Görkem hemen satalım traktörleri [emoji3][emoji106]
vallaha bıktım abi şöyle marka fanatikliklerinden milleti salak yerine koyuyorlar ya...
Görkem hemen satalım traktörleri [emoji3][emoji106]
vallaha bıktım abi şöyle marka fanatikliklerinden milleti salak yerine koyuyorlar ya...
bu dlg testine göre bu traktör serisi "kötü" yani öyle mi?
Hep belgeyle paylaşım yapıyorum, bunu DLG söylüyor, ben değil, fanatikliği DLG yapıyor.
Hep belgeyle paylaşım yapıyorum, bunu DLG söylüyor, ben değil, fanatikliği DLG yapıyor.
[emoji106][emoji4] kullanıcı olarak DLG yi tebrik ediyorum! Hocam
Bak abi orada adam kullanıcılarının yorumlarını aktarıyor şu şöyle yaktı bu böyle yaktı memnun veya memnun değil gibi sende babanın test merkezi gibi çatt dlg testlerini vuruyosun masaya, ben burada art niyet ararım her konudada böyle karalamalar yalansa yalan diyin. bilgi verme adı altında milleti salak yerine koyuyosunuz ayıp oluyor...
En az Tr6.130 serisi ile karşılaştırma olabilir
Karalama demişken forumun tamamını okumanı öneririm, zamanından beri ne yazılmış, ne çizilmiş, tavsiye ederim.Ruh ve beden sağlığınız için New Holland alın, kardeşim.Şimdi, fanatiklik yapıyorum.
Ah gorkemim sen kullanicisin en iyi sen anlarsin zaten. Dlg dlg dlg ... En iyi testi kullanici yapar o bilir motorunun ne oldugunu ne yaktigini bu sekilde hos olmuyor oyle dedigin gibi konuyu acan arkadas zaten kendisi belirtmis tdlerin yakitindan sikayetci oldugunu ve alternatif olarak fikir istemis bizde bildigimizi aktardik herkesin gorevi yani yakiti daha az olurmu sorusunun net cevabi Evettir bu kadar.Bak abi orada adam kullanıcılarının yorumlarını aktarıyor şu şöyle yaktı bu böyle yaktı memnun veya memnun değil gibi sende babanın test merkezi gibi çatt dlg testlerini vuruyosun masaya, ben burada art niyet ararım her konudada böyle karalamalar yalansa yalan diyin. bilgi verme adı altında milleti salak yerine koyuyosunuz ayıp oluyor...
Konunun pek ciktigi yok aydinli nickli arkadas tddlerin yakitindan sikayetci oldugunu ve deutz ile degistirmeyi dusundugunu soyledi bende sdf kullanicilarinin yakittan oldukca memnun olduklarini acikladim ortada bisey yok yani abartilacak
Yardimci olabildiysem ne mutlu hocamAynen ustadim cok dogru diyorsun
Karalama demişken forumun tamamını okumanı öneririm, zamanından beri ne yazılmış, ne çizilmiş, tavsiye ederim.Ruh ve beden sağlığınız için New Holland alın, kardeşim.Şimdi, fanatiklik yapıyorum.
Tr5 serisi yerli üretim 105 115 hp iki seri hilo var sadece t5 serisi ithalArkadaşlar Deutz 5 serisi Nh a göre her açıdan çok üstün. Geçen hafta tarlayı Nh Tr 5 serisi ithal 100 hp ile tesviye yaptık bi arkadaşımızın traktörü ve kendisi dahi benimkini inceledi gerek kabin ve malzeme kalitesi ve gerekse commonrail motor teknolojisi çok üstün dedi. Nh ithal ve iveco motor var onlarda ama commonrail karşısında son derece geri ve performansı düşük. Bana kendisi bizzat tarlada uygulamalı gösterdi bunu. Ve yakıt da baya fazla
Oncelikle newhollandlarin pompalarini ayara gonderip bir deneme yapacagim eger hala cok yakiyorsa o zaman degisime gidecegim , ya baska marka yada common rail ithal newholland olarak . Zira cok maliyetli oluyor degistirmek 4 traktor var degisecek
Sdf grubu az yakar diye inanıp hiç almayın agrofarm 410 kullandım tatmin etmedi yakıttan sahibi sonra sattı yerine claas axos 330 cx aldı. Belki comonrail olan deutzlar yakıtı iyidir bilemedimOncelikle newhollandlarin pompalarini ayara gonderip bir deneme yapacagim eger hala cok yakiyorsa o zaman degisime gidecegim , ya baska marka yada common rail ithal newholland olarak . Zira cok maliyetli oluyor degistirmek 4 traktor var degisecek
Tarlaya girip denemek lazım 5120c tr6.130Şakamı yapıyosunuz? Tr6 130 5120c yle otuncak gibi oynar.5120c bana göre tr6 120 de rakip olamaz.İkisini yanyana çekince bile ne demek istediğimi anlayacaksınız.