Hepinize teşekkür ederim. Arka silgi motoru uyumlu arıyorum serviste set halinde 1200 lira :/. Aklımda olan camlara çok koyu olmuyan film çekmek güneşte faydası çok klima mahvediyor çok toz olmasa açmıyorum. Aydınlatma olarak ön sinyallerin oraya ek lamba ekliyecem.
Hayırlı olsun, 3 sorum olacakHerkese merhaba ufak tefek bişeyler yaptım. Arkaya 2 tane çalışma lambası sağ tarafada 2.sarı tepe lambası taktım. Çamurluk 14 ve 8 santim 2 çeşitmiş bana 14 olanı yolladılar.Orijinal teybi çok kısa başka sığmıyor dışarıdan harici bluetooth kit bağladım.
Sağolun. Ekran 7 inçHayırlı olsun, 3 sorum olacak
1)kamera ekranı kaç inç
2)en fazla kaç kamera takılabiliyor
3)ekran bölünme özelliği var mı?
Güzel olmuş. Ben de erkunt aldım 2 adet led çalışma lambası aynı yerlere bağladım ama elektrik tesisatını bağlamadım henüz. Siz bağlantıyı nasıl yaptınız üstteki çalışma lambalarından mı çektiniz yoksa boş sigortadan mı getirdiniz?Son hali arkadaki 2 tane lambayı değiştirdim önlerede taktım, jcb kare çalışma lambası diye geçiyor 11x10 ölçülerinde orjinal boyutta serviste tanesi 180 ben 42 liraya aldım ampul hariç. Önlere takarken doğalgaz tesisat boru kelepçesi kullandım
Önleri üstteki lambadan aldım arkalarda zaten hazır tesisat vardı ona bağladım.Güzel olmuş. Ben de erkunt aldım 2 adet led çalışma lambası aynı yerlere bağladım ama elektrik tesisatını bağlamadım henüz. Siz bağlantıyı nasıl yaptınız üstteki çalışma lambalarından mı çektiniz yoksa boş sigortadan mı getirdiniz?
Hayırlı olsun abiSon hali arkadaki 2 tane lambayı değiştirdim önlerede taktım, jcb kare çalışma lambası diye geçiyor 11x10 ölçülerinde orjinal boyutta serviste tanesi 180 ben 42 liraya aldım ampul hariç. Önlere takarken doğalgaz tesisat boru kelepçesi kullandım
Bunu nasıl yaptığının videosunu çekip yuklermisin hocam.Herkese merhaba, dışarıdan hidrolik kaldırma indirme kolu yaptım
Eline sağlık güzel olmuş baya ekleme yaptın case yeHerkese merhaba, dışarıdan hidrolik kaldırma indirme kolu yaptım
Timosan da bir kuyruk miline düğme ile geçişe 5 bin fark istiyoremeğine sağlık kardeşim.
helal olsun,
lakin bunu caseye bildir,
belki utanırsa yaparlar