karış-*-s

kopyas13dt5kv8.jpg

kopyaskopyas13dt5uq8.jpg

Bulduklu link=topic=7169.msg85258#msg85258 date=1224093066' Alıntı:
Arkadaslar site en cok online 106 kisi 04 subatta olmus gelin onu degistirelim mesela bi saat secelim ve o saatte herkez girsin....
güzel fıkır

Bulduklu link=topic=7169.msg85258#msg85258 date=1224093066' Alıntı:
gerçekten güzel.....