DENEME PANCAR TOHUMLARI VERİLECEKTİR

Ynt: DENEME PANCAR TOHUMLARI VERİLECEKTİR

Bende aldım ve ektim teşekkürler İbrahim abi Feridun beyede teşekkürler hayırlısıyla donmaz İNŞALLAH tohumların büyüme sürecinde paylaşımlarınıda yapacağız takip edebilirsiniz.

anayurtlu 3105d link=topic=40174.msg373785#msg373785 date=1302041645' Alıntı:
babamda bugün ektirmişte kara mibzer 7-8 dönüme zor yetirmiş yaa :(
güzelim ithal kaplamalı thum kara mibzerle ekilirse resmen ülke ekonomisine zarar zuha-*-s

bende bekliyorum özelden yazdım adres-tel.
bizim yerler ağır en erken ekim 1 haftayı bulur.
gönderirseniz yetişir inşallah

arkadaşklar ben giden sene betanın denemesini ekmiştim iki çeşidindende güzel sonuç almıştım..
fakat bu sisdem yanlış bana göre nedenmi şimdi burda bir firmanın denemeleri var önemli olan 4 firmanın denemesinden alıp aynı tarlada karşılaştırma yapmak bu sisdemle hangi bölgede hangi firmanın tohumu nekadar çıkmış bu şekilde kıyaslamayla bir sonuca varıla bilecene eminim..
sanırım ben sizden birazcık daha şanslıyım gibi 3 firmanın denemesi aynı tarlada yapılacak bakalım sonuçlar ne olacak
ferudun beyden 5 deneme geldi oğuz beyde 374 gönderecek..kws nın çeşitlerini bilmiyorum adem bey 10 dekar aynı tarlada deneme yapmak isdedini söyledi bakalım sezon sonunda ak kaşık kara kaşık ortaya çıkar....
unutmadan hiç bir firmaya telorans yok....hangi sonuç çıkarsa yazacam burda ' ki çifci arkadaşlarımın vebalini alamam

Tucano340&Arion520 link=topic=40174.msg373817#msg373817 date=1302066906' Alıntı:
güzelim ithal kaplamalı thum kara mibzerle ekilirse resmen ülke ekonomisine zarar zuha-*-s
ya eken komşu.. başkasında havalıda varda adama şimdi şunu ek çık demek olmaz mecburen karayla ektirdik :)

Tohumları teslim aldık emeği geçen herkese tşk ederim

ektiğimiz tohumları belli yerlere ekelim arkadaşlar tohumlar hakkında sitede fotoğraf ve gelişimimi hakkında birbirimizi bilgilendirelim

bizim forumun ayrıcılığı bu başka yerde yokkkk