Şehir dışındayım bir ara anlatırım. Sen traktör hidrolik kontrol kolların arka taraftan fotoğrafını çek yükle ona göre fikir yürütelim.Bunu nasıl yaptığının videosunu çekip yuklermisin hocam.
Şehir dışındayım bir ara anlatırım. Sen traktör hidrolik kontrol kolların arka taraftan fotoğrafını çek yükle ona göre fikir yürütelim.Bunu nasıl yaptığının videosunu çekip yuklermisin hocam.
Hepinize teşekkür ederim. Sonraki modellere eklediler Yusuf abi orjinal alsam karyoladan bozma içi boş demir için dünya para istiyecekleremeğine sağlık kardeşim.
helal olsun,
lakin bunu caseye bildir,
belki utanırsa yaparlar
Kolay gelsin jxc yavaş yavaş maxxuma dönüşüyorHerkese merhaba yine boş duramadım voltaj göstergesi ekledim [emoji846]
Orjinal hız sensörü 120 liraydı en son onu alıp şaft üzerine mıknatıs sabitleyip denemeler yapacağımBide şu km saatine çare bulun [emoji4]
Boş kapakları doldurmayı severimNe işe yarıyor ki [emoji16]
Kolay gelsin çalışmalar başarılı, güzel çalışan bir hız saati çalışmam var trakklupte yayınlamıştım birkaç sene önce incelemeni tavsiye ederim. Çamurluk ekleri 8 ve 14 dıştan dışa olarak mı ve td serisine oluyor mu acebaOrjinal hız sensörü 120 liraydı en son onu alıp şaft üzerine mıknatıs sabitleyip denemeler yapacağım
hayırlı olsun,Herkese merhaba yine boş duramadım voltaj göstergesi ekledim [emoji846]
Kolay gelsin yaşar abi traktör ful modele dönüşcek yakında [emoji4]Herkese merhaba yine boş duramadım voltaj göstergesi ekledim [emoji846]
Teşekkür ederim bilgi için sağol çamurluk ölçüleri doğru ben aldıktan sonra öğrendim iki çeşit olduğunu CNH grubu bir çok traktöre uyumlu.Kolay gelsin çalışmalar başarılı, güzel çalışan bir hız saati çalışmam var trakklupte yayınlamıştım birkaç sene önce incelemeni tavsiye ederim. Çamurluk ekleri 8 ve 14 dıştan dışa olarak mı ve td serisine oluyor mu aceba
Sağol abi elektronik yedek parça satan yerden aldım kayseride önce nette aldım 0/100 arası yazıyordu 18 voltta yandıhayırlı olsun,
bunu nereden aldın yaşarım.
Sağol Mahmut bişeyler yapıyoruz işteKolay gelsin yaşar abi traktör ful modele dönüşcek yakında [emoji4]
Link alabilirmiyimKolay gelsin çalışmalar başarılı, güzel çalışan bir hız saati çalışmam var trakklupte yayınlamıştım birkaç sene önce incelemeni tavsiye ederim. Çamurluk ekleri 8 ve 14 dıştan dışa olarak mı ve td serisine oluyor mu aceba
Link alabilirmiyim
SağolasınTRAKTÖR KİLOMETRE SAATİ, YOL BİLGİSAYARI
New holland td75de uyguladım çinden 30tlye 27 özellikli bir bisiklet yol bilgisayarı aldım taktım 4x4 saftina taktım bu yüzden 0.5 km gibi düşük hızda bile saniyede 1 ölçüm yapıyor yani çok net. Saft muhafazası sensoru koruyor zaten sensörün basit bi mekanizması var sudan çamurdan etkilenmez...www.trakkulup.net
TRAKTÖR KİLOMETRE SAATİ, YOL BİLGİSAYARI
Fiyatlar nerelerde bu lambaların benimki dönmüyor sadece ışığı yanıyorİzinde tarla işleri bitince yine boş duramadım. Tepe lambasına ayak yapıp ikisinide tümosan tip taktım ilk çıkan orjinal lambanın ayağı sağa sola yatırmak için vidayı sökmek lazım Bi yere takılınca sağı solu kırıyorOrjinal Lamba 500 ayağı 800 lira sanki çok özel bişeymiş gibi söktüm eve koydum Şimdi ayakların ikiside yatar şekilde oldu
Bunlar 80/100 arası 30 liraya satılanlar genelde pek iyi değil çabuk bozuluyor birazda şans işiFiyatlar nerelerde bu lambaların benimki dönmüyor sadece ışığı yanıyor