case jx75c alıyorum.. fikirleriniz neler ?

Ynt: case jx75c alıyorum.. fikirleriniz neler ?

HassaN20 link=topic=73231.msg854217#msg854217 date=1393455912' Alıntı:
Bildiğinizi devlet sırrı gibi saklamaya çalışmayın ozaman..Hocam söyleyin ne sıkıntıları var bizde bilelim bu arkadaşta bilsin...Servisleri bizde biliyoruz verin servisin numarasını arayıp konusalım?
1 yakıtı çok fazla
ilk 200 saatte sibop yatakları komple deyişti
senede 2 defa gaz teli koptu
3 sefer devirdayım kayşı deyişti
arka hidrolik kolları kovanının direk içinden geçiyor iki yandanda yağ kaçırıyor
ön tekerlerin bağlantı estağfuruzlarından yağ kaçırdıyor
bir depoyla 35 40 dekar nadas yapıyoruz
case jx 70

ahmet kesikbaş link=topic=73231.msg854221#msg854221 date=1393456727' Alıntı:
1 yakıtı çok fazla
ilk 200 saatte sibop yatakları komple deyişti
senede 2 defa gaz teli koptu
3 sefer devirdayım kayşı deyişti
arka hidrolik kolları kovanının direk içinden geçiyor iki yandanda yağ kaçırıyor
ön tekerlerin bağlantı estağfuruzlarından yağ kaçırdıyor
bir depoyla 35 dekar nadas yapıyoruz
Geçmiş olsun bunları fabrikaya bildirmediniz mi ? Servise çok yakıyor demediniz mi ? ilgilenmediler mi ?

HassaN20 link=topic=73231.msg854223#msg854223 date=1393457204' Alıntı:
Geçmiş olsun bunları fabrikaya bildirmediniz mi ? Servise çok yakıyor demediniz mi ? ilgilenmediler mi ?
bizim burda 4 tane var yakıtları aynı..

Arkadaşlar bizde bir ara 2004 same explorer topII vardı biz onu 2013 yılında sattık ve şarj dinamosunun ve elektrik aksamı dışında ve müşür dışında motora anahtar değmedi : ' (ben tarlada çalışan böle bir makine görmedim 9 sene ekmeğini yedik ama Avrupa makineydi bu motor işi birazda şans işidir birazda bilinç tabe illa ufak tefek şeyler olucaktır ama en az yapanını bulmak lazım avrupa motor alabilsem zaten o paralara düşünmeden başka markaların avrupalarını tercih ederim 75 beygir düşününce motoru önümüze 2-3 tane tercih kalıyor ya sdf grubundan alıcaz ya case grubundan alıcaz yada newholland serisi alıcaz.. Biliyorsunuz euro çok değerlendi avrupa motrum var 5445 mükemmel diyebilirim iyiki almışım büyük ve ağır işlerde kullanıyorum...Alıcağım motor ara işler için ince teker kullanacagım.camurdada tarlaya girebilceğim.ilac ve gubre için hafif motor olmalı casenin C serisi bu işlere uygun motor gibi gelıyor işallah kusursuz bir motora denk geliriz zaten ılk 3-4 ayda sorun cıkmazsa bır daha o motorda kolay kolay sorun cıkacagına inanmıyorum.Birde 4 yıl garanti yaptırmayı düşünüyorum siz ne dersınız???

forumlar da 5445 in yakıtının müthiş fazla oldugu yazıyor du 4 16 pulluk ile 12.5 saat tarlada sürüm yapıyorum ben 130 litre ile

tüm teknik detaylardan sonra en son yapacağın şu.. koltuğuna otur, marşa bas bi tur at.. hangisi içine sinerse o :)

UÖZKAN.77 link=topic=73231.msg854267#msg854267 date=1393488606' Alıntı:
tüm teknik detaylardan sonra en son yapacağın şu.. koltuğuna otur, marşa bas bi tur at.. hangisi içine sinerse o :)
aynen katılıyorum :) birde debriyaj olayının jx serilerinden farklı oldugunu umuyorum. arkasına büyük bi takım takıp kaldırıcam bakalım orada napıcak :)

samecionur17 link=topic=73231.msg854270#msg854270 date=1393488806' Alıntı:
aynen katılıyorum :) birde debriyaj olayının jx serilerinden farklı oldugunu umuyorum. arkasına büyük bi takım takıp kaldırıcam bakalım orada napıcak :)
Baskı balata önemli geçen yıl biga fuarında case servisi fatih usta ile konuşurken fatih usta yerliler şetıllı da olsa baskı balata kuru dedi avrupalar yağlı balata demişti.
Stant taki case görevlileri hepsinin baskı balata yağlı sistem dedi, burada avrupa 140 yerli 100 lük case olan komşu yerliler baskı balata kuru diyor şetıllıda olsa, sen mf den bilirsin baskı balata önemli.

Ben şahsen caselerin motorunu bilmem. kuzenlerin jx 80 ve maxxum110 luğu kullandım kıyaslamak olamaz tabiki birisi arupa ama avrupanın her türlü konfor konusunda + sı var. jx serisi çok gürültü yapıyo ve içeri ses alıyor konfor olarakta beni tatmin etmedi... Benimde düşündüğüm bir motor jxc ama bir türlü niyetlenemiyorz o ayrı...

Geçen yıl bizim köylü biri 55 ini aldı kabini falan güzeldi.8 vites olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.birde dikkatimi çeken cer dişlisi yok.

Evt arkadaşım cer dişlisi yok...Karataş Tarımdan alıncak büyük ihtimalde ben tanımıyorum ordakileri bizim bir tanıdıklar devrede...

On numara traktör bence seninde bahsettiğin gibi motorunun teknik özellikleri case deki max pro 75 ve muadili td75d den den kağıt üzerinde çok üstün fiyat belli olunca açıklarsan makbule geçer bir tanıdıkta almaya niyetli.

Levo link=topic=73231.msg854647#msg854647 date=1393527457' Alıntı:
On numara traktör bence seninde bahsettiğin gibi motorunun teknik özellikleri case deki max pro 75 ve muadili td75d den den kağıt üzerinde çok üstün fiyat belli olunca açıklarsan makbule geçer bir tanıdıkta almaya niyetli.

JX75C 80 bin TL civarında JX75 Maxproyla arasında 10 bin TL ye yakın fark var..

Tamam arkadaşım fiyat konusunda yardımcı olurum bende haber bekliyorum işte...Araştırmadan bir kac yere sormadan sakın bir bayiye takılma sana tavsiyem birde tanıdık bu işi yapan eşin dostların varsa devreye sokmaya çalış..