CASE JXC SERİLERİNDE ÇIKAN FABRİKASYON HATALAR.

Ynt: CASE JXC SERİLERİNDE ÇIKAN FABRİKASYON HATALAR.

babaagaa link=topic=76069.msg922105#msg922105 date=1411758900' Alıntı:
bizim arkadaşlar geçen sene aldılar jxc serilerini şu an 700 saati aşan var ama bi sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar bende bu yaz başında jxc 75 ligi aldım sadece şu sorunları var 4x4 ikaz ışıgı yok kabin motordan daha fazla zıplıyor bide agırlık sorunu var ben biraz halletmeye çalıştım ama eskiye göre iyi
ağırlık için ne yaptın.sonuç nasıl oldu kardeşim zıplama kesiliyomu?

bende de var 75 c 2013 model.geçen yıl aldım.şuan saati 900 ü geçti.silajda kullanıyorum gayet memnunum.hiç bir yerinden ne yağ geliyo ne duman var.tek sorunu boştayken çok zıplıyor.artısı köpek gibi çekiyo,eksisi çok zıplıyo.

Ziplama sorununa en iyi cozum arka lastik havasi 15 ve onleri 17 yapin tamamdir ben kullaniyorum hic bi sknti yok td65d de

Valla lastik havalarıyla ilgisi yok bazı motor çok zıplıyo nedense bizim eski 3105 çok zıplardı hatta ön difransiyel bosluk yaptıda pul atırmıştık
Ama erkuntlarda zıplama yok sallanıyo sadece
Geçen silaj bicerken 2tane td90 var biri eski digeri yeni kasa eski olan balon lastik digeri radial. Radial lastik olan acayip zıplıyo alıyoalıyo vuruyo digeri fazla zıplamıyodu

radial lastikler çok zıplar ama zıplamanın en büyük sebebi lastik havalarıdır ayarını iyi verdinmi taksi gibi gider :)

Radial olsa lastiklerin havasini 13 14 havaya kadar indirme sansim olurdu. Esneme payi onlarda daha yuksek.daha dusuk basinclarda kullanima izin veriyor. Tarlalarda son gaz gitmeme ragmen hic bir sekilde ziplama olmuyor. Ama ayak isinde yuk tasiyacaksaniz ozmaan normal havasinda olmali bence

bu jx65c yolda felan yakıtı yuksek mıı almayı dusunuyorumdaa nasıl bır motor tavsıye edermısınızz

kuzu112 link=topic=76069.msg922114#msg922114 date=1411760298' Alıntı:
ağırlık için ne yaptın.sonuç nasıl oldu kardeşim zıplama kesiliyomu?
öncesine göre bayagı fark etti %40 diyeyim ama jant ta ben 4 tane agırlık attım 200 kg ön tarafada 130 kg var

Ara işlerinde kullanmak üzere jx55c veya jx65c ile ilgileniyorum. yakıt performans, artılar eksiler..vb bilgi verebilecek bir kullanıcı veya tecrübeli arkadaş var mı? Şimdiden teşekkürller

traktörmeraklısı link=topic=76069.msg933513#msg933513 date=1415394628' Alıntı:
Ara işlerinde kullanmak üzere jx55c veya jx65c ile ilgileniyorum. yakıt performans, artılar eksiler..vb bilgi verebilecek bir kullanıcı veya tecrübeli arkadaş var mı? Şimdiden teşekkürller
ara işlere kullanılacak en ideal tarktörlerden jxc serileri yakıtı çok az ve hızlı gidiyo

Arkadaşlar ben 2013 jx65c aldım kepçeli olanlarından öncelikle traktörün servis problemlerini traktöre yüklemeyelim ben alırken kepçeli olduğu için ön ağırlıklar yoktu ve hidrolik kollar kancalı değildi ben bunaları servis ten tedarik ettirdim ve traktör mükemmel diye bilirim hiç sıkıntı vermedi şükür arkadaş deutuz daha az yakıyor diyor ama şunu unutmayın gerekenden az yakan traktörün çekişi az olur bunu her şekil isbatlarım çünkü köyde timosanın 75lği vede deutuzun 75 liğivar herkte onlara zot atırıyorum ama ben onlarda biraz fazla yakıyorum fazla derken bu en fazla arada 4 5 litre oynuyo buda fazlabir fark deyil benim traktörüm çeksin yeterki yakıt önemli deyil fazla ha çekmese bide yakarsa işte bu sorundur artı stan dart herk yakıtıda 1 500 lt altına düşmez ha bir eksiyi var liftomatik yok onsuzda rahatlıkla kulanım yapılıyor be taktırmayı düşünüyordum oda hidrolik açılacağı için vazgeçtim başka bir sorun çıkar diye birde kabin amortisörü mükemmel bide traktörde turbo inter coller yok bence en büyük eksik bu başka sorunu yok alacak arkadaşlara tavsiyem başka traktöre hiç bulaşmayın alırsanız pişman olmazsın sorularınız varsa memnuniyetle cevaplarım Haşim bakan saygılar

haşim25 link=topic=76069.msg984558#msg984558 date=1426926523' Alıntı:
Arkadaşlar ben 2013 jx65c aldım kepçeli olanlarından öncelikle traktörün servis problemlerini traktöre yüklemeyelim ben alırken kepçeli olduğu için ön ağırlıklar yoktu ve hidrolik kollar kancalı değildi ben bunaları servis ten tedarik ettirdim ve traktör mükemmel diye bilirim hiç sıkıntı vermedi şükür arkadaş deutuz daha az yakıyor diyor ama şunu unutmayın gerekenden az yakan traktörün çekişi az olur bunu her şekil isbatlarım çünkü köyde timosanın 75lği vede deutuzun 75 liğivar herkte onlara zot atırıyorum ama ben onlarda biraz fazla yakıyorum fazla derken bu en fazla arada 4 5 litre oynuyo buda fazlabir fark deyil benim traktörüm çeksin yeterki yakıt önemli deyil fazla ha çekmese bide yakarsa işte bu sorundur artı stan dart herk yakıtıda 1 500 lt altına düşmez ha bir eksiyi var liftomatik yok onsuzda rahatlıkla kulanım yapılıyor be taktırmayı düşünüyordum oda hidrolik açılacağı için vazgeçtim başka bir sorun çıkar diye birde kabin amortisörü mükemmel bide traktörde turbo inter coller yok bence en büyük eksik bu başka sorunu yok alacak arkadaşlara tavsiyem başka traktöre hiç bulaşmayın alırsanız pişman olmazsın sorularınız varsa memnuniyetle cevaplarım Haşim bakan saygılar

Bayiler traktör parçalarını söküp ayrı satabiliyor istemekle iyi yapmışsınız. Yalnız 2013 modellerde kancalı kol ve kancalı arakol yok 2014 ten itibaren üretilenlerde standart oldu. Liftomatic olması lazım yine 2014 ten itibaren üretilenlere taktılar daha önce çıkanlara ise sonradan fabrika takırdı sizinkinde de olması gerekirdi bunda servisin işi olabilir

Ya liftomatik benim aldığım seriden sonrakilerde vardı kolarıda ben servisle anlaşdım öyle taktırdım ilk aldığımızda galeride anlaşmıştık

Traktörün zıplaması tamamen boydan kaynaklanıyor bide ağırlıkta ben ağır işlerde ek ağırlık kullanıyorum tavsiye ederim

Bu başak traktörlerin yenileri ile ilgili bilgisi olan varmı iymiler

haşim25 link=topic=76069.msg984558#msg984558 date=1426926523' Alıntı:
bızde de var 65c 70 lık traktörlere tarlada toz yutturuyor.rahatlık ve konfor bakımından super bır traktör.en onemlısıde cekısı cok cok ıyı yuklu rampaya vur bayılmıyor traktör gaza bastıkca daha gaz yıyor motor.

Case bir dünya markasıdır vede kendini ısbatlamıştır.

K

kurubeyin

Arkadaşlar bende jxc kullanucisiyim yakit bezdirdi

yakıt gerçekten ürkütücü.inşaallah düşer.sahibinden.com da bu kadar jxc olmasının sebebi inşaallah yakıt değildir;çünkü 600 satte de var 1200 saatte de var !!!