Doktorluktan Hayvancılığa :) Ezberleri Bozmak(Güzel Kısa Bir Hikaye :)

Ynt: Doktorluktan Hayvancılığa :) Ezberleri Bozmak(Güzel Kısa Bir Hikaye :)

Gassal link=topic=86089.msg1030726#msg1030726 date=1446194921' Alıntı:
uzak doğu asyadan ital edeyim ben de o zaman. bizim buralarda mermer sektöründen dolayı bir sürü çinli var. 'Alper tunga daha ölmedi lannn!' diye bi tanesini kapıp kaçayım bari :D
oldu güzel kardeşim sen çinli birkız al oda kapıdaki köpeği kesip sana yedirsin sende çek avradı vur al başına belayı ..sorada biz bu forumda bakınalım duralım gassal nickli bir arkadas vardı neden yazmıyor diye...

Severek okudum tum yazilari :)

Herkezin acikli bir hikayesi var insan omru cok uzun goruksede cok kisa bence maddi dezdegi olan sevdigi is hayvanciliksa yapsin dusuncesindeyim en guzel sevgiyi ben hayvanlarda buldum gecen 27 yil icinde ciftci ailenin cocuguyum bir cok sorunlari ineklerimin tavuklarimin kopek kediler ve kazlarin yanin yaninda unutuyorum gercekden hayvanlari seviyorsaniz hersekilde maddi manevi kazaniliyo insallah hayelime kavusurum ufakda olsa 10 15 baslik bir isletme kurarim