Evet Pazartesi başladı muhtemelen erken verenler erken ödeme alırtürkiye genelindemi acaba?
Ne zaman ödenmeye başlayacakmış belli mi acabaBende dün teslim ettim 15 aralık a kadar verenler 1. Grupta olacakmış
YatirinArkadaşlar yulaf için pirim desteği öden-meyecek deniliyordu , ama bazı söylentiler duydum yulafa da 50 kuruş ödenecek diye. Aslı var mıdır öyle birsey duydunuz mu ? Yulaf faturalarını da yatıralım mi ?
Arkadaşlar yulaf için pirim desteği öden-meyecek deniliyordu , ama bazı söylentiler duydum yulafa da 50 kuruş ödenecek diye. Aslı var mıdır öyle birsey duydunuz mu ? Yulaf faturalarını da yatıralım mi ?
Kesin bilgi mi tahmin mi ?Bende dün teslim ettim 15 aralık a kadar verenler 1. Grupta olacakmış
Tarım ilcedeki gorevli öyle dediKesin bilgi mi tahmin mi ?
?Tmo dan faturaları almaya gittiğimde, mühtahsil makbuzu verdiler. Ancak lidaşa verilenler için bankadan almanız gerekiyor demişlerdi.
Geçen mobil uygulamadan baktığımda elüs alım satım belgesi basımı görünce, acaba şubeye gitmeden alındığında geçerli olur mu diye merak ettim.
Cevap için Allah razı olsun, o zaman şubeye gidip imzalı kaşeli elüs alım satım belgesi isteyelimGeçerli olmaz bankanın elüs üzerinde onayı gerekiyor
Az önce bankaya uğradım, oradaki görevli arkadaş Elüs alım satım belgesinde kaşe imzanın olmayacağını söyledi. Direkt çıktı verdi. Tabi içim rahat etmediGeçerli olmaz bankanın elüs üzerinde onayı gerekiyor
Almazlarmı. Aynı miktarda alıyorlarBelgeleri teslim ederken İlçe Tarım sizden ücret alıyor mu? Mavi dosya ve içindeki 2-3 sayfa fotokopi kağıdı için, 43 tl alıyorlar burada
Gerçi sadece prim için değil, ne işlem yapsak dosyalama olacaksa ücret talep ediyor. Makbuz kesiyor
Vay arkadaş, bunlar da Ziraat Odaları'nın değişik versiyonu... Mavi dosya ile 2-3 fotokopi kağıdının maliyeti nasıl oluyorda 43 tl olabiliyor ayrıca ilçeye git gelde çabası... İnternet diye birşey icat edilmiş ama, Tarım ve Orman Bakanlığı'na uğramamış demek kiAlmazlarmı. Aynı miktarda alıyorlar