Aksine bayılmalar azalınca yakıtta azaldıGüç artışı varsa-yakit artışı da vardır.Enerji yoktan var olmaz ,var olan enerji yok olmaz
Daha muayene ye girmedi ancak girince sorun yaratırsa eski haline getirilebilir. Ama bi sorun olacağını sanmıyorum
Bu ayar iyi yani bozmaya gerek yok peki anlaşılır mı eksantrik milinin değişik olduğuVizeye girerken traktör ve motosikletlerde egzoz muayenesi istenmez 95-66 susturucu iptal o sekilde gecti vizeden
Teşekkür ederim bu beni bi miktar maliyetten kurtardı gibi bilgileriniz benim için çok değerliHic bi sekilde anlasilmaz.koca Susturucuyu farketmediler motorun icindeki mili mi farkedecekler sen rahat ol
Bi sordum 400 - 500 tl dediler bende ustayla konyaya hurdalığa gidip çıkma aldık 50 tl ye kapattık işiNe demek egzantrik milini ne kadara aldiniz sorabilir miyim ayip oLmazsa
Abi zamanında 50 dolara 5 li giriş 4 lü çıkış santrifüj almıştım bazen çok hesaplı oluyorAynen yeni almaya gerek imkan varsa ,cıkma parça candır
En güzeli abi sıfırda olsa hiçbirşey orjinalin yerini tutmazEvet bende megane 2 klima kompresörü alcam yenisi pahali çıkma arastiriyom izmirde 4. Sanayide arastrcam bakalm
Valla biz euro 2 yaptık gayet memnunum yakıt da düştü
Td 90 ın eksantrik milini değiştirdik ve 640 eksantrik milini taktık ve traktörü tier 2 yaptık beklentimizin üstünde güç artışı oldu bunun sebebi nedir 5 li 12 ünlü de 2 nin 2 si 2 nin 3 ü ile zorlandığı yerde şuan 5 li 13 inç alpler seri 1-2 de gidiyor