En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu Trakklup İle Kıralım

marksman link=topic=7169.msg82596#msg82596 date=1223407342' Alıntı:
Boşver biz yönetim olarak kurallara uyalım değil mi :).İmam böyle yaparsa cemaat nep yapsın diye bi söz var.O yüzden geçelim.Ama özelden konuşabiliriz bu konuyu.Çok doluyum çook.
Bu msjı ne güzel zamanda yollamışım :). ' ' 22.22.22 ' ' istesem bu kadar ayarlayamam :D.

Arkadaşlar aklıma bi muhabbet konusu gelmişken açayım burdan dewam edelim dedim.Şu saatlerde Flash Tv de yayınlanan bir program var Müslüm Gürses var o sunuyor adını bilmiyorum kanalları gezerken buldum.Allah aşkına açında bi stüdyo dizaynına bakın.2 tane 131 şahin kasası kesip koymuşlar,jant kapakları,minibüs koltukları,lasitkler var.Hatta,hatta tulumlu bir usta bile var ama tulum yepyeni paketi yeni açılmış hemen giydirilmiş.Bir bu eksikti.Bu nedir şimdi ? bi yorumlayın lütfen ve mümkünse tekrar falan bir şekilde izleyin :D.Görün-gülün

ya aslinda 1 kereligine bu kurali cigneyilim ne olicik benimde siyasete mrkim var...ama konu acildimi artik rekorlar kitabinada sigmayiz kanimca...

siyaset işin içine girdimi elbet kavgalar sataşmalar başlıyacaktır o yüzden siyaseti bu işin içine katmayalım bir bilseniz benim ne kadar dolu olduğumu ama her gün ya sabır ....

kangalli_84 link=topic=7169.msg82831#msg82831 date=1223486239' Alıntı:
İnce iş değil okuldan bi kızın abisi artislik yapıyodu bana Ağır abi ve sınıftan biriyle hallettik :)
her zamn yardım ve yatklık yapmaya hazırım agır abı cep 0536,,,,,0911 :)

Bulduklu link=topic=7169.msg82864#msg82864 date=1223492553' Alıntı:
vermeyicektim uyku bastiriyorduda ama senin icin aciyim 3-4 tane konu... :)

bulduklu kardeş .. yorma kendini .. sen yat uyu kardeşim ... çok teşekkür ederim ...

arkadaşlar yarın kurtlar vadiisi sezonu açıyooo haberiniiz olsunn