Ben ilk faturalar alınmaya başlqyınca verdim bizde yatmamış içmaller 10 gundür askıdaydıOcak ayının ilk haftası destek icmalleri askıya çıkan iller yatmış
Yok artık... Bu da yeni adettirTc 0-2-4 olanlar para yatmadı ise bankaya gidip sorsunlar mobil bankacılıkta gözükmüyor para ama yeni hesap açılmış ona yatırılmış para banka mobil bankacılığa yeni açılan hesabı bağlıyor parayı görebiliyorsunuz
TC kimlik numarasına göre geçen hafta yatmaliydi hala yatmadı bugün yatma ihtimali varmi
Tc 0-2-4 olanlar para yatmadı ise bankaya gidip sorsunlar mobil bankacılıkta gözükmüyor para ama yeni hesap açılmış ona yatırılmış para banka mobil bankacılığa yeni açılan hesabı bağlıyor parayı görebiliyorsunuz
Teyit ettim öyle bir şey yok.@Daywalker26 aşağıdaki mesajında, mobil bankacılıkta gözükmeyen yeni bir hesaba yattığını söylemiş.
Bankaya gidip bu durumu teyit edebilen var mı?
İndirdim ama uygulama çalışmıyorTarım çebimde uygulamasını indirin yatan para varsa orda görünüyor boşuna banka ile uğraşmaya gerek yok orda görünüyorsa yatmiştır
uygulamanın neresinde gözüküyor acaba ben baktım bulamadımTarım çebimde uygulamasını indirin yatan para varsa orda görünüyor boşuna banka ile uğraşmaya gerek yok orda görünüyorsa yatmiştır