Ynt: EFSANE FORDLAR HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ...
aksoylar link=topic=34882.msg344058#msg344058 date=1298137766' Alıntı:
dünyanın en iyisine ford diyen adam traktörü bilmemiş adamdır.
Biz öyle bişey dedik mi (demedik). İddia ettiğimiz mevzu ney Fordun çekide ki başarısı ve segmentinde ki traktörlerden üstünlüğü de budur. 70 90 ' la çekiştiği videosunda açık ara bir fark söz konusu değil. O videonun gösterilme maksadı ise Fordun ne derece direndiğine işarettir(dikkat et ordaki fordda ek ağırlık yok).
Dünyanın en iyisine Ford demedik ama bugün buna Fendt deniliyor. Fendt çekide ağırlığından dolayı çok iyidir hani çiftte de iyidir ama çekide ki kadar muazzam değildir. Neden muazzam değil çiftte çünkü ağırlığı dez avantaj sağlamasıyla birlikte yakıta yükleniyor(ben bunu Fendt sahiplerinden işittim kendim uydurmuyorum).
Hayatında Fendt ' e binmemiş adamlar sırf kulaktan dolma bilgilerle diyorlar ki Fendt çok iyidir bir numaradır yakıyor ama çekiyor gavur yaktığının işini yapıyor diyorlar.
Kulaktan dolma bilgilerle Fendt ' e hayranlık yapanların bir kısmı Ford hakkında hep senin düşündüğün gibisini söyler.
Fordla Fendt ' in arasında ki farkı sen söylesene bana.
Ford çekide segmentindekilerden üsttedir Fendtte aynı.
Ford çiftte seri değildir fendt biraz seridir ama ondan serileride var.
Ford yakıtta yakar iyi de yakar işide yapar hani Fendt ' te iyi yakar o da işi iyi yapar.
Şimdi sen bizim onlarca anlattığımızdan birşey çıkarmayıp hala kendi bildiğini okuyup diğer arkadaşlarını rencide edici üsluba devam mı edeceksin yoksa daha da ilerleyip hakaret mi edeceksin.
Ben senin yerinde olsam az da olsa yazılanları okur birşeyler çıkarırım.
Şunu aklına sok Ford ağır makinadır her yönü ile ağır makinadır ve sırf bu yüzden çekide üstündür.
Senin bahsettiğin veya bahsedeceğim makinalardan sağlamdır da. Fordun yaşında başka bi marka göster Ford kadar diri duruyormu bakalım hadi.