çiftçinin gülen yüzü erkunt traktör.

Ynt: çiftçinin gülen yüzü erkunt traktör.

Ahmet745 link=topic=45541.msg429229#msg429229 date=1311886458' Alıntı:
bi traktör boşta akmıyosa bu onun şanzımanının özelliğinden değilidir şanzımanın sağlıklı olmadığındandır dikkat ederseniz boşta akan motor daha az yakar ve daha iyi çeker şimdilik iyi ama bu işin ilersi 15 20 sene sonrasıda var o zaman inş çiftçinin ağlayan yüzü olmaz...
Bildiğim kadarıyla bu şanzımanla alakalı bir şey değil...Bu traktörün çiftçeker veya tekçeker olmasıyla alakalı...td85 tede boşa atınca akmıyor...Ama tekçekerlerde böyle bir şey yok... ok-*-s
anayurtlu 3105d link=topic=45541.msg428973#msg428973 date=1311796598' Alıntı:
mazot canavarı iç-*-* segmentinde en hantal emsallerinin son vitesle çıktığı bayırı kendi başına 2vetes düşerek çıkıyor bim-*s duva*-*0 :D
Volkan şu an motor kaç saatte??? ok-*-s

köylü link=topic=45541.msg429030#msg429030 date=1311831643' Alıntı:
ben agırlıkları söktüm azlatın %60 çok yoruyor du beni şimdi iyi.arpayı çekerken çok zorlandım.iki seferde rampaya aşagı yükle basınca 2500 devir 2700 devire çıktı rahatladı oda bende.şimdi filtreler tıkanmış bakımı geldi.bekleyecegim az kaldı.
2.7 yi nasıl gördünüz yaw pek motoru kullanmadım ama kullanırken da hiç görmedim :D
2.4 te kaılıyor..

390 saatte anıl. saatide maşallah çizgi filmlerdeki duvar saatleri gibi takırtakır atıyo heralde 400de bakımı var boyna bakım yaptırıyoz :) hayırlısı 3senede garanti olunca mecbur yaptıracan keşke garantisi 6ay filan olsaydı :D
SmhGwz link=topic=45541.msg429250#msg429250 date=1311888592' Alıntı:
2.7 yi nasıl gördünüz yaw pek motoru kullanmadım ama kullanırken da hiç görmedim :D
2.4 te kaılıyor..
bizimkide 2000 igeçmeye korkuyo :D

anayurtlu 3105d link=topic=45541.msg429253#msg429253 date=1311888838' Alıntı:
390 saatte anıl. saatide maşallah çizgi filmlerdeki duvar saatleri gibi takırtakır atıyo heralde 400de bakımı var boyna bakım yaptırıyoz :) hayırlısı 3senede garanti olunca mecbur yaptıracan keşke garantisi 6ay filan olsaydı :D bizimkide 2000 igeçmeye korkuyo :D
Vallahi ne diyeyim Volkan biraz sabret düzelmezse biraz benzin bir tanede çakmakla hallolur her şey...Ama inşallah düzelir...Bence bir süre devirli kullanın açılır belki... :) ok-*-s

Volkan pancar sökerken erkunt u benim elime ver bakıyım bak saati nasıl ilerliyo :D 1000 saat yaparım onu hemde kabak çiçeği gibi açılır ;D

köylü link=topic=45541.msg428933#msg428933 date=1311793028' Alıntı:
erkunt_ts_iso_10002.jpg
yorumsuz.
Alt tarafta müşteri yazacağına ''müteri'' yazıyor... :) :) :)

anayurtlu 3105d link=topic=45541.msg428973#msg428973 date=1311796598' Alıntı:
mazot canavarı iç-*-* segmentinde en hantal emsallerinin son vitesle çıktığı bayırı kendi başına 2vetes düşerek çıkıyor bim-*s duva*-*0 :D
aynısını burada 2010 aralıkta alan arkadaşım dıyo biibim oradaki bayır ben son vites 15 gazla motor yorulmadan çıkıyom erkunt 2 viteste bayılıyor adam 600 saatte bakıma soktu ondan sonra 3le çıkmaya başladı valla benden sana tavsıye erkuntu kapıma koyacagıma eslisi kalır daha ii bizimki 1544 saatte dha endik rampada arkada 4 tonla bayıldıgını görmedim dyuymadum bilmiyon çünkü bizzat kendim yükle denededim 16 gazlı gelmiyo yimi geldimi uçuyo namıssız bide hararetten eser yok

hizmet olarak yüzümüz gülmdi erkunt.bu yaştan sonra yalan konuşacak halimiz yok.görünen köy kıavuz istemez.
ikinci bir konu 2700 devire nasıl çıktı.daha 95 saatte.yükle rampaya şagı basrken ve frenler çok sıkıydı bir diş açtım: agırlıkları azalttım..filitreleri sık degiştirdim çabuk şiyor mazotu çift süzgeçle koyuyorum ama anlam veremedim.depo dan şüpeleniyorum.geçn kuruda 4 lü 14 lü pullukla 3 dekar bir arpa yeri sürdüm.agırlıksız güzeldi.

80 lik servetin 4 ' le çıkamadığı bayırı tümosan 8195 ile 7 ton buğdayla çıktık adam en son kahvede yakıcam bu motoru diyordu *098*-

Erkunt un 4. vites dislisi kucuk oldugu icin yolda cok hizli gidiyor. ama yokusta zorlaniyor. traktorun bir sorunu yok 8195 tumocan in 4. vites dislisi ile erkuntun 3. vites dislisinin oranlari yakin. eger 3. vites 30 km yaptiriyor 4. vites 40 . ama tumo da 4. vites 30 yaptiriyor. erkunt baba gibi motor duz yolda ucuyor az yakiyor. yokusta 3 e at hic kimse gecemez.

savaser link=topic=45541.msg429871#msg429871 date=1312116704' Alıntı:
Erkunt un 4. vites dislisi kucuk oldugu icin yolda cok hizli gidiyor. ama yokusta zorlaniyor. traktorun bir sorunu yok 8195 tumocan in 4. vites dislisi ile erkuntun 3. vites dislisinin oranlari yakin. eger 3. vites 30 km yaptiriyor 4. vites 40 . ama tumo da 4. vites 30 yaptiriyor. erkunt baba gibi motor duz yolda ucuyor az yakiyor. yokusta 3 e at hic kimse gecemez.
bilmediğim farklı bir konuydu öğrendim teşekkürler....

köylü link=topic=45541.msg429948#msg429948 date=1312129884' Alıntı:
erkunt güzel kim ne derse desin.ama konuyu açtıgım müşteri memnuniyeti ? işareti.
neyse köylü abi helal ozaman erkunta bu belgeyi aldığı için *098*- alk-*s zuha-*-s

Anıl Tiraki link=topic=45541.msg429248#msg429248 date=1311888558' Alıntı:
Bildiğim kadarıyla bu şanzımanla alakalı bir şey değil...Bu traktörün çiftçeker veya tekçeker olmasıyla alakalı...td85 tede boşa atınca akmıyor...Ama tekçekerlerde böyle bir şey yok... ok-*-sVolkan şu an motor kaç saatte??? ok-*-s
td nin olayıda aynı işte zaten bunu söylemeye gerek yok fiat yıllardan beridir şanzımanının akışkan olmamasıyla biliniyo buda onun şanzımanının kalitesiz oluşunu gösteriyo benim nh tn 75i rampa aşağı arkamda 700 kiloluk dıskarayla boşa atıyorum üreten fabrikaya lanet okuyorum sanki biri arkamdan beni çekiyo rampada duruyo ya varmı böyle bişey bin bi mfye veya forda bak nasıl boşta akıyo ister çiftçeker olsun ister tek çeker olsun ben bu iki markanın şanzımanının üstüne tanımam burda önemli olan herkesin kendi kullandığını met etmesi değil gerçekten kaliteli iyi olanı met etmek yanlış bilgi vermemek önemli....

Ahmet745 link=topic=45541.msg430030#msg430030 date=1312142388' Alıntı:
td nin olayıda aynı işte zaten bunu söylemeye gerek yok fiat yıllardan beridir şanzımanının akışkan olmamasıyla biliniyo buda onun şanzımanının kalitesiz oluşunu gösteriyo benim nh tn 75i rampa aşağı arkamda 700 kiloluk dıskarayla boşa atıyorum üreten fabrikaya lanet okuyorum sanki biri arkamdan beni çekiyo rampada duruyo ya varmı böyle bişey bin bi mfye veya forda bak nasıl boşta akıyo ister çiftçeker olsun ister tek çeker olsun ben bu iki markanın şanzımanının üstüne tanımam burda önemli olan herkesin kendi kullandığını met etmesi değil gerçekten kaliteli iyi olanı met etmek yanlış bilgi vermemek önemli....
arkadaşım yokuşta akıp akmamqsı şanzumandan değil çer dişliden hiç bir fiat new holland rampada diğer traktörler kadar boşta hızlı gitmez çer dişli tutar traktörü git istediğin ustaya sor benim dediklerimi söyler ayrıca istersen dene rampa aşağı en yüksek vitesinle kendi haline bırak boşta yaktığı yakıttan daha az yakar denemesi bedava şanzumanıda okadarda kalitesiz değil bence aksine çok iyi bir şanzumanı var

ben şimdiye kadar ki yazılarımda erkunt traktör olarak kötü veya sorunlu diye pek yazmadım.ama şikayetim veya tüm şikayetler satış sonrası hizmetleri işaret ediyor.
zaten benim ? işaretimde bu anlamda.şikayetim olsaydı erkunt almazdım.beni memnun ediyor.ama şu servis ve hizmet kalitesi de göreceli düzelse şikayetlere sorunlara olumlu cevaplar verilse erkunt ilk sıra için zorluyor olcak.
ben erkunt yöntiminin yerinde olsaydım.satış sonrasını mükemmele yakın yaprdım.benim için para degil müşteri memnuniyeti derdim.BOSCH gibi.
ben erkunt yöneticisi olsaydım çiftçi şikayetlerini baş tacı yapardım.
ben erkunt planlayıcısı olsaydım sattıgım traktörleri tek tek arar sorardım yazılı telelfonla yüz yüze hangisi kolay ve verimli ise.
ben erkunt traktörde yönetici olsaydım çiftçinin istegine önem verirdim.
altına NOT düşerdim benim çiftçim avrupalıdan daha iyisine layık derdim.ve işe koyulurdum.

köylü link=topic=45541.msg430113#msg430113 date=1312187198' Alıntı:
ben şimdiye kadar ki yazılarımda erkunt traktör olarak kötü veya sorunlu diye pek yazmadım.ama şikayetim veya tüm şikayetler satış sonrası hizmetleri işaret ediyor.
zaten benim ? işaretimde bu anlamda.şikayetim olsaydı erkunt almazdım.beni memnun ediyor.ama şu servis ve hizmet kalitesi de göreceli düzelse şikayetlere sorunlara olumlu cevaplar verilse erkunt ilk sıra için zorluyor olcak.
ben erkunt yöntiminin yerinde olsaydım.satış sonrasını mükemmele yakın yaprdım.benim için para degil müşteri memnuniyeti derdim.BOSCH gibi.
ben erkunt yöneticisi olsaydım çiftçi şikayetlerini baş tacı yapardım.
ben erkunt planlayıcısı olsaydım sattıgım traktörleri tek tek arar sorardım yazılı telelfonla yüz yüze hangisi kolay ve verimli ise.
ben erkunt traktörde yönetici olsaydım çiftçinin istegine önem verirdim.
altına NOT düşerdim benim çiftçim avrupalıdan daha iyisine layık derdim.ve işe koyulurdum.
sizi Erkunt yönetiminde görmek isterdim...