En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu Trakklup İle Kıralım

Traktörleri denizin dediği gibi türkiyede söküp yeniden takıyoruz.Böylece yerli üretim diyip daha çok para kıracaz.Yerli malı yurdun malı hesabı.

ÇağRı link=topic=7169.msg85424#msg85424 date=1224158354' Alıntı:
Traktörleri denizin dediği gibi türkiyede söküp yeniden takıyoruz.Böylece yerli üretim diyip daha çok para kıracaz.Yerli malı yurdun malı hesabı.
evet çağrı bugün bi tane geldi söktüm fakat taktım ama nedense parça arttı anlamış değilim bi yardım ediver ya

sayfa önemli değil msj sayısı önemli istersen forum ayarlarından sayfa başına gösterilecek msj sayısını yükseltip azaltabilirsin...:D

wayyyy beee.....bende söktüm geri düzerken parça eksi k geldi nabcam ı bilmyom...okay abi bi yardım ediwer baştan düzzek şu bnm motoru....;D

Fazla kalıyosa sorun yok.Yenisine takarsın.
Akgül için:eksikse birşeyler ayarlayıver.Pratik çözüm vites kolu eksikse hemen takl bi levye,sprey boyayla boya şekillice tamamdır.Bir de kurukafa tak üstüne on numara olur.

ÇağRı link=topic=7169.msg86085#msg86085 date=1224355624' Alıntı:
Fazla kalıyosa sorun yok.Yenisine takarsın.
Akgül için:eksikse birşeyler ayarlayıver.Pratik çözüm vites kolu eksikse hemen takl bi levye,sprey boyayla boya şekillice tamamdır.Bir de kurukafa tak üstüne on numara olur.
Vites kolu dmişken aklıma geldi toptan bi modifiye yapsın o zman.Spor momo direksyon,vites topuzu, angel eye 8000k xenon far.Çok süper olur ya :)

abı bu rekor işini yönetıcıler sitenın anasayfasına bi yazı gıbı bısı koyarlarsa kırılabılır herkez goruruse daha ii

yuhaaaa bizim birer fırın ekmek yememiz lazım..