Batu yalan dolanla biyere varamazsin gecen banada ayni yorumu yazdin yok benim konuma yorum yazma falan filan almadn biseyi paylasma yorum yaparken karsi tarafa saygili ol birazMaalesef abi babamda motor gelecek diye bekliyordu sonuç bu
Batu yalan dolanla biyere varamazsin gecen banada ayni yorumu yazdin yok benim konuma yorum yazma falan filan almadn biseyi paylasma yorum yaparken karsi tarafa saygili ol birazMaalesef abi babamda motor gelecek diye bekliyordu sonuç bu
Bu batuyu biliyorum önceden beri cemal abi landini falan hep alıyoruz diyordu ancak kapıya getirir öyle inanırım batuyaBatu yalan dolanla biyere varamazsin gecen banada ayni yorumu yazdin yok benim konuma yorum yazma falan filan almadn biseyi paylasma yorum yaparken karsi tarafa saygili ol biraz
Mega trakya tümosan babaeski bayii arayın sorun bakalım doğrumu değilmiMadem durum böyle bu konudaki görüşlerinden dolayı kim haklı/haksız ortaya çıksın. Batuhan kardeşim traktörü alacağınız bayinin ismini ve numarasını ver merak eden arayıp sorsun. Haklı/haksız belli olur?
Ara sor mega trakya yüksel toker ulukonak de bakalımBu batuyu biliyorum önceden beri cemal abi landini falan hep alıyoruz diyordu ancak kapıya getirir öyle inanırım batuya
Sende ara sende mega trakya tümosan yüksel toker ulukonak de bakalımBatu yalan dolanla biyere varamazsin gecen banada ayni yorumu yazdin yok benim konuma yorum yazma falan filan almadn biseyi paylasma yorum yaparken karsi tarafa saygili ol biraz
Mega trakya tümosan babaeski bayii arayın sorun bakalım doğrumu değilmi
Benim konuma yazamazsın ben senin konularına bakmıyorum bileistediğimiz yere düzgünce yorum yazarız. Hem sen burda palavra atıyorsun kredi geri çekilmiş falan. 1 aydır motor beklenmez alınacak olsa en geç 1 haftada kapıda olur o motor
Aga Sende ara sende sor bakalım bu 2 3 kişi ile benim aram iyi değilMerak eden arkadaslar arasın haksız çıkan haklı çıkandan özür dilesin
Şu 2 kişi can sıkıyo cemal abiye bişey demiyorumArayin sorun adamin gururuyla oynadiniz bakalim ne olacak Batu sen hakliysan ne dersen azdır
Ulan çks yetersiz kaldığını söylüyo bankaBen senin ne canını sıkcam banka krediyi hayatta geri çekmez adama gülerler tümosan alcan 1 ay beklicen bide.
Merak eden arkadaslar arasın haksız çıkan haklı çıkandan özür dilesin
Abi bunlar hep benim eksiğimi arıyorlar ama elleri boş kalıyoBen merak etmiyorum kardeşim ister tümosan al ister fendt ben hayırlısı olmasını dilerim sadece. Benim amacım kargaşayı gidermek
Bu sitede öyle bir kural mı var ? isteyen saygı çerçevesinde istediğini yazabilir eleştirebilir..bende ağlıyordum zaten batu benim paylaşıma bakmıyor diyeBenim konuma yazamazsın ben senin konularına bakmıyorum bile