Tarım cebimde uygulamasını indir ordan bak bakalim adına yatan bişe varmı orda gorünüyorsa banka ile alakalı olabilirCuma günü prim desteği yapacaktı. Mobil bankacılığa baktım, hesaba yatan bir para yok. Başka bir hesaba mı yatıyor acaba?
Tarım cebimde uygulamasını indir ordan bak bakalim adına yatan bişe varmı orda gorünüyorsa banka ile alakalı olabilirCuma günü prim desteği yapacaktı. Mobil bankacılığa baktım, hesaba yatan bir para yok. Başka bir hesaba mı yatıyor acaba?
Buğday arpayı tmo ya verirken hangi hesap nosunu verdiysen oraya yatıyor. Tc nin son rakamı 6 ve 8 olanlara yatması lazım. Bana cuma günü yattı.Cuma günü prim desteği yapacaktı. Mobil bankacılığa baktım, hesaba yatan bir para yok. Başka bir hesaba mı yatıyor acaba?
Destekler kısmında görünmüyor.Tarım cebimde uygulamasını indir ordan bak bakalim adına yatan bişe varmı orda gorünüyorsa banka ile alakalı olabilir
Yıllardır destek alırız. İlk defa bu kadar keşmekeş oldu.Buğday arpayı tmo ya verirken hangi hesap nosunu verdiysen oraya yatıyor. Tc nin son rakamı 6 ve 8 olanlara yatması lazım. Bana cuma günü yattı.
Aynı sorun bendede var.Telefona mesaj geldi x nolu hesabınıza y kadar destekleme yattındiye ama para internet bankacılığında görümmüyor.Cuma günü prim desteği yapacaktı. Mobil bankacılığa baktım, hesaba yatan bir para yok. Başka bir hesaba mı yatıyor acaba?
Banka kendisi başka bir hesap açıyor yeni hesap internet bankacılığınıza tanımlı olmadığı için atm ve telefondan gözükmüyor müşteri temsilcinize giderek hesabınızı internet bankacılığına tanımlatabilirsiniz. Ondan sonra parayı görebilirsinizAynı sorun bendede var.Telefona mesaj geldi x nolu hesabınıza y kadar destekleme yattındiye ama para internet bankacılığında görümmüyor.
Bugün benim tarım cebimdeye yüklenmişTarım cebimde uygulamasında da birşey gözükmüyor
Bizim destek tutarı da tarımcebimde'de görünüyor lakin banka hesabında görünmüyor.Bugün benim tarım cebimdeye yüklenmiş
Şuan kontrol ettim, banada dün (07/02/2024) 03:49 saatiyle yatmış gibi gözüküyor. Lakin hesapta birşey yok, muhtemelen yarın mesai sonrası yatar.Bugün benim tarım cebimdeye yüklenmiş
Tarım cebimde uygulamasında da birşey gözükmüyor
Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım, AralıkSertifikalı tohum kullanım desteği ödeme tarihlerini bilen varmı acaba