Bizde akşam yağdı şuan hafif cilenti var 3 Haziran a kadar yağışlı gösteriyor İnşallah hayırlısı ile yağarMarmara bölgesinde yağış gösteriyordu ama kaydı galiba.5 gün güzel yağışlar vardı.Buğdaylara çok iyi olacaktı bu yağmur hayırlısı bakalım.
Akşam hiç bir yerde göstermiyordu bir anda başladı akşam 9.30 gibi 1.5 saat yağdı belli olmuyorBölgemizde daha dün ayın 27ve 29
da %90 ları veriyordu.Şimdi %40 lara düşürmüşler.
TAKİP. ...Hüseyinbey eken varmı?
Çok yüksek verimlidir.Pasa yakalanmaz.Soğuktan ve kuraktan çok etkilenir.Bu olumsuzluklar olmazsa güzel verim verir.Ekli dosyayı görüntüle 49408Ekli dosyayı görüntüle 49409Ekli dosyayı görüntüle 49410
Ceyhan 99, 1 kez kök boğaz,1 kez pas+yaprak gubresi yapildi.
Geçen hafta fırtınalı yağmur yatırdı benim buğdayı, tam duzeldi başakta doldurmuştu.Marmara bölgesinde yağış gösteriyordu ama kaydı galiba.5 gün güzel yağışlar vardı.Buğdaylara çok iyi olacaktı bu yağmur hayırlısı bakalım.
Geçmiş olsun abi.Tane doldurdusa sıkıntı olmaz.Biçer alıyor.Bendede 10 dönüm bir yerde arpa yatmış.Kuvvetli rüzgarla yağdı.Geçen hafta fırtınalı yağmur yatırdı benim buğdayı, tam duzeldi başakta doldurmuştu.
size yağmamış baktım,o zaman Ekli dosyayı görüntüle 49429Ekli dosyayı görüntüle 49430Ekli dosyayı görüntüle 49431
Denemek için 10 dönüm ekmiştim, digerlerinin cinsi maden. Madenlerde bayrak yapraklarında yanıklığa benzer sıkıntılar oldu ama, Hüseyinbeyin durumu şu an için gayet güzel duruyor. Hepsini aynı tarihte ektim ve aynı bakımları yaptım. Arkadaşlardan eken oldumu? Durumları nasıl? diye merak etmiştim.TAKİP. ...
Denemek için 10 dönüm ekmiştim, digerlerinin cinsi maden. Madenlerde bayrak yapraklarında yanıklığa benzer sıkıntılar oldu ama, Hüseyinbeyin durumu şu an için gayet güzel duruyor. Hepsini aynı tarihte ektim ve aynı bakımları yaptım. Arkadaşlardan eken oldumu? Durumları nasıl? diye merak etmiştim.Ekli dosyayı görüntüle 49437
13 Yıldız tohumculuğun broşürlerine bakılacak olursa, tonları geçik verimlerden söz ediliyor. Bu yıl Trakya için sıkıntılı bir yıl. Kuraklık, virüs, kök biti vs. ne kadar olumsuzluk varsa hepsi bir araya denk geldi. Kısmet olursa bir ay sonra biçilecek döneme gelir. Ben de merak ediyorum, diğer çeşitlerle arasında ne gibi farklar olacak diye.Hüseyinbey in verimini merak ediyorum
Maşallah çok güzel görünüyor Allah toplamayı nasip etsinDenemek için 10 dönüm ekmiştim, digerlerinin cinsi maden. Madenlerde bayrak yapraklarında yanıklığa benzer sıkıntılar oldu ama, Hüseyinbeyin durumu şu an için gayet güzel duruyor. Hepsini aynı tarihte ektim ve aynı bakımları yaptım. Arkadaşlardan eken oldumu? Durumları nasıl? diye merak etmiştim.Ekli dosyayı görüntüle 49437
Amin. Cümlemize.Maşallah çok güzel görünüyor Allah toplamayı nasip etsin
Maşallah bereketli olsun hocam tane dolumu başladı mı sizin buğdaylardaBuğdaylarda ki son durum. Esperia .
Allah toplamayı nasip etsin. Ekli dosyayı görüntüle 49542Ekli dosyayı görüntüle 49543
Bereketli olsun inşAllah. MaşAllahBuğdaylarda ki son durum. Esperia .
Allah toplamayı nasip etsin. Ekli dosyayı görüntüle 49542Ekli dosyayı görüntüle 49543
Bu gün dolaştım. Tane dolumu tamamlanmak üzere.Maşallah bereketli olsun hocam tane dolumu başladı mı sizin buğdaylarda