O konuda ciddi artış oluyor hani benim gözümde td90 110-120 beygir arası güç veriyor ölçme şansım olsa kesin bilgi veririm ancak tarlada td110 ile karşılaştırma yaptık burdan yola çıkarak söylüyorumBeklenti sadece biraz saha ciğerli olsun. 2 nin 2si ile çift sürüyor oda çok yavaş 2nin 3u ise hemen bayılıyor
Kaç model kaç saat oldu motorSizce de 65 beygir boşuna ekmek yemiyor mu
2014 model 750 saatKaç model kaç saat oldu motor
Toprak yapınız ağır değil ise motorda bi sıkıntı olabilir çünkü bu kadar zorlanması normal değilZeytin bahçelerinde 5li bahçe pulluğunu 2 3 le çekiyor. Pulluk 6 numara kulaklı. Tütün tarlasında 2 nin 3 gene çekmiyordu. Şimdilerde pompayi biraz açtım da iyi oldu. Birde lda yi açtım azıcık.
O zaman bi td 75 yakışır abi yada pulluk küçült ancak önce ustayla görüş bi eksantrik milini değiştir tavsiye ederim farkı göreceksinTraktör 4x4 toprak biraz sert olsa gerek çünkü aynı traktör den 8 10 tane daha var ve hepsi ayni
Benim traktördede bosch pompa ve lda var nasil aciliyo anlatirmisinBosch pompa açmak kolaymış ama onu öğrendim. Ve ihtiyaç duyanlar çok rahat yapabilir.
Bende yaptım ama yanlış mi yaptık acaba.
2 yıl oldu bunu yapalı motor bu ayardan sonra tek bi arıza vermedi ve 4500-4600 saat iş yaptı
Pancar patates yonca slaj her iş var dışarıya da çalışıyoruzİlk etapta fayda görürsünüz elbette ama motorun ömrü hızlı tükenecektir. 2 yılda 4500 saat iş yapmış ne iş yapıyorsunuz?
Burda bi sezonda 3000 saat yapanı biliyorum traktörün hakkını vermeye çalışıyoruzİlk etapta fayda görürsünüz elbette ama motorun ömrü hızlı tükenecektir. 2 yılda 4500 saat iş yapmış ne iş yapıyorsunuz?
Burda bi sezonda 3000 saat yapanı biliyorum traktörün hakkını vermeye çalışıyoruz
Ufak tefek sıkıntı oluyor ama bu kadar yüklenmeye normalO saatte adama koltuk yapışır )) . Nh ler zaten çok kaliteli makinalar değil. Bizdede L95 var onada bu tarz şeyler düşünüyorum ama kaldırmaz büyük ihtimal.