En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu Trakklup İle Kıralım

163918
Ne mehtap ne de şafak.Maksat yazarken sayalım eğlence olsun.Konular ciddileşince mesajlar azaldı.Geyik varken herkes katılıyordu.O zaman geyiğe geçiş yapalım.Eee kurban yaklaşıyor,bizim dana kaçtığı için ben yeni bir tane ayarladım.Yakında fotoları sizlerle olacak :D.Ozan abi okay abi deniz mustafa eren diğer danaya girmek isteyenler.Yeni dana ne renk olsun :D

Fener fena gümledi ya, kendi evinde 4-1 :D.Trabzon iyi gidiyor ama kısa süreli olmazsa.ES-ES ligdeki ilk 3 puanını aldı hayırlı olsun...

kangalli_84 link=topic=7169.msg82120#msg82120 date=1223291942' Alıntı:
163919
Yorumların başlarınada sayıları yazalım :) Bulduklu nasıl yaptın imageshack.us ' dan öyle yapmayı akşam çok denedim ama yapamadım :)
Önce imageye tikliyorsun ondan sonra resmin linkini koyuyorsun ondan sonra yazi image ve linkiyle bir lite baglantinin ortasina koyuyorsun... Örnek [.bag][.img]Resimin Linkini Buraya Ekleyin[./img][./bag]

Bulduklu link=topic=7169.msg82312#msg82312 date=1223322382' Alıntı:
Önce imageye tikliyorsun ondan sonra resmin linkini koyuyorsun ondan sonra yazi image ve linkiyle bir lite baglantinin ortasina koyuyorsun... Örnek [.bag][.img]Resimin Linkini Buraya Ekleyin[./img][./bag]
benim başımın altından çıktı baglantı işi zatende dün tinypic dışında çalışmadı imageshack resimlerini yapamadım

NesranJk link=topic=7169.msg82317#msg82317 date=1223322546' Alıntı:
benim başımın altından çıktı baglantı işi zatende dün tinypic dışında çalışmadı imageshack resimlerini yapamadım
Ama güzel olmuş bağlantı işi.İstekte bulundun galiba diline sağlık :D

marksman link=topic=7169.msg82444#msg82444 date=1223394954' Alıntı:
Ama güzel olmuş bağlantı işi.İstekte bulundun galiba diline sağlık :D
evet istekte bulundum çok kullanışlı 50 resim koy baglantıya al sayfa yapısı aynı kalsın

Maalesef sitemizde siyaset yapmak yasak.Yasak olmasa bu konuda söyleyeceğim çoooooook şey var da ..........

marksman link=topic=7169.msg82477#msg82477 date=1223398859' Alıntı:
Maalesef sitemizde siyaset yapmak yasak.Yasak olmasa bu konuda söyleyeceğim çoooooook şey var da ..........
icinde kalmasin sonra

Boşver biz yönetim olarak kurallara uyalım değil mi :).İmam böyle yaparsa cemaat nep yapsın diye bi söz var.O yüzden geçelim.Ama özelden konuşabiliriz bu konuyu.Çok doluyum çook.