Batu Lanlı Lunlu konuşma edebini bil saygısızlığa gerek yok.
Saygısızlığı yaptırmayacaksınız o zaman zoru olan arar sorarBatu Lanlı Lunlu konuşma edebini bil saygısızlığa gerek yok.
Ulan diye hitap etme kimseyle. ikincisi sana banka nasıl krediyi geri çekmiş diye soruldu sen galeriyi katıyorsun? 1 aydır motor gelecek diyordun benim anlamadığım banka 1 ay sonra krediyi nasıl geri çekiyor? Çks yetersizse zamanında bunu bilirdi zaten banka...Ulan çks yetersiz kaldığını söylüyo banka
Sorun galeride değil ki bizim merak ettiğimiz banka 1 ay sonra krediyi nasıl geri çekiyor kardeş? Zamanında onay verilen krediyi galeri zaten alır anında biz mi yanlış biliyoruz...Atmaya tutmaya gerek yok numarayi verdim arayin sorun
Bak güzel abim o banka işlerini pek bilmiyorum bayi bize kredi çıktı motorun gelmesini bekliyoruz dedi 1 ay geçtiği için banka geri çektiğini söyledi bizde tekrar gittik ve çks yetersiz diye ret aldık anladınızmı şimdiUlan diye hitap etme kimseyle. ikincisi sana banka nasıl krediyi geri çekmiş diye soruldu sen galeriyi katıyorsun? 1 aydır motor gelecek diyordun benim anlamadığım banka 1 ay sonra krediyi nasıl geri çekiyor? Çks yetersizse zamanında bunu bilirdi zaten banka...
Bak batuhan kardeşim bizde banka ile aldık. Bizim bildiğimiz kredi çıktığı an galerici parasını alır sen borçlanırsın bankaya. Kredi çıktığı zaman galerici para alamamış mı bankadan nasıl olmuş orada bir karışıklık varBak güzel abim o banka işlerini pek bilmiyorum bayi bize kredi çıktı motorun gelmesini bekliyoruz dedi 1 ay geçtiği için banka geri çektiğini söyledi bizde tekrar gittik ve çks yetersiz diye ret aldık anladınızmı şimdi
İşte bak bende onu sorduğum halde kimse söylemiyor ne babam ne galeri anlatabildimmiBak batuhan kardeşim bizde banka ile aldık. Bizim bildiğimiz kredi çıktığı an galerici parasını alır sen borçlanırsın bankaya. Kredi çıktığı zaman galerici para alamamış mı bankadan nasıl olmuş orada bir karışıklık var
Arayin sorun yalanci diyerek adamin serefiyle gururuyla oynuyorsunuz idda sahibi iddasini kanitlamakla mukelleftirSorun galeride değil ki bizim merak ettiğimiz banka 1 ay sonra krediyi nasıl geri çekiyor kardeş? Zamanında onay verilen krediyi galeri zaten alır anında biz mi yanlış biliyoruz...
Ya direk ulukonak yüksel toker motor aldımı diye sorulsun yeter zatenGalericiye sorarsanız banka geri cekebilirmi diye size aciklarr
Aynen abi süper kıyıyor sapıBu arada ciguli güzel ekipman
Kardeş senin okuman yazman farklı galiba. Biz adama küfür mü ettik şerefiyle gururuyla oynadınız yazmışsın? Biz banka krediyi nasıl geri çeker onu sorduk bunda kötü bir anlam çıkaran sensin !Galericiye sorarsanız banka geri cekebilirmi diye size aciklarr
Arayin sorun yalanci diyerek adamin serefiyle gururuyla oynuyorsunuz idda sahibi iddasini kanitlamakla mukelleftir
Bu senin degilmiO is yalan batu hep alıyorda gelmiyor bir türlü
Buda senin degilmiistediğimiz yere düzgünce yorum yazarız. Hem sen burda palavra atıyorsun kredi geri çekilmiş falan. 1 aydır motor beklenmez alınacak olsa en geç 1 haftada kapıda olur o motor
Buda senin degilmiBu batuyu biliyorum önceden beri cemal abi landini falan hep alıyoruz diyordu ancak kapıya getirir öyle inanırım batuya