DENEME PANCAR TOHUMLARI VERİLECEKTİR

Ynt: DENEME PANCAR TOHUMLARI VERİLECEKTİR

rizomania dayanıklı cercospora dayanıklı
L-1196 ve1197 NZ KÖK İYİ ŞEKER İYİ
1199 -N UN FARKI KÖK VERİMİ YÜKSEK ŞEKER VARLIĞI İYİ
L-1110 NZ- KÖK VARLIGI İYİ ŞEKER ORANI ÇOK YÜKSEK

İnsanoğlu bu 1 versen 2 ister 2 ver 3 4 5...................ister gider.Adı üstünde deneme tohumu arkadaşlar........Tohum fabrikası yok ki.

evet herkesi pastadan pay kapma derdi sardı tohum firmaları için

altansat link=topic=40174.msg389030#msg389030 date=1303760555' Alıntı:
neden suluyorsun çıkmadımı
cıkmaz kiprit kutusu gibi cay dabagı gibi sert kesege ekildi havuc ekiliydi gec söküldü camurda cok depildi bende cok karıştırdım dip kazan pulluk gibi kuruttum tarlayı 3 seferde alabora cektim ancak öyle ekebildim 4 saat yagmurlama yapıyorum bir kere bile su tutmuyor gölleme olmuyor yani cok kaba oldu ayrıca cıksın veya cıkamasın ben sularım kase sorunu yok seninki benden önce cıktı ama cıkışda seni gecerim )))

duello deglde kaplamalı tohumları imkanlar el veriyorsa sulamak daha iyidir verimi cok etkiler aynı anda tohumun catlaması ve cıkması önemlidir kimi önden cıkan kimi geriden cıkarsa iyi bişi olmaz

ektim dikkatimi çeken şu oldu turbotadan çıkanlar oldu sırayı tutmasada fakat denemelerde daha tık yok...
turbota ayrıcalı olsa gerek......

benimki 4 kulak olan var hepsi çıktı sorun yok bende turbata ve sentinelin çıkışları baya hızlı olur zaten

ben diementa.turbata.sentinel.denmeleri ve geçen yıldan kalan 3 kutu isellayı ektim suan %40 ı çıktı.pazara sırayı dizer.