Şuan bunlar ara pas olarak atılabilir ama 2. pas için Retengo Plus Capola Opera Max Madison tarzı güzel olur diye düşünüyorum.Pas ilacı olarak şuanda Duet super soligor amistar extra hangisi iyi olur
Şuan bunlar ara pas olarak atılabilir ama 2. pas için Retengo Plus Capola Opera Max Madison tarzı güzel olur diye düşünüyorum.Pas ilacı olarak şuanda Duet super soligor amistar extra hangisi iyi olur
Peki şuan bunları atıp pas işini bitirebilirmiyizŞuan bunlar ara pas olarak atılabilir ama 2. pas için Retengo Plus Capola Opera Max Madison tarzı güzel olur diye düşünüyorum.
Ayın 15 inde yağmur olasılığı var.Yağmurdan sonra tarlaları bi dolaşam.Duruma göre alırım ilaçları.Fotoğraflarıda çekelim koyalım bakalım nasıl beğenecekmisn.Yağmur edirne tarafında fazla inşallah bizede 6-7 kg düşer..
Peki şuan bunları atıp pas işini bitirebilirmiyiz
Evet erken dönemde herhangi birisini 25 30 gün sonra ise bu saydıklarımdan atarsanız bitirebilirsiniz özellikle pas ilaçları çok daha önemli o yüzden biraz maliyeti göze almak lazım maksat uzun süre yeşilliği korumak bu da + verim demekPeki şuan bunları atıp pas işini bitirebilirmiyiz
Kaşifbey erkenci.Bayrak yaprağı çıkarır 3-4 güne.Yağmur sonrası olur artık.Yağmur sonrası bir bakarım ona göre karar vericem.Triticaleler yavaş yavaş başak çıkarıyorlardı.Arpalarda 3-4 güne başlarlar.Andinoların 10 günü var daha.Andino orta erkenci.Diğerleri hep erkenci.10-13 kg civarı gösteriyor bakalım. Buğdayların erkenci mi hocam senin ? Ne aşamadalar şuan ? Bayrak yaprağı görürsen bu yağmurlardan sonra atabilirsin. Yağmur sonrası atmakta fayda var alımı da kolay oluyor
1 ay olmadı daha amistarları atalı etkisi ne kadar acaba bunların.
Dönüme 100 gr opera max yeterli ozaman.100 GR dada iş görürümü..az yağışta 1 ay çok yağışta 20 gün
sen bu yağıştan sonra at bi tur daha. daha çok erken illa pas yapar mayısta yağarsa
Dönüme 100 gr opera max yeterli ozaman.100 GR dada iş görürümü..
Ne kadar.Pas ilacı olarak Amistar Xtra aldık perşembe günü gelecek.
1 litresi 125-150 TL arasında değişiyor , biz 50 dekar için 3 tane aldık toplamda 450 TL tuttu.Ne kadar.
Yükselticem gramı ona göre ayarlanır atarken en azından 125 150 gram gelirse güzel olur..60 gr yeterlimi..
Evet hocam 3 tane aldım ama adet sayısını artırabilirim sorun olmaz o yönden..50 dekar için 3 tane aldım dedin.60 gr atacaksın ozaman.100 gr dozajı..