EFSANE FORDLAR HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: EFSANE FORDLAR HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ...

DqN 58 link=topic=34882.msg353832#msg353832 date=1299498843' Alıntı:
))) Nerdesin dostum hiç gözükmüyon ne iş :S
hacı net bozuk kafeden takılıyom :D

Çıray link=topic=34882.msg352525#msg352525 date=1299326546' Alıntı:
Aksoylar bi 5000 bul senin steyr ı bağla.Kamerayı al eline.Haa bide hurdacı cağır sonra traktörünü 2 ye ayrılışını gör.Derdin ne abi anlamadım ama...Burası karalama kampanyası için açılmadı görüşler için açıldı.

ştayr dağılır

Lafa bakarım lafmı diye söyleyene bakarım adammı diye.

Motora bak bakalım adına Fordsa eğer hiç takışma Aksoylar kardeşim sen bu mevzuyu bilmeden karambole sallıyorsun!

Kardeşim Ford kendini kanıtlamış birkere sen bırak sağı solu benim dediklerime yanıt versene!

Ya biz bu işi bilmiyoruz yada sen bizi keriz yerine koyuyorsun. Ama anca avucunu yalarsın biz işinde iyisini makinanında iyisini biliriz! Sana inat Ford 5000 alacam sana inat yaptığım işi videoya çekecem yine sana inat Mf 5445 Class 456 celtis Tümosan 90 80 dururken Ford 5000 ' likle işe gidecem videosunu çekecem gösterecem burada hepiniz şahit olacaksınız! O bahsettiğin steyrmi nedir onuda onun gibi kaç makina varsa hepsini Fordun kuyruguna takıp sürükleyeceğim! Adamı deli eder borca sokar senin gibi adamlar yahu! Yapma Ford kısmına yorum sendenmi öğreneceğiz iyiyi kötüyü!

EgzoKaraman70 link=topic=34882.msg354422#msg354422 date=1299537763' Alıntı:
Lafa bakarım lafmı diye söyleyene bakarım adammı diye.

Motora bak bakalım adına Fordsa eğer hiç takışma Aksoylar kardeşim sen bu mevzuyu bilmeden karambole sallıyorsun!

Kardeşim Ford kendini kanıtlamış birkere sen bırak sağı solu benim dediklerime yanıt versene!

Ya biz bu işi bilmiyoruz yada sen bizi keriz yerine koyuyorsun. Ama anca avucunu yalarsın biz işinde iyisini makinanında iyisini biliriz! Sana inat Ford 5000 alacam sana inat yaptığım işi videoya çekecem yine sana inat Mf 5445 Class 456 celtis Tümosan 90 80 dururken Ford 5000 ' likle işe gidecem videosunu çekecem gösterecem burada hepiniz şahit olacaksınız! O bahsettiğin steyrmi nedir onuda onun gibi kaç makina varsa hepsini Fordun kuyruguna takıp sürükleyeceğim! Adamı deli eder borca sokar senin gibi adamlar yahu! Yapma Ford kısmına yorum sendenmi öğreneceğiz iyiyi kötüyü!
tesekkür ederim abicim yaterli bi cevap oldu sanırım .. ok-*-s

Ne konuymuş ne fordmuş bu arkadaş yaza yaza bitiremediniz aynı konudan başka bi markadan açsam 2 sayfada tıkanır nasıl yol kat ediyorsunuz bu konuda nedir bu makinanın öve öve bitiremediğiniz yanı

Ağır Abi link=topic=34882.msg354633#msg354633 date=1299584410' Alıntı:
Ne konuymuş ne fordmuş bu arkadaş yaza yaza bitiremediniz aynı konudan başka bi markadan açsam 2 sayfada tıkanır nasıl yol kat ediyorsunuz bu konuda nedir bu makinanın öve öve bitiremediğiniz yanı
valla abi öyle uzadı gitti söz konusu olunca ford gelmiyor muhabbetin sonu :D ok-*-s

Arkadaşlar bende Ford traktörlerin hastasıyım. Özellikle 6610 Fordlar çok hoşuma gidiyor. Ancak 6610 ' ların çok yaktığı söyleniyor, hiç kullanmadım bilmiyorum. 6610 Ford almaya niyetim var ama yakıt konusu kafamı karıştırıyor. Arkadaşlar size sormak istediğim konu şu, formda okumuştum bir arkadaş Enter 654s traktörüne Başak pompası attığını ve çok az yakmaya başladığını söylüyordu, şimdi 6610 ' a Başak yada İşbora pompası atılsa ve ilave olarak motora turbo seti taktırsak yakıtı performansı ne şekilde etkiler. Motora ileride bir zarar verirmi? Eğer bu şekildeki düzenlenmiş 6610 Fordun, kıyaslayacak olursak Steyr kadar yakma olasılığı nedir? Mazot fiyatları uçtu gidiyor, sırf yakıt için sevdiğim bir markadan vazgeçmek, sevmediğim bir motoru almakda sitemiyorum. Pompa ve Turbo hakkında kullanan ve bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim...

Fatih01 link=topic=34882.msg354658#msg354658 date=1299586236' Alıntı:
Arkadaşlar bende Ford traktörlerin hastasıyım. Özellikle 6610 Fordlar çok hoşuma gidiyor. Ancak 6610 ' ların çok yaktığı söyleniyor, hiç kullanmadım bilmiyorum. 6610 Ford almaya niyetim var ama yakıt konusu kafamı karıştırıyor. Arkadaşlar size sormak istediğim konu şu, formda okumuştum bir arkadaş Enter 654s traktörüne Başak pompası attığını ve çok az yakmaya başladığını söylüyordu, şimdi 6610 ' a Başak yada İşbora pompası atılsa ve ilave olarak motora turbo seti taktırsak yakıtı performansı ne şekilde etkiler. Motora ileride bir zarar verirmi? Eğer bu şekildeki düzenlenmiş 6610 Fordun, kıyaslayacak olursak Steyr kadar yakma olasılığı nedir? Mazot fiyatları uçtu gidiyor, sırf yakıt için sevdiğim bir markadan vazgeçmek, sevmediğim bir motoru almakda sitemiyorum. Pompa ve Turbo hakkında kullanan ve bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim...
Kardeşim Ford 6610 cok yakıyor diyorlar ama 6610 u küçük bi traktor olarak görüyorlar 6610 86 beygir gücünde 310 nm civarı tork ureten bir traktordur sen tutup buna 3 12 . 3 14 numara takarsan cok yakar ama tak arkasına 4 14 5 13 numara gör cok yakmayı 6610 86 hp bi motora göre normal yakıyor eger niyetin varsa temizinden almanı tavsiye ederim 6610s 89 model temiz bulursan turbo daha verimli olur motoru normal 6610 gibi değildir pistonu krankı valfi herseyi celiktir bnm tavsiyem 6610s almandır düz 6610 la aynıdır ama motoru daha uzun ömürlüdür 6610s nin..

bizde 6610 var 398 den daha az yakıyo,285 ten de az yakıyo gerçi 398 4 wd ama 2 wd side çok farketmez

Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Ford39 kardeşim 285 Masseyle 6610 Fordu karşılaştırırsan güç, dayanıklılık ve yakıt ortalamaları ele alındığında hangisini tavsiye edersin.

Fatih01 link=topic=34882.msg354800#msg354800 date=1299594814' Alıntı:
Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Ford39 kardeşim 285 Masseyle 6610 Fordu karşılaştırırsan güç, dayanıklılık ve yakıt ortalamaları ele alındığında hangisini tavsiye edersin.
6610 285 den fazladır turbolusunu 398 ile kardılastr :)

bişey değil. mf 285 73 hp ford 6610 86 hp dir.hem ford mf den ağır olup daha dayanıklıdır.yakıtı oran olarak bilmiyorum ama 285 kullananlarda.285 in 6610 dan daha çok yaltığını söylüyorlar

285s 77hp dir çifte forddan seridir ama çekisi yoktur.birde kardeşim işi biliyom diye hava atıyosun birde çiftte karınca gibi olan traktörle çifte gidiyosun :D sadece gülmek lazım bide az yaksa hadi neysede hem yürümüyo hemde mazotu sömürüyo :D

ford kullandın mı sen akrabamda mf var benim aynı tarlada sürdük daha mı iyi bilcen.sadece tarlayla olmaz.tarlada da her zaman buçuk atamaz..ekme :) :) ve çekide ford daha iyidir :) :)

aksoylar link=topic=34882.msg356025#msg356025 date=1299690654' Alıntı:
285s 77hp dir çifte forddan seridir ama çekisi yoktur.birde kardeşim işi biliyom diye hava atıyosun birde çiftte karınca gibi olan traktörle çifte gidiyosun :D sadece gülmek lazım bide az yaksa hadi neysede hem yürümüyo hemde mazotu sömürüyo :D

Arkadaşımız ergen çocuk tribine girdi yaşı gereği.

Kardeşim senden yorum beklemiyoruz boşuna yazarak kendini yerin dibine daha fazla sokma istersen. Önceki yorumlarında tecrübeli iş bilir havasıyla yazıyordun ama son yorumlarında az çok kendini kanıtladın sayılır 15 16 yaşında bir ergen çocuk olduğun kanısına vardık bir arkadaşımla birlikte. Son yorumlarında bu düşüncelerimizi güçlendirdin.

İstersen daha fazla yazma Ford kısmına tamam.

Sürekli kötüleme modundasın çıkamadın şu moddan Ford ' un teknolojisi seninde dediğin gibi eskidir 70 ' li yıllardan kalmadır ama senin teknolojin 70 ' lerden daha eskide be çıkamadın moddan hep aynı moddasın.

Göz var nizam var bizde görüyoruz değilmi iyiyi kötüyü.

Sen padişahmısın illa ki sadece senin doğrularını herkes kabul etsin. Kusura bakma senin padişahlığın bizim gibi Han çocuklarına sökmez. . .

Esen Kal.

yaşımdan sana ne. motor bilgimiz bizimde yok değil.ben kimseye bişey kabul ettirmiyorum benim toplar damarımın mavisi fordtan atar damarıminki mf dendir.dedikodu yapma günaha girersin.ben bilmediğim şeyi yazmam bildiğimi kanıtlarım.arkadaş karşılaştır dedi diye motorları karşılaştırdım.hem istediğim yere yorum yaparım hem 17 ye girdim 15 deil.70 yıllardan ama teknolojisi hala kullanılmaktadır. bilmediği şeye karışma kız-*sw

ford39 link=topic=34882.msg356159#msg356159 date=1299696479' Alıntı:
yaşımdan sana ne. motor bilgimiz bizimde yok değil.ben kimseye bişey kabul ettirmiyorum benim toplar damarımın mavisi fordtan atar damarıminki mf dendir.dedikodu yapma günaha girersin.ben bilmediğim şeyi yazmam bildiğimi kanıtlarım.arkadaş karşılaştır dedi diye motorları karşılaştırdım.hem istediğim yere yorum yaparım hem 17 ye girdim 15 deil.70 yıllardan ama teknolojisi hala kullanılmaktadır. bilmediği şeye karışma kız-*sw

Yazıyı gözünle okuyup tersinle yorumlama!

Sana yazmadım Aksoylar isimli arkadaşa yazdım bu bir.
Kendinle çelişir saçmalarsan sanada yazarım bu iki.
Yazılan yazıları tam okumadan kimseyi tenkit etme hakkını kendinde görme buda üç!

Senin yaşındayken biz büyüklerimize sanane diye cevap veremezdik, Başbuğumuz Atatürk ' ün istediği milletin efendisi olan o efendi köylü olarak yetiştik biz.

Sende saygını bozma yazılanı tam oku.

aksoylar kardeşm konudan konuya atlamaya başladın nden bizim yazdıklarımıza cevap vermiyosn senin yasin bizden büyük olabilir ama yazdıkların 15 16 yaşındaki çocuklar gibi sen görmüş geçinmsm diyorsun şu diyorsn bu diyorsun ama asıl konuya cevap vermeyip yine bizim bilgilerimizi kötüleyp duruyorsn aksoylar bu ise bir son ver artık senin kötün olabilir ama bizim de iyimz ford madem bu kadar kötü ford traktörume en ağır işleri yaptrcm senin övdüğün makinalarla tüm işlerde kiyaslayip paylaşcm burda artık yeter kardeşm yeter bu sitede gördüğüm en kinci ınsan sensin senin fordla acı bi geçmişin olduğu kesin ya traktörünün bi tarafnı koparttı yada senin traktörünü çok çaresiz bıraktı artık yeter ..

EgzoKaraman70 link=topic=34882.msg356429#msg356429 date=1299712669' Alıntı:
Yazıyı gözünle okuyup tersinle yorumlama!

Sana yazmadım Aksoylar isimli arkadaşa yazdım bu bir.
Kendinle çelişir saçmalarsan sanada yazarım bu iki.
Yazılan yazıları tam okumadan kimseyi tenkit etme hakkını kendinde görme buda üç!

Senin yaşındayken biz büyüklerimize sanane diye cevap veremezdik, Başbuğumuz Atatürk ' ün istediği milletin efendisi olan o efendi köylü olarak yetiştik biz.

Sende saygını bozma yazılanı tam oku.

abi özür dilerim benim yaşımda 16 da ondan karıştırdım kusura bakma.aksoylara yazdığın için sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...