En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu Trakklup İle Kıralım

KoCa YöRüK link=topic=7169.msg84178#msg84178 date=1223820212' Alıntı:
CLAAS ARİON 510MU FENDT 411 VARİO MU..HADİN HERKEZ YORUMLASN.....

bunların ikiside sek olarak bir işe yaramaz .. bunları birbirine katıp su ekleyip iyice çalkalayacan ... bak ne motor olur işte asıl motor odur ...

okkangal link=topic=7169.msg84202#msg84202 date=1223827957' Alıntı:
bunların ikiside sek olarak bir işe yaramaz .. bunları birbirine katıp su ekleyip iyice çalkalayacan ... bak ne motor olur işte asıl motor odur ...
Yerinde yorum.Katılıyorum Okay abi.

Yo yo yaramaz onlar bi 285 olacak hepsini çeker inamayan bağlasın :D.Bir de turbo taktır tadından yenmez :D.Ama özellikle traktöre sonadan turbo taktıracaksın,orjinal turbo olmaz.Yaramaz :D

ÇağRı link=topic=7169.msg84312#msg84312 date=1223837835' Alıntı:
Yo yo yaramaz onlar bi 285 olacak hepsini çeker inamayan bağlasın :D.Bir de turbo taktır tadından yenmez :D.Ama özellikle traktöre sonadan turbo taktıracaksın,orjinal turbo olmaz.Yaramaz :D

çağrıya katılıyorum bencede orjinal traktör yaramaz .. parçaçıya gidip parça parça isteyip evde yapmamız lazım .... aksini iddaa eden varsa gelsin tartışalım ...

doymadınmı tartısma cıkarmaya yine claas la fendt yı karsılastırıyon ben boyle yorumlarını gormeye bıktım sen boyle yapmaya bıkmadın tamam sen kararını vermsın fendt diye daha ne konusuyon kı ALLAH AKIL FİKİR VERSIN NEDIYELIM ARTIK

kofalcalimuhammet link=topic=7169.msg84317#msg84317 date=1223838326' Alıntı:
doymadınmı tartısma cıkarmaya yine claas la fendt yı karsılastırıyon ben boyle yorumlarını gormeye bıktım sen boyle yapmaya bıkmadın tamam sen kararını vermsın fendt diye daha ne konusuyon kı ALLAH AKIL FİKİR VERSIN NEDIYELIM ARTIK

burası geyik bölümü arkadaşım sende geyik yapıyorsundur umarım ...

kofalcalimuhammet link=topic=7169.msg84317#msg84317 date=1223838326' Alıntı:
Hayırdır kardeşim bu konuda nerde gerilim var ben göremedim ne güzel muhabbet akıyor gidiyor bak.Sen de takıl

Bence fendt claas valtra vs... tüm markalardan toplama traktör yapsak daha yararlı olur diye düşünüyorum.Ozan abi ve okay abiyle bir an önce görüşüp kendime bir tane toplamak istiyorum.Dişçi koltuğu takıcam rahat olsun diye. :).Bu tarz şeyler yapmak işstiyorum traktörüme.Tam konfor ve üstün rahatlık,çok amaçlı koltuk.

iyi koltuk traktörü 50 beygir güçlendirir haklısın çağrı sen bu işlerden anlıyorsun :)

okkangal link=topic=7169.msg84338#msg84338 date=1223839145' Alıntı:
iyi koltuk traktörü 50 beygir güçlendirir haklısın çağrı sen bu işlerden anlıyorsun :)
Traktörüm vario olacak ama şekilli olsun diye bir de vites kolu gerekli diye düşüyorum.İçi zengin gözüksün.Bolca kol düğme olsun :)

O koltuklardan ne çektiğimi ben ben bilirim.Kimi zman çanağın üstüne oturamazdım :D.Çağrı o koltuk güzel olursa ben de bi düşüneyim.

ÇağRı link=topic=7169.msg84343#msg84343 date=1223839293' Alıntı:
Traktörüm vario olacak ama şekilli olsun diye bir de vites kolu gerekli diye düşüyorum.İçi zengin gözüksün.Bolca kol düğme olsun :)

hatta sen neme lazım bakarsın lazım olur bir ikide fazladan fritöz ve blendır kolu falanda yerleştir ... yakında kuyruk mili ile çalışanları çıkacakmış ...

okkangal link=topic=7169.msg84347#msg84347 date=1223839436' Alıntı:
hatta sen neme lazım bakarsın lazım olur bir ikide fazladan fritöz ve blendır kolu falanda yerleştir ... yakında kuyruk mili ile çalışanları çıkacakmış ...
Onlar hiç teknolojik değil,bende gaza bastıkça çay yapanından var.Opsiyoneldi yeni traktörümde standart yapıcam.Asıl amacım seslenince yanıma gelmesini sağlamak.