case jx75c alıyorum.. fikirleriniz neler ?

Ynt: case jx75c alıyorum.. fikirleriniz neler ?

Şu an 2014 liste fiyatı 82500 imişş.İşte artık pazarlık falan artık sana kalmış :D

arkadaşım satın aldı vites yetersiz kalıyormuş.adam 70-56 sattı lift-o-matik vardı cx75c de lifto- matik yok.yorum sizlerin.ama lift omatik takılabiliyormuş servise sordum.

sen al kardeşim içine sindiyse.bende var aynısı.jxpro 75 den on kat daha iyi silajda pullukta.600 saatte dahahiç bi sıkıntı çıkarmadı.bu saatin yarısını da silajda yaptı.forumda videoları var pullukla bakabiilirsin.hiçbişeyden alınmasa üzerindeki motordan alınır.iveco motor gibisi var mı?

kuzu112 link=topic=73231.msg855010#msg855010 date=1393595522' Alıntı:
sen al kardeşim içine sindiyse.bende var aynısı.jxpro 75 den on kat daha iyi silajda pullukta.600 saatte dahahiç bi sıkıntı çıkarmadı.bu saatin yarısını da silajda yaptı.forumda videoları var pullukla bakabiilirsin.hiçbişeyden alınmasa üzerindeki motordan alınır.iveco motor gibisi var mı?
Deutz,sisu,cat vs motorlar bosa ugrasiyor diyorsun !

gokhanozkan link=topic=73231.msg855066#msg855066 date=1393600378' Alıntı:
Senin ki perkins...Perkins iyide ağır kanlı motorlar bendede 2013 5445 var ondan biliyorum...En iyi motor deutz da orjinal deutz motor fendt ' de kullanılandan :D

iskender link=topic=73231.msg854996#msg854996 date=1393591940' Alıntı:
arkadaşım satın aldı vites yetersiz kalıyormuş.adam 70-56 sattı lift-o-matik vardı cx75c de lifto- matik yok.yorum sizlerin.ama lift omatik takılabiliyormuş servise sordum.
Vites valla çok ağır işler yapmadıktan bir takviye vitese gerek yok sanırım ben gübre-ilac vetırmıkta kullanıcam alırsam .Birde 3 lü pulluk alırım motoru aldımı yaz nadası yaparken kardeşime arkadaş olmak icin:D gece insanın canı sıkılıyor tarla sürerken 1 tarlada 2 motor çalısması zevkli olur serinde:D

kuzu112 link=topic=73231.msg855010#msg855010 date=1393595522' Alıntı:
Valla 600 saate kadar sorun cıkarmayan motor kolay kolay çıkarmaz..İşallahta çıkarmasın kardeşim kazasız belasız bin..Bu motorlara birde buçuk koysalarmış mükemmel olucakmış...Yoldaki hızı nasıl peki asfaltta yada düzgün bir yolda 1800 devirlerde hızlımı??

gokhanozkan link=topic=73231.msg855066#msg855066 date=1393600378' Alıntı:
boşa uğraşıyo diye bişey yazmadım kardeş.kendi fikrimi yazdım.herkes kendi fikrini yazabiliyo buraya yanılmıyosam.kullandığım motoru yazdım kullanmadığımı da kötülemedim farkındaysan.hepsi iyidir tabi ki ama bana göre iveco iyi.

samecionur17 link=topic=73231.msg855333#msg855333 date=1393620091' Alıntı:
Valla 600 saate kadar sorun cıkarmayan motor kolay kolay çıkarmaz..İşallahta çıkarmasın kardeşim kazasız belasız bin..Bu motorlara birde buçuk koysalarmış mükemmel olucakmış...Yoldaki hızı nasıl peki asfaltta yada düzgün bir yolda 1800 devirlerde hızlımı??
inşallah kimsenin motoru sorun çıkarmaz kardeşim.evt buçuk ve ek piston koysalarmış tadından yenmezmiş bu makina.hızı gayet iyi seri motor.

Aldık arkadaşlar 75 c yi Allah kaza bela vermez işallah.2 Gün içinde makine elime gelicek allah alanıda satanında yüzünü kara çıkarmasın işallah..

samecionur17 link=topic=73231.msg856659#msg856659 date=1393787183' Alıntı:
Aldık arkadaşlar 75 c yi Allah kaza bela vermez işallah.2 Gün içinde makine elime gelicek allah alanıda satanında yüzünü kara çıkarmasın işallah..

Hayırlı olsun abi doğru seçim yapmışsın :)
Sorun olmazsa ne kadara aldınız? Yenilerde liftomatic , kompresor vs var mı? Birde kollar kancalı mı?

Teşekkür ederim kardeşim..Lifto matik takılcak 2 gun sonra gelicek işte kollar eski model kardeşim valla kompresör yok ama kabin mukkemmel ben bunu adama nasıl verıcem bılmıom:D çok hoş kullanımı cok rahat valla arabalarda bu kadar rahat debraj yoktur kavraması her yerınde aynı pamuk gibi.Kalkısı mukemmel gaz tepkısı mukemmel yakıt olarakta bır kullanıcıyla konustum kendısı parcalı 300 donum ılac ve gubre işi yapmıs motorda mazot bıtmemıs daha ne olsun...Fiyat konsunda bana özelden yazarsın ne fıyat aldısan ben sana yardımcı olurum..

samecionur17 link=topic=73231.msg856794#msg856794 date=1393795173' Alıntı:
Teşekkür ederim kardeşim..Lifto matik takılcak 2 gun sonra gelicek işte kollar eski model kardeşim valla kompresör yok ama kabin mukkemmel ben bunu adama nasıl verıcem bılmıom:D çok hoş kullanımı cok rahat valla arabalarda bu kadar rahat debraj yoktur kavraması her yerınde aynı pamuk gibi.Kalkısı mukemmel gaz tepkısı mukemmel yakıt olarakta bır kullanıcıyla konustum kendısı parcalı 300 donum ılac ve gubre işi yapmıs motorda mazot bıtmemıs daha ne olsun...Fiyat konsunda bana özelden yazarsın ne fıyat aldısan ben sana yardımcı olurum..

Tekrar hayırlı olsun abi biz hibeyi bekliyoruz çıkarsa alıcaz bakalım. Fabrikada çalışanlar bize çok övdüler bize de cazip geldi tasarımı falan hoş işimizi görür dedik. Fiyata gelince %8 kdv yi düşünce 72000 TL fiyat çektiler son durum ne bilmiyorum...

Valla işallah çıkar kardeşim..Bizim burdada vardıda sonradan vazgeçtiler.%8 liste fiyatından cıkardıgında o fiyata gelıyor ama biz hibesız aldık sana 40 mılyara falan mal olucak herelde hibe cıkarsa cok iyi rakkam.Çok kullanışlı motor diyebılırm her işini yapar cok yer işlemıyorsan topraklar cok sert degılse 3200 cc ye gore cok torklu motor valla delı gibi fırlıyor:D hafıf ya oyuncak gibi geldı:D ılerde kullandıkca anlatırım 3 lü 14 alıcam buna kıvırma ünlü hafıf pulluk 1300-1400 devırde rahat cekıcegını dusunuyorum.Vites sayısı az falan dıyorlar ama 8 tane vites neye yetmıyor anlamadım tarla 4 uncu vıtesı denedım valla pulluk ondan daha hızlı cekılmes kı 1300 devırde cekıcek tahmınım ama denemek lazım tabe:D

samecionur17 link=topic=73231.msg856659#msg856659 date=1393787183' Alıntı:

Hayirli olsun max torka 1300 devirde ulasiyor diye biliyorum bu devirde az yakacaktir. Kabin içi detayli resim atarsaniz güzel olur:)

Teşekkür Ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için...En kısa zamanda size motor hakkında detaylı bilgi aktarıcam.Kabin mükemmel diyebilirim yerli motorlara göre. Çalışma prensibi,motor sesi,zil gibi ötüyor.Birde çalışırken hiç duman yok diğer caselerden yane prolardan çıkan duman hiç yok birde tam devir verıyorum dururken yıne hiç duman yok.

Benimde 1300 deviri geçmeye hiç niyetım yok yakıtın bu kadar pahalı olduğu bir ülkede gaza basmaya korkuyor insan geregınden buyuk takım takmaya gerek yok zaten motoru uzmeye gerek yok:D